Ухвала
від 15.11.2023 по справі 484/4588/23
ДОМАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Доманівський районний суд Миколаївської області

вул. Центральна, 35 м. смт. Доманівка Вознесенський район Миколаївська область Україна 56400

e-mail: inbox@dm.mk.court.gov.ua

Справа № 484/4588/23

Провадження № 2/475/333/23

У Х В А Л А

15.11.2023смт. Доманівка

Доманівський районний суд Миколаївської області у складі судді Єгорової Н.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) інтереси якої представляє ОСОБА_2 , до Регіонального ландшафтного парку "Гранітно-Степове Побужжя"(с.Мигія, вул.Колгоспна,42, Первомайського району Миколаївської області), Державне підприємство "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом"(м.Київ, Назарівська, 3), треті особи: Миколаївсьа обласна рада (м.Миколаїв, вул.Адміральська, 22, Миколаївська обасть) , Кабінет Міністрів України(м.Київ, вул.Грушевського 12/2), Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області (м.Миколаїв, просп.Миру,34), Державна екологічна інспекціяУкраїни(мКиїв, пров.Новоперчерський,3, корпус 20, Міністерство Захисту Довкілля та природних ресурсів(м.Київ, вул.Митрополита Василя Липківського , 35), Миколаївська обласна державна адміністрація (м.Миколаїв,вул.Адміральска,22, Миколаївська область) про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернуся з позовом до відповідачів про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Враховуючи вимоги ст.ст.274, 276, 277 ЦПК України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Провадження по цивільній справі за вищеназваним позовом підлягає призначенню до розгляду в підготовчому засіданні.

Керуючись ст.ст.53, 83, 84, 187-192, 260, 261, 353 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) інтереси якої представляє ОСОБА_2 , до Регіонального ландшафтного парку "Гранітно-Степове Побужжя"(с.Мигія, вул.Колгоспна,42, Первомайського району Миколаївської області) , Державне підприємство "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом"(м.Київ, Назарівська, 3), третя особа: Миколаївсьа обласна рада (м.Миколаїв, вул.Адміральська, 22, Миколаївська обасть) , Кабінет Міністрів України(м.Київ, вул.Грушевського 12/2), Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області (м.Миколаїв, просп.Миру,34), Державна екологічна інспекціяУкраїни(мКиїв, пров.Новоперчерський,3, корпус 20, Міністерство Захисту Довкілля та природних ресурсів(м.Київ, вул.Митрополита Василя Липківського , 35), Миколаївська обласна державна адміністрація (м.Миколаїв,вул.Адміральска,22, Миколаївська область) про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації та відкрити провадження у цивільній справі.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити по справі підготовче судове засідання на 22грудня 2023рокуо 14.00год. за адресою: смт.Доманівка, вул.Центральна,32, Миколаївської області, про що повідомити учасників справи.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали, надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://dm.mk.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена в частині відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до апеляційного суду Миколаївської області , протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

суддя : Н. І. Єгорова

СудДоманівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114919838
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —484/4588/23

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Постанова від 11.10.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Крамаренко Т. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Крамаренко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні