Ухвала
від 13.11.2023 по справі 463/6758/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 463/6758/23

Провадження № 2/463/1588/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

13 листопада 2023 року Личаківський районний суд м.Львова в складі:

головуючого-судді - Грицка Р.Р.,

з участю секретаря судового засідання - Романської І.В.,

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - ОСОБА_2 ,

представника третьої особи - Воловецької О.Б.,

третьої особи - ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Львові у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи Комунальна установа змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», ОСОБА_3 про відібрання дітей від матері без позбавлення її батьківських прав та стягнення аліментів,

в с т а н о в и в :

позивач звернувся в суд з позовною заявою до відповідача про відібрання неповнолітньої ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та малолітньої ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 від матері ОСОБА_4 без позбавлення її батьківських прав; стягнення з ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , аліментів на утримання дитини ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь ОСОБА_3 у твердій грошовій сумі 2833,0 гривень, щомісячно, що підлягає індексації згідно закону, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з часу звернення до суду і до досягнення дитиною повноліття; стягнення з ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , аліментів на утримання дитини ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , на користь ОСОБА_3 у твердій грошовій сумі 2833,0 гривень, щомісячно, що підлягає індексації згідно закону, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з часу звернення до суду і до досягнення дитиною повноліття.

Позовна заява поступила до суду 07.08.2023 року.

Ухвалою Личаківського районного суду м.Львова від 25.08.2023 року, прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Призначено підготовче засідання за правилами загального позовного провадження.

17 жовтня 2023 року відповідачем подано відзив на позовну заяву, який долучено до матеріалів справи.

Ухвалою суду від 23.10.2023 року, яка постановлена без виходу до нарадчої кімнати та занесена до протоколу судового засідання, за клопотанням представника позивача судом виключено з числа третіх осіб Львівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та залучено до участі у справі в якості третьої особи Комунальну установу змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело».

26 жовтня 2023 року представником позивача подано заперечення на відзив, які долучено до матеріалів справи.

Крім того, 26.10.2023 року представником третьої особи Комунальної установизмішаного типу«Львівський міськийцентр соціальнихпослуг тареабілітації «Джерело» подано письмові пояснення.

Представник позивача Драпатий Н.В. у підготовчому засіданні зазначив, що додаткових клопотань не має, усі докази подані та просить закрити підготовче провадження.

Представник відповідача - адвокат Солодуха В.О. у підготовчому засіданні зазначив, що додаткових клопотань не має, усі докази подані та просить закрити підготовче провадження.

Представник третьої особи Комунальної установи змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело» Воловецька О.Б. у підготовчому засіданні зазначила, що додаткових клопотань не має та просить закрити підготовче провадження.

Третя особа ОСОБА_3 у підготовчому засіданні зазначила, що додаткових клопотань не має та просить закрити підготовче провадження.

Згідно з ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі не має, відсутні підстави для відкладення або оголошення перерви в підготовчому засіданні, які передбачені ч.ч.2, 5 ст.198 ЦПК України. В підготовчому засіданні виконані вимоги ч.2 ст.197 ЦПК України.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Оскільки, на даний момент спір не врегульовано, завдання підготовчого провадження виконані, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.197-200, 223, 260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи Комунальна установа змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», ОСОБА_3 про відібрання дітей від матері без позбавлення її батьківських прав та стягнення аліментів,- на 12 год. 00 хв. 04 грудня 2023 року.

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради, місцезнаходження: 79017, м.Львів, вул.К.Левицького,67, код ЄДРПОУ 04056109.

Відповідач: ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1 .

Третя особа: Комунальна установа змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело»: 79012, м.Львів, пр.Червоної Калини,86А, код ЄДРПОУ 35720730.

Третя особа: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , місце проживання: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_2 .

Суддя Грицко Р.Р.

Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114863075
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей від матері без позбавлення її батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —463/6758/23

Рішення від 12.02.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

Рішення від 12.02.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні