Ухвала
від 20.11.2023 по справі 135/993/23
ЛАДИЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 135/993/23

Провадження № 2/135/302/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

20.11.2023 року м. Ладижин

Ладижинський міський суд Вінницької області у складі: головуючого судді Нікандрової С.О., секретаря судового засідання Мазур А.О., за участю: представника позивача адвоката Бодачевського Р.В., позивачки ОСОБА_1 , представника відповідачки ОСОБА_2 адвоката Дудіна Л.В., відповідачки ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Ладижин цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Бодачевський Ростислав Валерійович до ОСОБА_3 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - орган опіки та піклування виконавчого комітету Ладижинської міської ради Вінницької області, про усунення перешкод у спілкуванні з онукою та визначення способу участі вихованні і спілкуванні з онукою, -

В С Т А Н О В И В:

28 липня 2023 року до Ладижинського міського суду Вінницької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Бодачевський Ростислав Валерійович до ОСОБА_3 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - орган опіки та піклування виконавчого комітету Ладижинської міської ради Вінницької області, про усунення перешкод у спілкуванні з онукою та визначення способу участі вихованні і спілкуванні з онукою, у якій позивачка просить: усунути їй перешкоди у спілкування та участі у вихованні її малолітньої онуки ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 шляхом визначення порядку участі у вихованні та спілкуванні з онукою ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 наступним способом: - день народження бабусі ОСОБА_1 , 09 грудня кожного року за місцем проживання бабусі за адресою: АДРЕСА_1 ; - перший та останній тиждень місяця з п`ятниці 17-00 год. до 16-00 год. неділі включно, за місцем проживання баби, ОСОБА_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ; - в день народження дитини, ОСОБА_4 наступний день після народження, з 12-00 год. 23 червня до 18-00 год. 23 червня за місцем проживання баби, ОСОБА_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ; - літній відпочинок з бабою ОСОБА_1 протягом серпня кожного року.

31 липня 2023 року з Єдиного державного демографічного реєстру на запит суду отримана відповідь про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача ОСОБА_3 , РНОКПП НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_2 .

31 липня 2023 року з Єдиного державного демографічного реєстру на запит суду отримана відповідь про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача ОСОБА_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , за адресою: АДРЕСА_3 .

Ухвалою суду від 31 липня 2023 року відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання (а.с.21).

29 серпня 2023 року на адресу суд від представника відповідачки ОСОБА_2 адвоката Дудіна Л.В. надійшов відзив на позовну заяву, у якому представник просить повністю відмовити у задоволенні позову ОСОБА_1 та стягнути з позивача всі судові витрати, які зазнає відповідачка у зв`язку із розглядом даної справи (а.с.29-39).

06 вересня 2023 року на адресу суду від позивачки ОСОБА_1 надійшла відповідь на відзив, у якій позивачка просить її позовні вимоги задовольнити повністю (а.с.48-49, 50).

24 вересня 2023 року на адресу суду від представника органу опіки та піклування Ладижинської міської ради Вінницької області Гронь О.М. надійшов Висновок опіки та піклування Ладижинської міської ради від 29 серпня 2023 року (а.с. 52, 53, 54).

24 вересня 2023 року на адресу суду від представника відповідачки ОСОБА_2 адвоката Дудіна Л.В. надійшли заперечення, у яких представник просить повністю відмовити у задоволенні позову ОСОБА_1 та стягнути з позивача всі судові витрати, які зазнає відповідачка у зв`язку із розглядом даної справи (а.с.56-58).

20жовтня 2023року упідготовчому судовомузасіданні позивачем ОСОБА_1 було поданозаяву прозміну предметупозовних вимогшляхом заміниодних позовнихвимог іншимивід 19жовтня 2023року,у якійпозивачка просить: усунути їй перешкоди у спілкування та участі у вихованні її малолітньої онуки ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 шляхом визначення порядку участі у вихованні та спілкуванні з онукою ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 наступним способом: 1. Другий тиждень зимових канікул кожного року за місцем проживання баби за адресою: АДРЕСА_1 з можливістю здійснювати прогулянки по місту, відвідувати заклади культури та відпочинку; 2. Літній відпочинок що липня та серпня кожного року за місцем проживання баби за адресою: АДРЕСА_1 з можливістю здійснювати прогулянки по місту, відвідувати заклади культури та відпочинку; 3. День народження баби ОСОБА_1 , переддень дня народження та наступний за ним кожного року за місцем проживання бабусі за адресою: АДРЕСА_1 (а.с.68-69, 70).

В підготовчому судовому засіданні позивачка ОСОБА_1 та її представник адвокат Бодачевський Р.В. вважають за можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

В підготовчому судовому засіданні відповідачка ОСОБА_2 та її представник адвокат Дудін Л.В. вважають за можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не з`явився, надав суду заяву про розгляд справи без його участі, у заяві зазначив, що позовну заяву ОСОБА_1 в первісній редакції з додатками він отримав та ознайомився. Заяву ОСОБА_1 про зміну предмету позову від 19 жовтня 2023 року у даній справі він отримав, позовні вимоги із зміненим предметом ОСОБА_1 визнає повністю (а.с.71).

Представник третьої особи органу опікита піклуваннявиконавчого комітетуЛадижинської міськоїради Вінницькоїобласті Гронь ОМ. у підготовче судове засідання не з`явилася, надала суду заяву, у якій просить розглянути справу без участі представника органу опіки та піклування виконавчого комітету Ладижинської міської ради Вінницької області (а.с.27, 52).

Відповідно до п.1 ч.3 ст.223, ч.2 ст.198 ЦПК України, судом ухвалено про проведення підготовчого судового засідання без участі сторін по справі.

У відповідності до вимог ч.2ст.247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

У відповідності до ч.2 ст.197 ЦПК України, в підготовчому провадженні судом:

- встановлено відсутність заяв і клопотань про укладення мирової угоди, передачі справи на розгляд до третейського суду та звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді;

- з`ясовано відсутність заяв сторін про збільшення або зменшення позовних вимог, зміну предмету або підстав позову;

- з`ясовано, що необхідні докази для встановлення обставин справи сторонами надані, необхідність у витребуванні додаткових доказів відсутня;

- з`ясовано відсутність інших заяв і клопотань учасників справи;

- встановлена можливість для призначення справи до розгляду по суті, з визначенням дати, часу і місця проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1-2 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

В підготовчому судовому засіданні визначено дату, час і місце проведення судового засідання, здійснено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.ст. 179, 196, 197, 200, 259-261 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Бодачевський Ростислав Валерійович до ОСОБА_3 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - орган опіки та піклування виконавчого комітету Ладижинської міської ради Вінницької області, про усунення перешкод у спілкуванні з онукою та визначення способу участі вихованні і спілкуванні з онукою, і призначити справу до судового розгляду по суті у Ладижинському міському суду Вінницької області на 18 грудня 2023 року о 14 год. 00 хв.

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://lgm.vn.court.gov.ua/sud0211/.

Направити учасникам справи копію ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає, проте відповідно до ст.353 ЦПК України заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ладижинського міського суду

Вінницької області С.О. Нікандрова

СудЛадижинський міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення20.11.2023
Оприлюднено24.11.2023
Номер документу115094189
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —135/993/23

Рішення від 03.05.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Рішення від 03.05.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні