Ухвала
від 21.11.2023 по справі 903/1036/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пр. Волі, 54а, м. Луцьк, 43010, тел./факс 72-41-10

E-mail: inbox@vl.arbitr.gov.ua Код ЄДРПОУ 03499885

УХВАЛА

21 листопада 2023 року Справа № 903/1036/23 Господарський суд Волинської області у складі:

головуючого судді Гарбара Ігоря Олексійовича

секретар судового засідання Гандзілевська Яна Вікторівна

за відсутністю представників сторін та розпорядника майна

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Луцьку у приміщенні Господарського суду Волинської області заяву кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Франк Поінт» про визнання грошових вимог

по справі №903/1036/23 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Ріалті ЛТД до Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс про банкрутство,

ВСТАНОВИВ:

02.10.2023 ТОВ Ріалті ЛТД подало до суду заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс.

03.10.2023 ТОВ Ріалті ЛТД подало до суду лист з додатками документів на 59 арк, які помилково не долучені до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Ухвалою суду від 03.10.2023 заяву прийнято до розгляду, розгляд підготовчого судового засідання призначено на 11.10.2023 о 11:45 год. (а.с.70).

Ухвалою суду від 11.10.2023 відкрито провадження у справі про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс (вулиця Коперника, 8-А, місто Луцьк, 43025, код ЄДРПОУ 42621778).

У відповідності до положень КУзПБ 11.10.2023 на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс.

09.11.2023 ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» подало до суду заяву з грошовими вимогами до боржника, в якій просить визнати грошові вимоги кредитора ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» до ТОВ Вог Трейд Ресурс в розмірі 39 233 000,00 грн та 5368,00 грн судові витрати по сплаті судового збору (т.1, а.с.212-280).

Ухвалою суду від 14.11.2023 заяву ТОВ «ФК «Франк Поінт» про визнання грошових вимог до боржника прийняти до розгляду та призначено в попередньому судовому засіданні на 21.11.2023 о 10:00 год. Зобов`язано розпорядника майна Самчука А.М до попереднього засідання суду: повідомити заявника та суд про результати розгляду відповідної заяви з майновими вимогами до боржника. Зобов`язано ТОВ "Вог Трейд Ресурс" до попереднього засідання суду: повідомити суд про результати розгляду відповідної заяви з майновими вимогами (т.2, а.с.2).

15.11.2023 розпорядник майна сформував в системі «Електронний суд» супровідний лист, яким долучив до матеріалів справи заяву за результатом розгляду вимог кредитора ТОВ «ФК «Франк Поінт» до боржника ТОВ «Вог Трейд Ресурс», в якій вказав, що за результатом розгляду вимог ТОВ Справа Наша до ТОВ "ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС" в частині 39233000,00 грн. заборгованості відносяться до 4 (четвертої) черги задоволення вимог кредиторів.

Крім того, при поданні заяви про грошові вимоги до боржника ТОВ ВЕСТ КАРД сплатило 5368,00 грн. судового збору котрі, підлягають включенню до першої черги вимог кредиторів (т.2, а.с.2-22).

Вказана заява надіслана в електронний кабінет боржника ТОВ «Вог Трейд Ресурс» та доставлена 15.11.2023 о 14:02 год, що підтверджується довідкою про доставку електронного листа (т.2, а.с.23).

16.11.2023 розпорядник майна ТОВ «Вог Трейд Ресурс» подав до суду звіт за результатами проведення аналізу фінансового стану підприємства щодо виявлення ознак його неплатоспроможності та ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства ТОВ «Вог Трейд Ресурс» станом на 30.06.2023, підготовленого ФОП Білик І.Я. (т.2, а.с.24-220).

17.11.2023 розпорядник майна ТОВ «Вог Трейд Ресурс» сформував в системі «Електронний суд» супровідний лист з додатками документів (т.2, а.с.221-246).

20.11.2023 боржник подав до суду лист, в якому вказав, що на адресу Товариства надійшли заяви кредиторів про визнання грошових вимог до боржника, а саме:

-ТОВ "ФК" ФРАНК ПОІНТ" грошові вимоги на суму 39 233 000/00 гривень;

-ТОВ "ВОГ РЕСУРС" грошові вимоги на суму 22 902 532,22 гривень;

- ТОВ "ВЕСТ КАРД" грошові вимоги на суму 21 600 000,00 гривень;

- ТОВ "СПРАВА НАША" грошові вимоги на суму 2 748 482,21 гривень.

Станом на 20.11.2023 дана заборгованість дійсно існує і відображена в документах бухгалтерського обліку.

ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» ознайомилося зі змістом вищезазначених заяв і повністю визнає заявлені вимоги. У зв`язку з неможливістю явки в судове засідання представника ТОВ "ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС" просить розглянути справу в попередньому засіданні за наявними матеріалами без присутності Боржника (т.3, а.с.1).

20.11.2023 розпорядник майна ТОВ «Вог Трейд Ресурс» сформував в системі «Електронний суд» клопотання про розгляд справи за відсутності розпорядника майна, просив визнати грошові вимоги кредиторів, котрі подали свої заяви у строк визначений ст.45 КУзПБ, у тій черговості та у тих розмірах, що було визнано ним у поданих суду заявах за результатами розгляду вимог кредиторів від 14.11.2023 (т.3, а.с.2-10).

У визначений судом день та час кредитори та боржник своїм правом на участь в судовому розгляді не скористалися, хоча належним чином були повідомлені про дату та час судового засідання, не з`явилася в судове засідання також і розпорядник майна боржника.

За наслідками дослідження в судовому засіданні матеріалів справи і додатково долучених арбітражним керуючим до неї документів, суд приходить до наявність підстав для визнання грошових вимог Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Франк Поінт», з врахуванням наступного.

Відповідно до статті 1 Кодексу України з процедур банкрутства "конкурсні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли до відкриття провадження у справі про банкрутство і виконання яких не забезпечено заставою майна боржника; "поточні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли після відкриття провадження у справі про банкрутство; "забезпечені кредитори" - кредитори, вимоги яких до боржника або іншої особи забезпечені заставою майна боржника.

Частиною п. 14 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що з моменту відкриття провадження у справі про банкрутство пред`явлення конкурсними та забезпеченими кредиторами вимог до боржника та їх задоволення можуть здійснюватися лише у порядку, передбаченому цим Кодексом, та в межах провадження у справі.

Відповідно до ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство. Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Заяви з вимогами конкурсних кредиторів або забезпечених кредиторів, подані в межах строку, визначеного частиною першою цієї статті, розглядаються господарським судом у попередньому засіданні суду.

За результатами розгляду зазначених заяв господарський суд постановляє ухвалу про визнання чи відхилення (повністю або частково) вимог таких кредиторів.

Ухвала господарського суду є підставою для внесення відомостей про таких кредиторів до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства, попереднє засідання господарського суду проводиться не пізніше 70 календарних днів, а в разі великої кількості кредиторів - не пізніше трьох місяців з дня проведення підготовчого засідання суду. Про попереднє засідання суду повідомляються сторони, а також інші учасники провадження у справі про банкрутство, визнані такими відповідно до цього Кодексу.

У попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, що надійшли протягом строку, передбаченого частиною першою статті 45 цього Кодексу, у тому числі щодо яких були заперечення боржника або розпорядника майна.

За результатами попереднього засідання господарський суд постановляє ухвалу, в якій зазначаються: розмір та перелік усіх визнаних судом вимог кредиторів, що вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів; розмір та перелік не визнаних судом вимог кредиторів; дата проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів; дата підсумкового засідання суду, на якому буде постановлено ухвалу про санацію боржника чи постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи ухвалу про закриття провадження у справі про банкрутство, чи ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду, яке має відбутися у строки, встановлені частиною другою статті 44 цього Кодексу.

За змістом ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства, конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Кредитор, за заявою якого відкрито провадження у справі, має право заявити додаткові грошові вимоги до боржника у межах строку, встановленого частиною першою цієї статті.

З матеріалів справи вбачається, що 27.02.2019 між Товариством з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ» та Товариством з обмеженою відповідальністю «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» укладено Договір про відступлення права вимоги грошових зобов`язань за Кредитними договорами та прав вимоги за Договорами забезпечення (далі Договір, т.1, а.с.217-220).

Відповідно до п. 2.1. Договору передбачено, що у відповідності до умов цього договору Сторона 2 (ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ») зобов`язується передати (відступити) право вимоги Стороні 1 (ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС»), а Сторона 1 (Боржник у справі) зобов`язується оплатити ціну договору та набути право вимоги в порядку на умовах, передбачених даним Договором.

Розмір заборгованості Боржників згідно кредитних договорів, право вимоги по яких Сторона 2 зобов`язується передати (відступити) Стороні 1 становить 56985687, 13 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення цього Договору становить 4537623597,15 грн. Конкретний розмір заборгованості по Кредитному договорі 1 та Кредитному договорі 2 зазначається Сторонами в Додатку № 1 до даного Договору та підтверджується актом приймання-передачі права вимоги. (пункт 2.2. Договору).

18.03.2019 між Сторонами підписано акт приймання-передачі права вимоги до вказаного Договору (т.1, а.с.217-220), яким підтверджено факт передачі права вимоги від Сторони 2 (первісного кредитора) до Сторони 1 (Нового кредитора) по сплаті Боржниками заборгованості в розмірі 56 985 687, 13 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення цього Договору становить 1537623597,15 гривень, з яких:

- за кредитним договором 1 (кредитний договір №1-0020/ 13/30-КL від 29 березня 2013 року, укладений між ТОВ «ЗОЛОТИЙ ЕКВАТОР» та ПАТ «БАНК ФОРУМ») - 42070279,08 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення Договору становить 4135166690, 27 гривень;

- за кредитним договором 2 (кредитний договір №1-0021/13/30- КL від 29 березня 2013 року, укладений між МПП «ВК ІМПЕКС» та ПАТ «БАНК ФОРУМ») - 14 915 408, 05 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення Договору становить 402456906, 88 гривень.

Також, вказаним актом приймання-передачі від 18.03.2019 (п. 2 акту) підтверджено, що на дату підписання сторонами даного акту приймання-передачі права вимоги сторони підтверджують факт оплати Стороною 1 (Новим Кредитором) Стороні 2 (Первісному кредитору) суми попередньої оплати, визначеної п. 4.2.1. Договору, а саме суми в розмірі 276325000, 00 грн. Факт оплати підтверджено платіжними дорученнями №467 від 04.03.2019 та №514 від 07.03.2019 (т.1, а.с.256-257).

Таким чином, внаслідок укладення Договору від 27.02.2019 ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОЇНТ» передало ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» своє право вимоги сплати заборгованості

- від ТОВ «ЗОЛОТИЙ ЕКВАТОР» (ідентифікаційний код 37425075) за кредитним договором № 1-0020/13/30-КL від 29 березня 2013 року, укладений між ТОВ «ЗОЛОТИЙ ЕКВАТОР» та ПАТ «БАНК ФОРУМ» на суму 42 070 279, 08 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення Договору становить 4 135 166 690, 27 гривень, та

- від МПП «ВК ІМПЕКС» (ідентифікаційний код 21751236) за кредитним договором Мо 1-0021/13/30-КL від 29 березня 2013 року, укладений між ТОВ «ЗОЛОТИЙ ЕКВАТОР» та ПАТ «БАНК ФОРУМ» на суму 14 915 408, 05 доларів США, що за курсом НБУ встановленим на дату укладення Договору становить 402 456 906, 38 гривень.

В свою чергу, дійсність вимоги ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ» до ТОВ «ЗОЛОТИЙ ЕКВАТОР» та МПП «ВК ІМПЕКС» щодо права стягнення заборгованості підтверджується:

- копією Договору № 0001/19-ВБ про відступлення права вимоги від 04.03.2019

- копією протоколу електронного аукціону Мо ДА-ЕА-2019-01-15-0095-р від 08.02.2019.

Пунктом 4.1. Договору сторонами погоджено, що ціна договору складає 316100 000,00 грн. Ціна договору сплачується Стороною 1 (Боржником у справі) Стороні 2 в українській національній валюті - гривні.

Згідно із пунктом 4.2. Договору (в редакції зміненій Додатковою угодою № 3 від 15.10.2021 до даного Договору) визначено, що Сторона 1 (ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС») зобов`язана сплатити Стороні 2 (ТОВ «ФК «ФРАНК ПОЇНТ») Ціну Договору шляхом перерахування грошових коштів на рахунок Сторони 2 в наступному порядку:

- грошова сума в розмірі 276 325 000, 00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 07 березня 2019 року включно;

- грошова сума в розмірі 100000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 15 листопада 2019 року включно;

- грошова сума в розмірі 100000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 15 липня 2020 року включно;

- грошова сума в розмірі 100000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 15 квітня 2021 року включно;

- грошова сума в розмірі 100000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 15 листопада 2022 року включно;

- грошова сума в розмірі 19600000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 01 лютого 2023 року включно;

- грошова сума в розмірі 19 775 000,00 гривень оплачується Стороною 1 Стороні 2 в термін до 01 травня 2023 року включно.

Зобов`язання щодо розрахунків згідно із умов даного Договору виконані ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» частково на суму 276867000,00 гривень, що підтверджується копіями відповідних платіжних доручень (т.1, а.с.256-270).

Таким чином, заборгованість ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» перед ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ» згідно Договору становить 39233000,00 грн (316100000,00 грн - 276867000,00 грн).

Судом враховано правову позицію, наведену у постановах Верховного Суду від 26.10.2018 у справі №922/4099/17, від 09.11.2018 у справі №911/3685/17, від 30.01.2019 у справі №905/2324/17, від 08.05.2019 у справі №910/9078/18, від 21.05.2019 у справі №904/6726/17, від 05.06.2019 у справі №905/1562/18, від 10.06.2019 у справі №911/935/18 та від 11.06.2019 у справі №904/2394/18, згідно з якою, з урахуванням конкретних обставин справи, до дій, що свідчать про визнання боргу або іншого обов`язку, можуть, належати, зокрема, часткова сплата боржником або з його згоди іншою особою основного боргу та/або сум санкцій.

Таким чином, сума заборгованості ТОВ «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» перед ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ» згідно договору про відступлення права вимоги від 27.02.2019 становить 39233000,00 гривень.

Відповідно до ч. 1 ст. 11 ЦК України цивільні права та обов`язки виникають із дій осіб, що передбачені актами цивільного законодавства, а також із дій осіб, що не передбачені цими актами, але за аналогією породжують цивільні права та обов`язки. Підставами виникнення цивільних прав та обов`язків, зокрема, є договори та інші правочини (ч. 2 ст. 11 ЦК України).

Статтею 16 ЦК України визначено, що кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

Частиною 1 статті 509 ЦК України передбачено, що зобов`язанням є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов`язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від вчинення певної дії (негативне зобов`язання), а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов`язку.

Відповідно до ст. 204 ЦК України правочин є правомірним, якщо його недійсність прямо не встановлена законом або якщо він не визнаний судом недійсним.

Статтею 526 ЦК України передбачено, що зобов`язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов та вимог - відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться.

Згідно ст. 629 ЦК України договір є обов`язковим для виконання сторонами.

Відповідно до ст. 193 ГК України суб`єкти господарювання та інші учасники господарських відносин повинні виконувати господарські зобов`язання належним чином відповідно до закону, інших правових актів, договору, а за відсутності конкретних вимог щодо виконання зобов`язання - відповідно до вимог, що у певних умовах звичайно ставляться.

До виконання господарських договорів застосовуються відповідні положення Цивільного кодексу України з урахуванням особливостей, передбачених цим Кодексом.

Кожна сторона повинна вжити усіх заходів, необхідних для належного виконання нею зобов`язання, враховуючи інтереси другої сторони та забезпечення загальногосподарського інтересу, Порушення зобов`язань є підставою для застосування господарських санкцій, передбачених цим Кодексом, іншими законами або договором.

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 512 ЦКУ, кредитор у зобов`язанні може бути замінений іншою особою внаслідок передання ним своїх прав іншій особі за правочином (відступлення права вимоги).

За загальним правилом, встановленим у ст. 514 ЦКУ, до нового кредитора переходять права первісного кредитора у зобов`язанні в обсязі і на умовах, що існували на момент переходу цих прав, якщо інше не встановлено договором або законом.

Зобов`язанням, відповідно до ч. 1 ст. 509 ЦКУ, є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов`язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від вчинення певної дії (негативне зобов`язання), а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов`язку.

Тобто здійснюючи відступлення права вимоги, кредитор передає свої права не за договором у цілому (оскільки договір може охоплювати багато зобов`язань), а у розрізі конкретного(их) зобов`язання(нь).

При цьому відповідно до правової позиції, яка викладена у постанові Верховного Суду від 04 червня 2020 у справі № 910/1755/19, у зв`язку із заміною кредитора в зобов`язанні саме зобов`язання зберігається цілком і повністю, змінюється лише його суб`єктний склад у частині кредитора.

Обсяг і зміст прав, що передаються, визначається первісним кредитором та новим кредитором за їх згодою. При цьому, первісний кредитор не зобов`язаний передавати повний обсяг своїх прав новому кредитору. За умови подільності зобов`язання, може мати місце часткова заміна кредитора.

Розглянувши заяву ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФРАНК ПОІНТ» про визнання грошових вимог в сумі 2748482,21 грн. основного боргу та 5368,00 грн. судового збору, господарський суд вважає за можливе кредиторські вимоги останнього визнати із наступною черговістю їх задоволення:

- 5368,00 грн. судовий збір, сплачений за подання заяви про визнання кредиторських вимог - вимоги першої черги.

- 39 233 000,00 грн. основний борг вимоги четвертої черги;

При цьому судом враховано, що кредиторські вимоги були розглянуті розпорядником майна, повністю визнаються ним та включені до реєстру вимог кредиторів у вказаному розмірі, що підтверджується відповідною заявою розпорядника майна від 14.11.2023 (т.2, а.с.21-22).

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 39, 45, 47, 48, 49 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Франк Поінт» про визнання грошових вимог до боржника задовольнити.

2. Визнати у встановленому порядку доведені грошові вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Франк Поінт» (Іоанна Павла ІІ, буд 20, місто Київ, 01042, код ЄДРПОУ 42433528) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейд Ресурс» (вулиця Коперника, 8-А, місто Луцьк, 43025, код ЄДРПОУ 42621778) у наступній черговості:

- 5368,00 грн. - вимоги першої черги;

- 39 233 000,00 грн. вимоги четвертої черги.

3. Зобов`язати розпорядника майна Самчука Антона Миколайовича відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства внести до реєстру вимог кредиторів відомості про кредитора, розмір його вимог за грошовими зобов`язаннями, наявність права вирішального голосу в представницьких органах кредиторів, черговість задоволення кожної вимоги.

Ухвала господарського суду набирає законної негайно з моменту її прийняття відповідно до ч.4 ст. 9 КУзПБ.

Ухвала суду може бути оскаржене до Північно-західного апеляційного господарського суду відповідно до ст.9 КУзПБ, ст. ст. 255, 256, п. 17.5 Перехідних положень ГПК України.

Ухвала суду підписана 22.11.2023.

Суддя І. О. Гарбар

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення21.11.2023
Оприлюднено24.11.2023
Номер документу115101056
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —903/1036/23

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 01.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Постанова від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні