Ухвала
від 15.11.2023 по справі 545/3419/23
КОБЕЛЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

545/3419/23

2/532/639/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 листопада 2023 р. м. Кобеляки

Суддя Кобеляцького районного суду Полтавської області Тесленко Т. В., розглянувши клопотання представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Плахотної Оксани Анатоліївни про проведення судових засідань в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Мальцев Вадим Петрович, до Головного управління Держгеокадастру Полтавській області, Кобеляцької міської ради, державного реєстратора виконавчого комітету Кобеляцької міської ради Рустамяна Едуарда Тіграновича, державного реєстратора прав на нерухоме майно виконавчого комітету Кобеляцької міської ради Кіт Оксани Дмитрівни про витребування майна з чужого незаконного володіння,-

Встановив:

14.11.2023 від представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Плахотної Оксани Анатоліївни надійшло письмове клопотання про проведення судових засідань в режимі відеоконференції за її участю в системі «EasyCon» з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З метою дотримання принципів цивільного судочинства, захисту прав та інтересів сторін, потрібно забезпечити участь представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Плахотної Оксани Анатоліївни в режимі відеоконференції в системі «EasyCon» .

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 212, 240 ЦПК України, суддя

Постановив:

Судові засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Мальцев Вадим Петрович, до Головного управління Держгеокадастру Полтавській області, Кобеляцької міської ради, державного реєстратора виконавчого комітету Кобеляцької міської ради Рустамяна Едуарда Тіграновича, державного реєстратора прав на нерухоме майно виконавчого комітету Кобеляцької міської ради Кіт Оксани Дмитрівни про витребування майна з чужого незаконного володіння, проводити в режимі відеоконференції з представником відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Плахотною Оксаною Анатоліївною в системі «EasyCon» з використанням її власних технічних засобів.

Повідомити представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Плахотну Оксану Анатоліївну про проведення відеоконференцій за її участю в залі судових засідань Кобеляцького районного суду за адресою: м. Кобеляки, вул. Шевченка,16/25, Полтавської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114912295
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: витребування майна із чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —545/3419/23

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Тесленко Т. В.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Тесленко Т. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Тесленко Т. В.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Тесленко Т. В.

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні