Ухвала
від 03.11.2023 по справі 404/8457/23
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/8457/23

Номер провадження 2/404/2000/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 листопада 2023 року м. Кропивницький

Суддя Кіровського районного суду м. Кіровограда Варакіна Н.Б. розглянувши в м. Кропивницькому матеріали цивільної справи за позовом виконувача обов`язків керівника Кропивницької окружної прокуратури в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає Національна служба здоров`я України, Кропивницька міська рада, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Кропивницької міської ради» до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину,-

В С Т А Н О В И Л А:

Виконувач обов`язків керівника Кропивницької окружної прокуратури в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає Національна служба здоров`я України, Кропивницька міська рада, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Кропивницької міської ради» звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину.

Відповідно до ч. 1 ст. 27 ЦПК України позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцемїїпроживанняабоперебування, якщоінше не передбачено законом.

В позовній заяві місце проживання відповідача ОСОБА_1 зазначено АДРЕСА_1 .

За відомостями відділу «Центр надання адміністративних послуг» Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області Голяченко Олександр Олександрович зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Таким чином справа не підсудна Кіровському районному суду м. Кіровограда, а належить до підсудності Кіровоградського районного суду Кіровоградської області.

Керуючись ст. ст. 27,31 ЦПК України,суд,-

У Х В А Л И Л А:

Матеріали цивільної справи за позовом виконувача обов`язків керівника Кропивницької окружної прокуратури в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає Національна служба здоров`я України, Кропивницька міська рада, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Кропивницької міської ради» до ОСОБА_1 про стягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину передати на розгляд до Кіровоградського районного суду Кіровоградської області.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення, шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Кропивницького апеляційного суду .

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення.

Ухвала складена 03 листопада 2023 року.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Б. Варакіна

Дата ухвалення рішення03.11.2023
Оприлюднено07.11.2023
Номер документу114673565
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину

Судовий реєстр по справі —404/8457/23

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Гершкул І. М.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Гершкул І. М.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні