Ухвала
від 14.11.2023 по справі 390/1925/23
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/1925/23

Провадження №2/390/857/23

УХВАЛА

про витребування доказів

"14" листопада 2023 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі Пікущій І.М.,

за участю: представника позивача Виноградової Л.Г.,

представника відповідача відділу освіти,молоді таспорту,культури татуризму виконавчогокомітету Первозванівськоїсільської радиМанзюка Т.Ю.,

представника відповідача - Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області Попова Р.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Виноградова Любов Георгіївна, до Відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради, Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, третя особа: Комунальний заклад «Первозванівська публічна бібліотека» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

На розгляді Кіровоградського районного суду перебуває зазначена справа.

В судовомузасіданні представникомпозивача заявленоклопотання провитребування увідповідача -відділу освіти,молоді таспорту,культури татуризму виконавчогокомітету Первозванівськоїсільської ради: копію наказу про переведення ОСОБА_1 з посади завідуючої бібліотеки на посаду бібліотекаря; копію затвердженої структури та штатного розпису відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради станом на 08.06.2023 та 29.09.2023 із зазначенням вакантних посад; копію затвердженої структури та штатного розпису КЗ «Первозванівська публічна бібліотека» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області станом на 25.06.2023 та станом на 13.10.2023 із зазначенням вакантних посад.

Представники відповідачів не заперечували щодо задоволення клопотання про витребування доказів.

Представник КЗ «Первозванівська публічна бібліотека» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області в судове засідання не з`явився, про час, дату та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку, причини неявки суду не повідомила.

Відповідно ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Частинами 1 ,2 статті 240 ЦПК України передбачено, що суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 223 цього Кодексу, у зв`язку з необхідністю витребування нових доказів.

Враховуючи вищевикладене, з метою повного та об`єктивного вирішення спору, суд вважає необхідним задовольнити клопотання позивача та витребувати зазначені документи.

Керуючись ст. 84, 223, 260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 ,в інтересахякої дієпредставник адвокат ВиноградоваЛюбов Георгіївна,до Відділуосвіти,молоді таспорту,культури татуризму виконавчогокомітету Первозванівськоїсільської ради,Первозванівської сільськоїради Кропивницькогорайону Кіровоградськоїобласті,третя особа:Комунальний заклад«Первозванівська публічнабібліотека» Первозванівськоїсільської радиКропивницького районуКіровоградської області,про скасуваннянаказу прозвільнення,поновлення нароботі,стягнення заробітноїплати зачас вимушеногопрогулу таморальної шкоди,на 11.00 год. 28.11.2023.

Клопотання представника позивача - задовольнити.

Витребувати у відділу освіти,молоді таспорту,культури татуризму виконавчогокомітету Первозванівськоїсільської ради: копію наказу про переведення ОСОБА_1 з посади завідуючої бібліотеки на посаду бібліотекаря; копію затвердженої структури та штатного розпису відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради станом на 08.06.2023 та 29.09.2023 із зазначенням вакантних посад; копію затвердженої структури та штатного розпису КЗ «Первозванівська публічна бібліотека» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області станом на 25.06.2023 та станом на 13.10.2023 із зазначенням вакантних посад.

Докази, що витребовуються, слід надати на адресу Кіровоградського районного суду Кіровоградської області до судового засідання. Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали суду. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Копію ухвали направити до відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради, (вул. Гагаріна, буд. 2А, с. Первозванівка, Кропивницький район, Кіровоградська область, 27652), для виконання, в частині надання доказів.

Повідомити сторони про місце, дату і час розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського районного суду

Кіровоградської області І.А. Бойко

Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114868951
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —390/1925/23

Рішення від 30.11.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні