Ухвала
від 06.11.2023 по справі 181/1525/23
МЕЖІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 181/1525/23

Провадження № 2/181/311/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"06" листопада 2023 р. смт. Межова

Межівський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Літвінової Л.Ф.,

за участю секретаря судового засідання Остапенко А.О.,

начальника Межівського відділу Першотравенської окружної прокуратури Дніпропетровської області Ларченка Я.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Виконуючого обов`язки керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне підприємство «ВЛАДАР» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Межівського районного суду Дніпропетровської області знаходиться на розгляді вищезазначена цивільна справа.

Представник позивача, начальник Межівського відділу Першотравенської окружної прокуратури Дніпропетровської області Ларченко Я.І. прохав суд закрити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_1 у судове засідання повторно не з`явилася, була повідомлена належним чином про причини неявки суд не повідомила.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватного підприємства «ВЛАДАР», у судове засідання повторно не з`явився, був повідомлений належним чином про причини неявки суд не повідомив.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідно до ч. 1ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючисьст.ст. 200, 212 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовомВиконуючого обов`язки керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне підприємство «ВЛАДАР» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Призначити справу до судового розглядуна 14:00 годину 23 листопада 2023 рокуу приміщенні Межівського районного суду Дніпропетровської області.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://mg.dp.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. Ф. Літвінова

Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114680097
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —181/1525/23

Рішення від 23.11.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні