Ухвала
від 07.11.2023 по справі 664/3186/19
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 664/3186/19

н/п 6/766/569/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.11.2023 року Суддя Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г.А., розглянувши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фангарант Груп» (Код за ЄДРПОУ 38922870, місцезнаходження: 04073, м. Київ, спроспект Степана Бандери, 21 (корпус В)), боржник 1: ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), боржник 2: ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ), орган ВДВС, до якого було пред`явлено виконавчий лист: Олешківський відділ державної виконавчої служби у Херсонському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управлінні Міністерства юстиції (м. Одеса) про видачу дублікатів виконавчих листів,

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла дана заява про видачу дублікатів виконавчих листів.

Відповідно до частин 2, 4 ст. 183 ЦПК України, до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Вивчивши матеріали справи встановлено, що вказана заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фангарант Груп» про видачу дублікатів виконавчих листів не відповідає вимогам ч.2 ст. 183 ЦПК України, оскільки заявником не подано до суду докази направлення копії заяви іншим учасникам справи.

Так, у заяві ТОВ «Фінансова компанія «Фангарант Груп» посилається на те, що копія заяви направлена іншим учасникам справи електронною поштою. Разом з тим, належних доказів такого твердження суду не надано, оскільки до заяви долучено документ складений іноземною мовою без його офіційного перекладу. Крім того, заявником не зазначено, які докази підтверджують належність електронної адреси саме боржникам.

З огляду на вказані вище заява ТОВ «Фінансова компанія «Фангарант Груп» має бути повернута без розгляду.

Керуючись ч., ч. 2, 4 ст. 183, ст. 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фангарант Груп» (Код за ЄДРПОУ 38922870, місцезнаходження: 04073, м. Київ, спроспект Степана Бандери, 21 (корпус В)), боржник 1: ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), боржник 2: ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ), орган ВДВС, до якого було пред`явлено виконавчий лист: Олешківський відділ державної виконавчої служби у Херсонському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управлінні Міністерства юстиції (м. Одеса) про видачу дублікатів виконавчих листів - повернути без розгляду.

Роз`яснити, що повернення заяви без розгляду не перешкоджає повторному зверненню до суду, після усунення недоліків, які були підставою для залишення заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Херсонського апеляційного суду порядку протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

СуддяГ. А. Радченко

Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114706836
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дублікатів виконавчих листів

Судовий реєстр по справі —664/3186/19

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Рішення від 10.03.2020

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Никифоров Є. О.

Ухвала від 29.11.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Никифоров Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні