Рішення
від 07.11.2023 по справі 724/2204/23
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/2204/23 Провадження № 2/724/543/23

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частина)

07 листопада 2023 року Хотинський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді: Єфтеньєва О.Г.

за участі секретаря судового засідання: Банарюк К.Б.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в місті Хотин Чернівецької області цивільну справу за позовом керівника Дністровської окружної прокуратури Чернівецької області в інтересах держави в особі Управління соціального захисту населення Дністровської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди заподіяної внаслідок вчинення кримінального правопорушення, стягнення надмірно виплачених коштів за призначеною соціальною допомогою.

У Х В А Л И В:

Позов керівника Дністровської окружної прокуратури Чернівецької області в інтересах держави в особі Управління соціального захисту населення Дністровської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди заподіяної внаслідок вчинення кримінального правопорушення, стягнення надмірно виплачених коштів за призначеною соціальною допомогою задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) на користь Управління соціального захисту населення Дністровської районної державної адміністрації (зареєстроване місце знаходження: площа Центральна, будинок 2 смт. Кельменці, Дністровського району, Чернівецької області, код ЄДРПОУ 03196340, МФО 820172, р/р НОМЕР_2 , Головне управління Державної казначейської служби України в Чернівецькій області) заподіяну шкоду у розмірі 41 085,24 грн. (сорок одна тисяча вісімдесят п`ять гривень 24 коп.).

Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) на користь держави судовий збір у розмірі 536,80 грн.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Чернівецького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в 30-денний строк з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде виготовлено 15.11.2023 року.

Суддя: Олександр Георгійович ЄФТЕНЬЄВ

Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114712659
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди заподіяної внаслідок вчинення кримінального правопорушення, стягнення надмірно виплачених коштів за призначеною соціальною допомогою

Судовий реєстр по справі —724/2204/23

Рішення від 15.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Рішення від 07.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні