Ухвала
від 02.11.2023 по справі 120/14154/23
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

02 листопада 2023 р.Справа № 120/14154/23

Вінницький окружний адміністративний суд у складі судді Заброцької Людмили Олександрівни, розглянувши в письмовому провадженні матеріали адміністративної справи за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Ідан" до Вінницької митниці про визнання протиправними та скасування рішень,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Ідан" до Вінницької митниці про визнання протиправними та скасування рішень.

Ухвалою суду від 18.10.2023 задоволено клопотання представника відповідача і вирішено розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні із повідомленням (викликом) сторін, призначено судове засідання на 02.11.2023.

Разом з тим, 02.11.2023 від представника позивача надійшло клопотання про відкладення розгляду справи, у зв`язку із необхідністю укладення договору з адвокатом на представництво інтересів позивача в суді, оскільки директор товариства немає юридичної освіти і в штаті підприємства відсутній кваліфікований юрист.

Представником відповідача також подано клопотання про відкладення судового засідання, згідно з яким представник зазначає, що йому стало відомо про надходження до суду клопотання позивача про відкладення розгляду справи на іншу дату і він не заперечує щодо задоволення такого.

Вирішуючи клопотання представників сторін про відкладення розгляду справи, суд керується наступними мотивами.

Відповідно до ч. 1 ст. 205 КАС України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи, за умови що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Разом з тим, у відповідності до п. 2 ч. 2 ст. 205 КАС України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку в зв"язку з першою неявкою в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Враховуючи першу неявку представника позивача в судове засідання, а також у зв`язку із поважністю причин неявки представника, наведених в клопотанні про відкладення розгляду справи, суд доходить висновку про задоволення клопотань представників сторін та відкладення розгляду справи.

Керуючись ч. 2 ст. 205 ст.ст. 248, 256 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представників сторін задовольнити.

Відкласти розгляд справи та призначити наступне судове засідання на 30.11.2023 об 11:00 год., що відбудеться в залі судових засідань № 6 Вінницького окружного адміністративного суду, за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Копії ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Суддя Заброцька Людмила Олександрівна

Дата ухвалення рішення02.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114690375
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу реалізації державної політики у сфері економіки та публічної фінансової політики, зокрема щодо митної справи (крім охорони прав на об’єкти інтелектуальної власності); зовнішньоекономічної діяльності; спеціальних заходів щодо демпінгового та іншого імпорту, у тому числі щодо

Судовий реєстр по справі —120/14154/23

Ухвала від 21.12.2023

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 02.11.2023

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 18.10.2023

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 19.09.2023

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні