Ухвала
від 06.11.2023 по справі 914/3034/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

06.11.2023 р. Справа № 914/3034/23

м. Львів

Господарський суд Львівської області у складі судді Ростислава Матвіїва, розглянувши матеріали позовної заяви

за позовом: Державної організації Івано Франківський національний академічний драматичний театр імені Івана Франка, м. Івано Франківськ,

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідністю Стар Лейбл Ентертеймент Україна, м. Львів,

предмет позову: стягнення 103 160, 55 грн,

підстава позову: порушення зобов`язань за договором про надання послуг з проведення культурно мистецьких заходів,

встановив:

10.10.2023 до Господарського суду Львівської області надійшла позовна заява Державної організації Івано Франківський національний академічний драматичний театр імені Івана Франка до Товариства з обмеженою відповідністю Стар Лейбл Ентертеймент Україна про стягнення 103 160, 55 грн.

Ухвалою суду від 13.10.2023 позовну заяву залишено без руху.

02.11.2023 від позивача надійшла заява про усунення недоліків позовної заяви.

Відповідно до ч. 3 ст. 174 Господарського процесуального кодексу України, якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до господарського суду та приймається до розгляду, про що суд постановляє ухвалу в порядку, встановленому статтею 176 цього Кодексу.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України враховуючи ціну позову, розгляд позовної заяви здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 12, 20, 162, 164, 176, 178, 181, 250 Господарського процесуального кодексу України, суд

ухвалив:

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №914/3034/23. Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

2.Призначити розгляд справи по суті на 06.12.23 на 11:40 год у приміщенні Господарського суду Львівської області адресою м. Львів, вул. Личаківська, 128, 2-й поверх. Явка сторін у судовому засіданні визнається обов`язковою.

3.Встановити відповідачу строк - 15 днів з дня отримання цієї ухвали для подання відзиву на позов. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Роз`яснити, що в разі ненадання відповідачем у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

4.Встановити позивачу строк - 5 днів з дня отримання відзиву на позов для подання відповіді на відзив. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

5.Встановити відповідачу строк - 5 днів з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення. Копія заперечення та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) запереченням до суду.

6.Відзив на позовну заяву (відповідь на відзив, заперечення) із відповідними доказами про їх відправку іншій стороні мають бути в зазначені терміни надіслані на адресу Господарського суду Львівської області або подані через канцелярію суду.

7.Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на сторінці Господарського суду Львівської області https://court.gov.ua/sud5015/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суд звертає увагу сторін на обов`язок зареєструвати свої електронні кабінети та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Відповідно до ст. 6 Господарського процесуального кодексу України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, зареєстровані за законодавством України як юридичні особи, їх територіальні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи, зареєстровані за законодавством України, реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку.

Процесуальні наслідки, передбачені цим Кодексом у разі звернення до суду з документом особи, яка відповідно до цієї частини зобов`язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його, застосовуються судом також у випадках, якщо інтереси такої особи у справі представляє адвокат.

Особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету такої особи, що не позбавляє її права отримати копію судового рішення у паперовій формі за окремою заявою.

Суд звертає увагу сторін, що відповідно до ст. 80 Господарського процесуального кодексу України позивач, особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви. Відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи.

Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Відповідно до ст. 118 Господарського процесуального кодексу України право на вчинення процесуальних дій втрачається із закінченням встановленого законом або призначеного судом строку. Заяви, скарги і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Суддя Матвіїв Р.І.

Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено07.11.2023
Номер документу114678237
СудочинствоГосподарське
Сутьнадання послуг з проведення культурно мистецьких заходів

Судовий реєстр по справі —914/3034/23

Рішення від 31.01.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Матвіїв Р.І.

Ухвала від 20.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Матвіїв Р.І.

Ухвала від 06.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Матвіїв Р.І.

Ухвала від 06.11.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Матвіїв Р.І.

Ухвала від 13.10.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Матвіїв Р.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні