Ухвала
від 09.11.2023 по справі 725/5225/23
ПЕРШОТРАВНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІВЦІВ

Єдиний унікальний номер 725/5225/23

Номер провадження 2/725/638/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09.11.2023 року м.Чернівці

Першотравневий районний суд м. Чернівців

в складі:

головуючого судді - Нестеренко Є.В.

за участю:

секретаря судового засідання Кочут М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду Першотравневого районного суду м. Чернівцізаяву про врегулювання спору за участю судді у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , до Вищого професійного художнього училища №5 м. Чернівці, місце знаходження: м. Чернівці, вул. Тобілевича,1, про поновлення на роботі,

ВСТАНОВИВ

До початкурозгляду справипо суті позивач ОСОБА_1 подав письмову заяву у якій надав згоду на проведення врегулювання виниклого між сторонами спору за участю судді.

До початкурозгляду справипо суті представник відповідача ОСОБА_2 подав письмузаяву уякій надавзгоду наврегулювання виниклого між сторонами спору за участю судді.

Відповідно до частини першої статті 201 ЦПК України врегулювання спору за участю судді проводиться за згодою сторін до початку розгляду справи по суті.

Про проведення процедури врегулювання спору за участю судді суд постановляє ухвалу, якою одночасно зупиняє провадження у справ (ч.1 ст.202 ЦПК).

Зазначені вище процесуальні норми спрямовані на можливе врегулювання виниклого між сторонами спору, яке відбувається за участі судді.

Враховуючи, що всі сторони по даній справі надали згоду на врегулювання спору за участю судді до початку розгляду справи по суті, суд вважає, що подана заява підлягають задоволенню.

Разом з тим, суд вважає за необхідне роз`яснити сторонам у справі, що порядок проведення врегулювання спору за участі судді здійснюється протягом розумного строку, але не більше тридцяти днів з дня постановлення ухвали про його проведення, у формі спільних та (або) закритих нарад, які проводяться за участю всіх сторін, їх представників та судді. Інформація, отримана будь-якою зі сторін під час проведення врегулювання спору, є конфіденційною. Під час проведення врегулювання спору за участю судді протокол наради не ведеться та не здійснюється фіксування технічними засобами, а також забороняється використовувати портативні аудіотехнічні пристрої, а також здійснювати фото- і кінозйомку, відео-, звукозапис.

На час проведення врегулювання спору за участі судді, в силу пункту 5 частини першої статті 251 ЦПК України, провадження у справі слід зупинити.

Керуючись ст. 202, п.5 ч.1 ст.251 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Призначити у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , до Вищого професійного художнього училища №5 м. Чернівці, місце знаходження: м. Чернівці, вул. Тобілевича,1, про поновлення на роботі процедуру проведення врегулювання спору за участю судді строком тридцять днів.

Призначити спільні наради за участю сторін, їх представників та судді на 16 листопада 2023 року на 14 год. 30 хв. та 24 листопада 2023 року на 09.00 год.

Зупинити провадження у справі на час проведення врегулювання спору за участю судді.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Чернівецького апеляційного суду через Першотравневий районний суд м. Чернівці протягом п`ятнадцяти днів з часу її проголошення лише в частині зупинення провадження у справі.

Суддя Першотравневого

районного суду м.Чернівці Є. В. Нестеренко

Дата ухвалення рішення09.11.2023
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу114782385
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —725/5225/23

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Піхало Н. В.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Піхало Н. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Піхало Н. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Нестеренко Є. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Нестеренко Є. В.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Нестеренко Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні