Ухвала
від 14.11.2023 по справі 380/22609/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №380/22609/23

У Х В А Л А

про залучення до участі в справі третьої особи

14 листопада 2023 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді О.Желік, розглянувши матеріали позовної заяви Комунального некомерційного підприємства «Ходорівська міська лікарня» Ходорівської міської ради Львівської області до Північного офісу Держаудитслужби про визнання протиправним і скасування висновку, -

в с т а н о в и л а:

на розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Комунального некомерційного підприємства «Ходорівська міська лікарня» Ходорівської міської ради Львівської області до Північного офісу Держаудитслужби із вимогою протиправним та скасувати Висновок Північного офісу Держаудитслужби від 08 вересня 2023 року про результати моніторингу процедури закупівлі UA-2023-05-10-012571-а на закупівлю: робіт із реставрації корпусу № 1 КНП ""Ходорівська міська лікарня"" Ходорівської міської ради Львівської області (пам`ятки архітектури місцевого значення охор. № 452-м) для проживання внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб по вул. Б.Хмельницького, 63 в м. Ходорів Стрийського району, Львівської області.

Ухвалою судді від 02.10.2023 в справі відкрито провадження за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання, за наявними матеріалами.

24.10.2023 від представника відповідача на адресу суду надійшов відзив на позовну заяву.

У відповідності до норм частини 1 статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України (далі КАС України) треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, можуть вступити у справу до закінчення підготовчого провадження або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, пред`явивши позов до однієї або декількох сторін. Задоволення позову таких осіб має повністю або частково виключати задоволення вимог позивача до відповідача. У разі вступу третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, розгляд адміністративної справи за клопотанням учасника справи починається спочатку.

Згідно частини 5 статті 49 КАС України про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі. Ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

Суд встановив, що рішення у справі може виплинути на права, свободи та інтереси Приватного підприємства «Рембудстиль», а тому таке слід залучити до участі в справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача.

Керуючись 49, 51, суд,

п о с т а н о в и в:

залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Приватне підприємство «Рембудстиль» (80316, Львівська область, Львівський район, м.Рава-Руська, вул. Львівська, 17; ЄДРПОУ: 32141228).

Роз`яснити третій особі її право на подачу письмових пояснень щодо позову у 15-денний строк з моменту отримання даної ухвали.

Надіслати третій особі копію позовної заяви з додатками та ухвалу про відкриття провадження у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

Суддя Желік О.М.

Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114935148
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним і скасування висновку

Судовий реєстр по справі —380/22609/23

Рішення від 22.04.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

Ухвала від 14.11.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

Ухвала від 02.10.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Желік Олександра Мирославівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні