Рішення
від 13.11.2023 по справі 638/3799/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/3799/23

Провадження № 2/638/2988/23

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

13 листопада 2023 року м. Харків

Дзержинський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Смирнова В.А.

за участю секретаря судового засідання Каркан А.В.

позивача ОСОБА_1

представника Державного біотехнологічного університету Попова О.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові у порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовами ОСОБА_1 до Харківської державної зооветеринарної академії та Державного біотехнологічного університету про стягнення вихідної допомоги, про стягнення заборгованості по заробітній платі та про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, анулювання запису у трудовій книжці, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - профспілкова організація Харківської державної зооветеринарної академії, -

ВСТАНОВИВ:

Вимогами ч. ч.1, 6 ст.259ЦПК України суди ухвалюють рішення іменем України негайно після закінчення судового розгляду, а у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення суду може бути відкладено на строк не більш як десять днів, а якщо справа розглянута у порядку спрощеного провадження - не більш як п`ять днів з дня закінчення розгляду справи.

Частиною 6 ст.268ЦПК України передбачено, що у разі проголошення у судовому засіданні тільки вступної та резолютивної частин рішення суд повідомляє, коли буде складено повне рішення.

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою у наведенні і обґрунтуванні доводів сторін, що вимагає витрачення значного і додаткового часу, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини рішення, складання повного рішення суду відкладено строк не більше як п`ять днів з дня проголошення вступної та резолютивної частини рішення.

Керуючись ст.ст.259,268ЦПК України, суд,-

ВИРІШИВ:

Позовні заяви ОСОБА_1 до Харківської державної зооветеринарної академії та Державного біотехнологічного університету про стягнення вихідної допомоги, про стягнення заборгованості по заробітній платі та про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, анулювання запису у трудовій книжці, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди залишити без задоволення.

Стягнути з ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 на користь держави судовий збір у розмірі 2576 (дві тисячі п`ятсот сімдесят шість) грн. 64 коп.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов`язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково шляхом подання апеляційної скарги на рішення суду до Харківського апеляційного суду протягом 30 днів з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач - ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1

Відповідач - Харківська державна зооветеринарна академія, код ЄДРПОУ 00493758, місцезнаходження юридичної особи: 62341, Харківська область, Харківський район, смт.Мала Данилівка, вул.Академічна, 1.

Відповідач - Державний біотехнологічний університет, код ЄДРПОУ 44234755, місцезнаходження юридичної особи: 61002, м.Харків, вул.Алчевських, буд.44.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Профспілкова організація Харківської державної зооветеринарної академії, код ЄДРПОУ 25848458, місцезнаходження юридичної особи: 62341, Харківська область, Харківський район, смт.Мала Данилівка, вул.Академічна, 1.

Суддя В.А. Смирнов

Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114852312
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, анулювання запису у трудовій книжці, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди,

Судовий реєстр по справі —638/3799/23

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 29.08.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні