Ухвала
від 16.11.2023 по справі 910/8841/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

16.11.2023Справа № 910/8841/22

Господарський суд міста Києва у складі судді Щербакова С.О., за участю секретаря судового засідання Яременко Т.Є., розглянувши заяву приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутка І.В. про затвердження мирової угоди у господарській справі

за позовом Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО"

про стягнення 834 206, 36 грн.

Представники:

від позивача (стягувач): Пивоварова Р.В.;

від відповідача (боржник): Норт А.Г.

Приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Дутка І.В.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Приватне акціонерне товариство "ПОЛІЕМОС" (далі-позивач) звернулося до Господарського суду міста Києва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" (далі-відповідач) про стягнення заборгованості у розмірі 834 206, 36 грн., з яких: 620 276, 65 грн. - основного боргу, 105 771, 76 грн - пені, 10 238, 87 грн. - 3 % річних та 97 919, 08 грн. - інфляційних втрат.

Позовні вимоги обґрунтовані неналежним виконанням відповідачем своїх зобов`язань за договором № 2 від 03.01.2017.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 позовні вимоги Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС" - задоволено частково. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" на користь Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС" 620 276 (шістсот двадцять тисяч двісті сімдесят шість) грн 65 коп. - заборгованості, 105 392 (сто п`ять тисяч триста дев`яносто дві) грн 87 коп. - пені, 10 182 (десять тисяч сто вісімдесят дві) грн 04 коп. - 3 % річних, 97 919 (дев`яносто сім тисяч дев`ятсот дев`ятнадцять) грн 08 коп. - інфляційних втрат та 12 506 (дванадцять тисяч п`ятсот шість) грн 66 коп. - судового збору. У задоволенні решти позовних вимог відмовлено.

Додатковим рішенням Господарського суду міста Києва від 05.12.2022 заяву Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС" про ухвалення додаткового рішення - задоволено частково. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" на користь Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС" 25 000 (двадцять п`ять тисяч) грн. 00 коп. - витрат на професійну правничу допомогу. В іншій частині заяви відмовлено.

13.12.2022 на виконання рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 видано наказ.

09.01.2023 на виконання додаткового рішення Господарського суду міста Києва від 05.12.2022 видано наказ.

18.10.2023 через відділ автоматизованого документообігу суду від приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутка І.В. надійшла заява про затвердження мирової угоди, в якій приватний виконавець просить суд затвердити мирову угоду у процесі примусового виконання рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 у справі № 910/8841/22 між Приватним акціонерним товариством "ПОЛІЕМОС" та Товариством з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО", які є сторонами виконавчого провадження № 70617160, відкритого 26.12.2022 на виконання наказу Господарського суду міста Києва від 13.12.2021 у справі № 910/8841/22.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 30.10.2023 заяву приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутка І.В. про затвердження мирової угоди в процесі виконання рішення у справі № 910/8841/22 призначено до розгляду у судовому засіданні на 16.11.2023.

У цьому судовому засіданні представники сторін подали заяву про виправлення описки в мировій угоді на стадії виконання судового рішення, а саме в частині зазначення дати укладення мирової угоди та просили суд її затвердити.

Розглянувши заяву приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутки І.В. про затвердження мирової угоди в процесі виконання рішення, з урахуванням заяви сторін про виправлення описки в мировій угоді, суд відзначає наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 330 Господарського процесуального кодексу України мирова угода, укладена між сторонами, або заява про відмову стягувача від примусового виконання в процесі виконання рішення подається в письмовій формі державному або приватному виконавцеві, який не пізніше триденного строку передає її для затвердження до суду, який видав виконавчий документ.

Згідно з ч. 2 ст. 330 Господарського процесуального кодексу України питання затвердження мирової угоди у процесі виконання рішення, задоволення заяви про відмову стягувача від примусового виконання рішення вирішується судом протягом десяти днів з дня надходження до суду відповідної заяви, про що постановляється ухвала.

Суд має право відмовити у затвердженні мирової угоди у процесі виконання рішення з підстав, визначених статтею 192 цього Кодексу, а у задоволенні заяви про відмову від примусового виконання рішення - з підстав, визначених статтею 191 цього Кодексу (ч. 3 ст. 330 Господарського процесуального кодексу України).

Так, відповідно до статті 192 Господарського процесуального кодексу України мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на підставі взаємних поступок і має стосуватися лише прав та обов`язків сторін. У мировій угоді сторони можуть вийти за межі предмета спору за умови, якщо мирова угода не порушує прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну письмову заяву, на будь-якій стадії судового процесу. До ухвалення судового рішення у зв`язку з укладенням сторонами мирової угоди суд роз`яснює сторонам наслідки такого рішення, перевіряє, чи не обмежені представники сторін вчинити відповідні дії. Укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією самою ухвалою одночасно закриває провадження у справі.

Зі змісту наведеної норми вбачається, що умови мирової угоди мають стосуватися лише правовідносин сторін, які є предметом спору. Умови мирової угоди не можуть поширюватися на осіб, які не є сторонами спору. Умови мирової угоди не можуть стосуватися вимог, що не заявлялися в позовній заяві.

За своїм змістом мирова угода - це договір, який укладається між сторонами з метою припинення спору та вирішення всіх спірних питань, за для яких і було подано позов, на умовах, погоджених сторонами. Така угода призводить до врегулювання спору шляхом визначення її сторонами певних дій, які та чи інша сторона угоди має вчинити.

У зв`язку з цим, укладення мирової угоди, як способу реалізації процесуальних прав, закріплених у вказаних вище процесуальних нормах, є правом сторони, яке відповідно до процесуального Закону, неможливо реалізувати тільки за наявності умов - якщо такі дії суперечать законодавству, або це призводить до порушення чиїх-небудь прав і охоронюваних законом інтересів.

Таким чином, умови мирової угоди мають бути викладені чітко та недвозначно з тим, щоб не виникало неясності і спорів з приводу її змісту під час виконання. Господарський суд не затверджує мирову угоду, якщо вона не відповідає закону, або за своїм змістом вона є такою, що не може бути виконана у відповідності з її умовами, або якщо така угода остаточно не вирішує спору чи може призвести до виникнення нового спору. Мирова угода не може вирішувати питання про права і обов`язки сторін, які можуть виникнути у майбутньому, а також стосуватися прав і обов`язків інших юридичних чи фізичних осіб, які не беруть участі у справі або, хоча й беруть таку участь, але не є учасниками мирової угоди. Укладення мирової угоди неможливе і в тих випадках, коли ті чи інші відносини твердо врегульовано законом і не можуть змінюватись волевиявленням сторін.

Як вбачається з матеріалів справи, 26.12.2022 приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дуткою І.В. було винесено постанову про відкриття виконавчого провадження ВП № 70617160 з примусового виконання наказу Господарського суду міста Києва від 13.12.2022 у справі № 910/8841/22.

В подальшому, сторонами було подано приватному виконавцю спільну заяву про затвердження мирової угоди на стадії виконання судового рішення у справі № 910/8841/22.

Дослідивши редакцію мирової угоди, укладеної між сторонами, з урахуванням заяви про виправлення описки в мировій угоді, суд дійшов висновку, що її умови стосуються прав та обов`язків сторін щодо предмету позову.

Мирова угода підписана зі сторони Приватного акціонерного товариства "ПОЛІЕМОС" (стягувача) директором Апальковою Оленою Олександрівною та зі сторони Товариства з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" (боржника) генеральним директором Карпенко Романом Івановичем.

Крім того, судом встановлено, що мирова угода укладена в інтересах сторін, не зачіпає інтересів третіх осіб та не суперечить вимогам чинного законодавства.

Враховуючи, що подана сторонами мирова угода, укладена в процесі виконання рішення суду у справі № 910/8841/22, відповідає вимогам, встановленим ст. 192 Господарського процесуального кодексу України, суд дійшов висновку щодо наявності підстав для її затвердження.

За таких обставин, заява приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутки І.В. про затвердження мирової угоди в процесі виконання рішення підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 192, 233, 234, 235, 330 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва

УХВАЛИВ :

1. Заяву приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутка І.В. про затвердження мирової угоди на стадії виконання судового рішення у справі № 910/8841/22 - задовольнити.

2. Затвердити мирову угоду, укладену між Приватним акціонерним товариством "ПОЛІЕМОС" та Товариством з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" у наступній редакції:

МИРОВА УГОДА

на стадії виконання судового рішення у справі № 910/8841/22

м. Київ 03 жовтня 2023 року

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕТРУС-АЛКО», іменоване надалі «Боржник», в особі генерального директора Карпенка Романа Івановича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПОЛІЕМОС», іменоване надалі «Стягувач», в особі директора Апалькової Олени Олександрівни, яка діє на підставі Статуту, з іншої сторони, керуючись ст.ст. 19, 39 Закону України «Про виконавче провадження», ст. 330 Господарського процесуального кодексу України, домовились про укладення даної мирової угоди на стадії виконання судових рішень у справі № 910/8841/22 на нижченаведених умовах:

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

Для цілей даної мирової угоди використовуються наступні основні терміни:

«Угода» - дана мирова угода між Боржником та Стягувачем, укладена на стадії виконання судових рішень у справі № 910/8841/22.

«Грошове зобов`язання» - зобов`язання Боржника сплатити на користь Стягувача грошову суму, розмір якої визначений в рішенні Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22, з урахуванням умов, визначених в п.п. 4.1. - 4.8. цієї Угоди.

«Виконавчий документ» - наказ № 910/8841/22 від 13.12.2022 року, виданий Господарським судом міста Києва на виконання рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22.

«Виконавче провадження» - виконавче провадження № 70617160, яке відкрито 26.12.2022 року і знаходиться в провадженні приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутки І.В.

«Сторони» - Боржник та Стягувач.

2. ПРЕДМЕТ УГОДИ

2.1. Предметом цієї мирової угоди є врегулювання на стадії виконання судового рішення на основі взаємних поступок господарського спору, який вирішений рішенням Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22 з приводу виконання Сторонами умов Договору № 2 від 03.01.2017 року (надалі - Основний договір) щодо сплати заборгованості за отриманий товар, а також з приводу стягнення нарахованих внаслідок невиконання грошових зобов?язань за Основним договором інфляційних втрат, 3% річних від суми заборгованості, пені та судових витрат, розмір яких визначений у виконавчому документі, на умовах та в порядку, визначених цією Угодою.

3. РОЗМІР ЗОБОВ?ЯЗАНЬ БОРЖНИКА

3.1. Розмір грошових зобов?язань Боржника перед Стягувачем, який визначений виконавчим документом у справі № 910/8841/22, становить 846 277, 30 (вісімсот сорок шість тисяч двісті сімдесят сім грн., 30 коп.) гривень та включає наступні грошові зобов?язання:

3.1.1. Грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача основної заборгованості за отриманий по Договору № 2 від 03.01.2017 року товар в сумі 620 276, 65 (шістсот двадцять тисяч двісті сімдесят шість грн., 65 коп.) гривень.

3.1.2. Грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача інфляційних втрат за неналежне виконання зобов?язань по Договору № 2 від 03.01.2017 року в сумі 97 919, 08 (дев?яносто сім тисяч дев`ятсот дев`ятнадцять грн., 08 коп.) гривень.

3.1.3. Грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача пені за неналежне виконання зобов?язань по Договору № 2 від 03.01.2017 року в сумі 105 392, 87 (сто п?ять тисяч триста дев?яносто дві грн., 87 коп.) гривень.

3.1.4. Грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача 3 % річних за неналежне виконання зобов?язань по Договору № 2 від 03.01.2017 року в сумі 10 182, 04 (десять тисяч сто вісімдесят дві грн., 04 коп.) гривень.

3.1.5. Грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача судових витрат по сплаті судового збору за подання позовної заяви у справі № 910/8841/22 в сумі 12 506, 66 (дванадцять тисяч п?ятсот шість грн., 66 коп.) гривень.

4. ПОРЯДОК ВРЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СПОРУ

4.1. Укладенням цієї мирової угоди Стягувач визнає, що станом на день її укладення приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дуткою І.В. у виконавчому провадженні № 70617160 від 26.12.2022 року в примусовому порядку в рахунок погашення основної заборгованості за виконавчим документом у справі № 910/8841/22 стягнуті з Боржника грошові кошти в сумі 149 049, 68 (сто сорок дев?ять тисяч сорок дев?ять грн., 68 коп.) гривень, у зв?язку з чим Боржник та Стягувач підтверджують припинення грошових зобов?язань, які виникли на підставі Основного договору, у вищезазначеній сумі.

4.2. Укладенням цієї мирової угоди Стягувач визнає, що станом на день її укладення Боржником на користь Стягувача здійснено погашення основної заборгованості за виконавчим документом у справі № 910/8841/22 шляхом сплати грошових коштів в сумі 165 000, 00 (сто шістдесят п?ять тисяч) гривень, у зв?язку з чим Боржник та Стягувач підтверджують припинення грошових зобов?язань, які виникли на підставі Основного договору, у вищезазначеній сумі.

4.3. Укладенням цієї мирової угоди Сторони підтверджують і визнають, що з урахуванням проведених згідно умов п. 4.1, п. 4.2. цієї мирової угоди розрахунків між Сторонами, станом на дату її укладання є припиненими грошові зобов?язання Боржника по сплаті на користь Стягувача основної заборгованості за Основним договором в загальній сумі 314 049, 68 (триста чотирнадцять тисяч сорок дев`ять грн., 68 коп.) гривень.

4.4. Укладенням цієї мирової угоди Стягувач та Боржник на основі взаємних поступок приймають на себе взаємні зобов?язання щодо врегулювання на стадії виконання судового рішення господарського спору, який вирішений рішенням Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22, шляхом сплати Боржником на користь Стягувача грошових коштів в загальній сумі 335 000, 00 (триста тридцять п?ять тисяч) гривень, в порядку, строки і розмірах, визначених в п. 4.5. цієї мирової угоди, та відмови Стягувача від стягнення з Боржника в примусовому порядку у виконавчому провадженні інфляційних втрат, 3% річних від суми заборгованості та пені, в порядку і розмірах, визначених в п.4.6 цієї мирової угоди.

4.5. Укладенням цієї мирової угоди Стягувач та Боржник на основі взаємних поступок визначили, що Боржник зобов?язується здійснити на користь Стягувача виконання своїх зобов?язань, визначених виконавчим документом, в загальній сумі 335 000, 00 (триста тридцять п?ять тисяч) гривень, в тому числі грошових зобов?язань за Основним договором в сумі 306 226, 97 (триста шість тисяч двісті двадцять шість грн., 97 коп.) гривень, грошових зобов?язань по сплаті інфляційних втрат в сумі 16 266, 37 (шістнадцять тисяч двісті шістдесят шість грн., 37 коп.) гривень, грошових зобов?язань по сплаті судових витрат у справі № 910/8841/22 в сумі 12 506, 66 (дванадцять тисяч п?ятсот шість грн., 66 коп.) гривень, шляхом сплати грошових коштів на користь Стягувача у наступні строки та розмірах:

- 165 000, 00 (сто шістдесят п?ять тисяч) гривень - протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати підписання Сторонами цієї мирової угоди;

- 170 000, 00 (сто сімдесят тисяч) гривень - протягом 60 (шістдесяти) календарних днів з дати затвердження (визнання) цієї мирової угоди Господарським судом міста Києва.

4.6. Укладенням і підписанням цієї мирової угоди Стягувач відмовляється від примусового стягнення з Боржника у виконавчому провадженні № 70617160 від 26.12.2022 року грошових коштів в частині стягнення інфляційних втрат в сумі 81 652, 71 (вісімдесят одна тисяча шістсот п?ятдесят дві грн., 71 коп.) гривень, стягнення пені в сумі 105 392, 87 (сто п?ять тисяч триста дев?яносто дві грн., 87 коп.) гривень, а також стягнення 3 % річних в сумі 10 182, 04 (десять тисяч сто вісімдесят дві грн., 04 коп.) гривень, а Боржник звільняється від обов?язку сплачувати на користь Стягувача визначені цим пунктом грошові суми, зобов`язання щодо сплати яких вважаються погашеними та припиненими.

4.7. Укладенням і підписанням цієї мирової угоди Стягувач підтверджує і гарантує, що визначена в пункті 4.5 цієї мирової угоди сума погашення на його користь грошових зобов?язань є достатньою для задоволення всіх присуджених на його користь грошових вимог у справі № 910/8841/22, та він відмовляється від стягнення в примусовому порядку грошових вимог щодо сплати судових витрат на професійну правничу допомогу в сумі 25 000,00 (двадцять п?ять) тисяч гривень згідно додаткового рішення Господарського суду міста Кисва від 05.12.2022 року у справі № 910/8841/22, які вважаються погашеними та припиненими.

4.8. Боржник в односторонньому порядку не може змінити порядок, строки та інші умови виконання грошових зобов?язань, визначених цією мировою угодою.

4.9. При виконанні Сторонами умов даної мирової угоди зобов?язання Сторін по Договору № 2 від 03.01.2017 року вважаються виконаними в повному обсязі та припиненими.

4.10. Сторони встановили, що для цілей проведення розрахунків із Стягувачем Боржник зобов?язується, у випадках наявності до нього претензій з боку третіх осіб, здійснювати виконання своїх грошових зобов`язань в першочерговому порядку, за виключеннями, встановленими законодавством.

5. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

5.1. Ця мирова угода складає і визначає всі договірні умови і розуміння між Боржником і Стягувачем відносно всіх згаданих в ній питань. При цьому, всі попередні обговорення і обіцяння між Сторонами, якщо такі мали місце, втрачають юридичну силу.

5.2. Сторони цієї мирової угоди засвідчують та гарантують, що мирова угода укладається ними у відповідності до власного волевиявлення. В момент укладання Мирової угоди Сторони усвідомлюють зазначення своїх дій і можуть керувати ними; розуміють свої права та обов?язки за Мировою угодою; представники Сторін мають необхідний обсяг повноважень на укладання цієї Мирової угоди; при укладанні цієї мирової угоди жодним чином не порушуються права та інтереси будь-яких третіх осіб.

5.3. Ця мирова угода вступає в силу з моменту її підписання і діє до моменту виконання Боржником зобов?язань, визначених цією мировою угодою.

5.4. Ця мирова угода підлягає затвердженню (визнанню) Господарським судом міста Києва, для чого її належним чином підписаний примірник подається приватному виконавцю виконавчого округу міста Києва Дутці І.В. для подальшого її направлення для її затвердження (визнання) до суду, який видав виконавчий документ. Стягувач уповноважує Боржника звернутися до приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дутки І.В. для подачі йому належним чином підписаної цієї мирової угоди та відповідної заяви про закінчення виконавчого провадження № 70617160.

5.5. У випадку розірвання цієї мирової угоди Господарським судом міста Києва зобов?язання Сторін, які припиняються згідно її умов, відновлюються в повному обсязі, крім тих, виконання яких проведено належним чином.

5.6. Стягувач гарантує, що після підписання цієї мирової угоди він у межах прав, наданих йому законодавством, вживатиме невідкладних заходів, спрямованих на закриття виконавчого провадження № 70617160 від 26.12.2022 року та скасування всіх заходів, які були застосовані з метою забезпечення здійснення примусового виконання, в тому числі і скасування арешту на належне Боржникові майно та грошові кошти.

5.7. З моменту затвердження (визнання) Господарським судом міста Києва цієї мирової угоди закінчується виконавче провадження № 70617160, яке відкрито 26.12.2022 року приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дуткою І.В. на підставі наказу № 910/8841/22 від 13.12.2022 року, виданого Господарським судом міста Києва на виконання рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22.

5.8. Після виконання Сторонами умов цієї мирової угоди, всі зобов?язання, що виникли згідно рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року та додаткового рішення цього ж суду від 05.12.2022 року у справі № 910/8841/22, вважаються виконаними в повному обсязі і припиненими.

5.9. Стягувач заявляє, що у випадку належного виконання Боржником умов цієї мирової угоди не матиме жодних майнових претензій і вимог, прямо чи опосередковано пов?язаних із заборгованістю, яка виникла згідно рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року та додаткового рішення від 05.12.2022 року у справі № 910/8841/22, зокрема, але не виключно, вимог щодо сплати 3% річних, пені; інфляційних втрат, вимог про відшкодування збитків та витрат на професійну правничу допомогу тощо, та укладенням цієї мирової угоди Стягувач реалізує своє волевиявлення на відмову від таких майнових претензій і вимог.

5.10. Дана угода, є мировою угодою в розумінні ст. 19 Закону України «Про виконавче провадження» та ст. 330 Господарського процесуального кодексу України. Стягувач заявляє, що відмовляється від примусового виконання в процесі виконання рішення Господарського суду міста Києва від 14.11.2022 року у справі № 910/8841/22.

5.11. Ця Угода складена на українській мові в 3 (трьох) екземплярах, що мають однакову юридичну силу, два з яких знаходяться у Сторін та один передається до Господарського суду міста Києва для її затвердження (визнання) в порядку, передбаченому ст. 330 Господарського процесуального кодексу України.

6. ПІДПИСИ СТОРІН

СТЯГУВАЧ БОРЖНИК

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ

ТОВАРИСТВО «ПОЛІЕМОС» ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕТРУС-АЛКО»

62458, Харківська область, смт Покотилівка, 03115, м. Київ, вул. Святошинська, буд. 32

вул. Жихарська, буд. 88 ідентифікаційний код 36942172

ідентифікаційний код 31632688

НОМЕР_1 в АТ «Райффайзен Банк», МФО 380805

в АТ «ОТП БАНК»


ОСОБА_1
ОСОБА_2

Ухвала відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону України "Про виконавче провадження" є виконавчим документом, набирає законної сили з 16.11.2023, дійсна для пред`явлення до виконання до 16.11.2026 та може бути оскаржена в апеляційному порядку, протягом десяти днів з дня її проголошення, з урахуванням вимог ст. 256 Господарського процесуального кодексу України.

Стягувач: Приватне акціонерне товариство "ПОЛІЕМОС" (вул. Жихарська, буд. 88, смт Покотилівка, Харківська область, 62458, ідентифікаційний код - 31632688)

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "ПЕТРУС-АЛКО" (вул. Святошинська, буд. 32, м. Київ, 03115, ідентифікаційний код - 36942172)

Дата складання та підписання повного тексту ухвали: 21.11.2023.

Суддя С.О. Щербаков

Дата ухвалення рішення16.11.2023
Оприлюднено23.11.2023
Номер документу115059901
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 834 206, 36 грн

Судовий реєстр по справі —910/8841/22

Ухвала від 16.11.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Щербаков С.О.

Ухвала від 30.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Щербаков С.О.

Рішення від 05.12.2022

Господарське

Господарський суд міста Києва

Щербаков С.О.

Рішення від 14.11.2022

Господарське

Господарський суд міста Києва

Щербаков С.О.

Ухвала від 11.09.2022

Господарське

Господарський суд міста Києва

Щербаков С.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні