Ухвала
від 22.11.2023 по справі 169/1136/23
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/1136/23

Провадження № 2/169/365/23

Категорія:

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

22 листопада 2023 року смт.Турійськ

Суддя Турійського районного суду Волинської області Ковальчук О.В., розглянувши матеріали цивільного позову ОСОБА_1 , адреса проживання: с. Ревушки, Ковельського району, Волинської області, представник позивача: ОСОБА_2 , адреса здійснення діяльності: АДРЕСА_1 до Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області, юридична адреса: смт. Турійськ, майдан Центральний, 1, Ковельського району, Волинської області, сільськогосподарського виробничого кооперативу «НОВЕ ЖИТТЯ» с. Ревушки Ковельського (колишнього Турійського) району Волинської області, юридична адреса: с. Ревушки, Ковельського району, Волинської області про визнання права на об`єкт нерухомого майна,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом в якому просить визнати за ним право на об`єкт нерухомого майна: комора А-1, загальною площею 569,2 кв. м. за АДРЕСА_2 .

Позовну заяву подано з додержанням вимог, викладених у статтях 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення та відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Судовий збір сплачено у відповідно до вимог діючого законодавства.

Згідно зі статтею 30 частиною 1 ЦПК України справа підсудна Турійському районному суду Волинської області.

Розгляд вказаної справи доцільно здійснювати за правилами загального позовного провадження, оскільки клопотань про розгляд справи за правилами спрощеного провадження від позивача не надходило. Тому справу слід прийняти до провадження та з метою виконання вимог передбачених ч. 1 ст.189ЦПК України розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 187, 189, 190, суддя

Постановив:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача: ОСОБА_2 до Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області, сільськогосподарського виробничого кооперативу «НОВЕ ЖИТТЯ» с. Ревушки Ковельського (колишнього Турійського) району Волинської області про визнання права на об`єкт нерухомого майно.

Призначити по справі підготовче засідання о 12 год. 00 хв. 21 грудня 2023 року в приміщенні Турійського районного суду Волинської області за адресою: смт. Турійськ, вул. Луцька, 14, Волинської області з повідомленням учасників справи.

Направити відповідачу копію ухвали про відкриття провадження, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 18.12.2023 року відзив на позов та докази, що підтверджують заперечення проти позову, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Роз`яснити, що у разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://tr.vl.court.gov.ua/

Суддя: Ковальчук О. В.

Дата ухвалення рішення22.11.2023
Оприлюднено24.11.2023
Номер документу115084397
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на об`єкт нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —169/1136/23

Рішення від 03.05.2024

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Ковальчук О. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Ковальчук О. В.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Ковальчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні