Ухвала
від 14.11.2023 по справі 307/1123/23
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1123/23

Провадження № 2/307/242/23

УХВАЛА

14 листопада 2023 року м. Тячів

Тячівський районний суд Закарпатської області у складі головуючого судді Чопик В.В., за участю секретаря судового засідання Томишинець А.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Тячів цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до АТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика»», де треті особи без самостійних вимог на стороні відповідача Наглядова рада АТ «Закарпатський завод» «Електроавтомтика», Голова наглядової ради АТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика»» ОСОБА_2 про стягнення нарахованої та не виплаченої при звільненні суми заробітної плати..

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з вище вказаним позовом.

Представник третьої особиГолови наглядової ради АТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика»» ОСОБА_2 - адвокат Парпальос В.В. подала до суду клопотання про витребування документі від Головного центру обробки спеціальної інформації Держаної прикордонної служби України та Акціонерного товариства «Закарпатський завод Електроавтоматика», які мають доказове значення у даній справі.

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Марич І.Ю. в судовому засіданні заперечив щодо заявленого клопотання про витребування документів, вважає, що таке безпідставне, так як третя особа Голова наглядової ради АТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика»» ОСОБА_2 може самостійно їх отримати у відповідача та надати суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасники справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Заслухавши учасниківпроцесу зцього приводу,суд вважає,що з метою повного та об`єктивного з`ясування усіх обставин справи слід клопотання про витребування документів, які мають доказове значення у даній справі, задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. 84 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Витребувати з Головного центру обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України ( адреса : 601601 м. Київ, вул.. Володимирська , 26, інше службове приміщення №107) документи , що містять інформацію про перетинання державного кордону України громадянином України ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в період з лютого 2021 року по квітень 2023 року.

Витребувати з Акціонерного товариства «Закарпатський завод «Електроавтоматика» ( адреса:90776, Закарпатська обл., Тячівський р-н., смт. Буштино вул.. Заводська,1, ) належним чином завірені копії документів про оплату праці ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на посаді в.о. генерального директора АТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика» в період з лютого 2021 року по березень ( включно) 2023 року, а саме :

посадовий оклад ( тарифна ставка) згідно з штатним розписом ОСОБА_3 ;

табель обліку робочого часу ОСОБА_3 ;

відомість нарахування заробітної плати з підтверджуючими документами, на підставі яких здійснювалися такі нарахування ОСОБА_3 ( з розшифровкою складових частин заробітної плати за кожен місяць із запиту вального періоду).

розрахункова/розрахунково-платіжна відомість. інші підтверджуючі документи щодо заробітної плати ОСОБА_3

податковий розрахунок суми доходу , нарахованого ( сплаченого) на користь фізичних осіб , та сум утриманого з них податку, а також суми нарахованого єдиного внеску, згідно з наказом Міністерсва фінансів України від 13.01.2015 року №4 щодо ОСОБА_3

колективного договору, укладеного з АТ « Закарпатський завод «Електроавтоматика»

Роз`яснити, що особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнанихсудом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Суддя: В.В. Чопик

Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114882630
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої та не виплаченої при звільненні суми заробітної плати

Судовий реєстр по справі —307/1123/23

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні