Ухвала
від 14.11.2023 по справі 991/9692/23
ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

Справа № 991/9692/23

Провадження 2-а/991/26/23

ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

(вступна та резолютивна частини)

14 листопада 2023 року м. Київ

Вищий антикорупційний суд колегією суддів у складі:

головуючого Крука Є.В.,

суддів: Білоус І.О., Кравчука О.О.

секретар судового засідання Козакова О.О.,

за участю:

представників позивача Сєровської Я.М., Туліна Р.А.,

представників відповідачів Гнатенко Н.А., Гнатюка М.М.,

представників третіх осіб Фадєєвої Н.І., Скубири О.М., Сафронова М.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві адміністративну справу за позовом Міністерства юстиції України до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Акціонерного товариства «Група ГМС», треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Акціонерне товариство «Гідромашсервіс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління майновим комплексом», ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , Акціонерне товариство «Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування «Насосенергомаш», Товариство з обмеженою відповідальністю «Стандартінвест-Південь», Товариство з обмеженою відповідальністю «Терра Україна», Товариство з обмеженою відповідальністю «Югсевморсервіс», Товариство з обмеженою відповідальністю Фірма «Олтрі» ЛТД, Акціонерне товариство «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання», АТ «Сумське НВО», Дочірнє підприємство «Завод обважнених бурильних та ведучих труб», Акціонерне товариство «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання - Інжиніринг», Товариство з обмеженою відповідальністю «Фрунзе-Профіль», Товариство з обмеженою відповідальністю «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання», Товариство з обмеженою відповідальністю «Маш-Сервіс», Консорціум «Атоммашпроект», Товариство з обмеженою відповідальністю «Градовіт-ХХІ», Товариство з обмеженою відповідальністю «СВС.», Товариство з обмеженою відповідальністю «Фрунзе-Ювілейна», Товариство з обмеженою відповідальністю «Суми-Електрод», Товариство з обмеженою відповідальністю «Веселе», Товариство з обмеженою відповідальністю «Техногаз-С», Товариство з обмеженою відповідальністю «Котельня північного промислового вузла», Товариство з обмеженою відповідальністю «Готельний комплекс «Ювілейний», Товариство з обмеженою відповідальністю «КУСУМ ФАРМ», Акціонерне товариство «Науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування», Torberg Beteiligungen AG (Торберг Бетайлігунген ГА), про застосування санкції, передбаченої пунктом 11 частини 1 статті 4 Закону України «Про санкції»,

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до частини 3 статті 243 КАС України складання повного тексту ухвали, залежно від складності справи, може бути відкладено на строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частин ухвали.

Оскільки складання повного тексту ухвали потребує значного часу, колегія суддів відповідно до ч. 3 ст. 243 КАС України вважає за можливе оголосити лише її вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст. 44, 49, 243, 248, 268-270, 283-1 КАС України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника Міністерства юстиції України Сєровської Я.М. про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - задовольнити.

Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - Закрите акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Промислово-фінансова корпорація «Єдині енергетичні системи України» (код ЄДРПОУ 13418729, адреса: 49005, Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Писаржевського, будинок 1-А).

Копію ухвали направити учасникам справи до електронного кабінету, а за його відсутності - електронною поштою, якщо така відома суду, або іншими засобами зв`язку.

Згідно з ч. 1 ст. 268 КАС України, щодо подання позовної заяви та про дату, час і місце розгляду справи негайно повідомити третю особу - Закрите акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Промислово-фінансова корпорація «Єдині енергетичні системи України» шляхом направлення тексту повістки до електронного кабінету, а за його відсутності - кур`єром або за відомими суду номером телефону, факсу, електронною поштою чи іншим технічним засобом зв`язку.

Роз`яснити третій особі, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, мають права та обов`язки, визначені у статті 44 КАС України.

Встановити третій особі строк для надання письмових пояснень щодо позову до 20.11.2023 включно. У поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. У цей же строк копія зазначених пояснень має бути направлена іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть знайомитися з матеріалами справи, робити з них копії, витяги у приміщенні суду за адресою: м. Київ, проспект Берестейський, 41, або через підсистему «Електронний суд».

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали буде складено 20 листопада 2023 року о 16 годині 40 хвилин.

Головуючий (суддя-доповідач) Крук Є.В.

Судді: Білоус І.О.

Кравчук О.О.

СудВищий антикорупційний суд
Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114893291
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо застосування санкцій у порядку антикорупційного законодавства

Судовий реєстр по справі —991/9692/23

Ухвала від 21.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 14.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 27.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 24.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 21.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 20.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 14.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 14.11.2023

Адміністративне

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду

Чорненька Д. С.

Ухвала від 08.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

Ухвала від 07.11.2023

Адміністративне

Вищий антикорупційний суд

Крук Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні