Постанова
від 21.11.2023 по справі 606/2256/22
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 606/2256/22

1-кс/606/592/23

Ухвала

21 листопада 2023 року м. Теребовля

Слідчий суддя Теребовлянського районного суду Тернопільської області ОСОБА_1 при секретарі: ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні у місті Теребовля, погоджене прокурором Теребовлянської окружної прокуратури ОСОБА_3 клопотання ст. слідчого СВ відділення поліції №3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №12022211080000203 від 12.12.2022 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 КК України.

Встановив:

У провадженні СВ відділення №3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області перебувають матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022211080000203 від 12.12.2022 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 КК України.

У судове засідання ст. слідчий СВ відділення поліції №3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області не з`явився, однак подав до суду клопотання про здійснення судового розгляду у йогої відсутності.

Представник особи, у володінні якої знаходяться речі і документи у судове засідання не з`явився, що відповідно до ч. 4ст. 163 КПК Українине є перешкодою для розгляду клопотання, а згідно з ч. 4ст. 107 КПК Українифіксування судового засідання за допомогою технічних засобів не здійснювалось.

Розглянувши матеріали клопотання, приходжу до висновку, що клопотання необхідно задовольнити, виходячи з наступного.

Досудовим розслідуванням встановлено, 12.12.2022 року близько 10.00 год., ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жит. с. Хмелиська Підволочиської ТГ Тернопільського р-н Тернопільської обл. під час викуонання робіт по зрізу дерев на автодорозі Галич-Підгайці-Сатанів між населеними пунктами с. Боричівка та с. Ілавче будучи працевлаштованим на посаді різноробочого ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » з власної необережності, не передбачивши падіння зрізаного дерева, яке впало на спину гр. ОСОБА_5 , внаслідок чого останній був доставлений до ІНФОРМАЦІЯ_3 із травми: закрита тупа травма органів грудної клітки, забій лівої легені, забій серця, закрита травма органів черевної порожнини, розрив діафрагми, забій лівої нирки, розрив селезінки, що спричинило тяжкі наслідки.

12.12.2022 року ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 після дорожньо-транспортної проходив лікування в КНП « ІНФОРМАЦІЯ_4 » Теребовлянської міської ради, що по АДРЕСА_1 після чого проходив лікування в КНП « ІНФОРМАЦІЯ_5 ».

Виходячи з того, що для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема для отримання відомостей, котрі є необхідними для встановлення складу кримінального правопорушення в діянні водія у даному провадженні, є потреба в отриманні медичних документів з приводу отриманих травм ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 лікування в медичному закладі з метою призначення судово медичної експертизи.

Дана інформація міститься в медичних документах ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , які знаходиться в КНП « ІНФОРМАЦІЯ_4 » Теребовлянської міської ради та КНП « ІНФОРМАЦІЯ_5 ».

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що медичні документи ОСОБА_5 , мають суттєве значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, необхідно отримати тимчасовий доступ до медичних документів ОСОБА_5 , що зберігається в КНП « ІНФОРМАЦІЯ_4 » Теребовлянської міської ради, що за адресою: АДРЕСА_1 та КНП « ІНФОРМАЦІЯ_5 » що за адресою: АДРЕСА_2 .

Інформація, яка знаходиться у цих базах даних, згідно ст. ст. 84, 98 КПК України, може використовуватися, як доказ у даному кримінальному провадженні.

Враховуючи викладене вище, а також неможливість отримати відомості в інший спосіб, керуючись ст.ст.160, 164 КПК України, слідчий суддя,-

Ухвалив:

Kлопотання ст. слідчого СВ відділення №3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_4 про тимчасовий дозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю задовольнити.

Надати старшому слідчому слідчого відділення відділення поліції №3 (м. Теребовля) капітану поліції ОСОБА_4 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_6 , старшому слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області капітану поліції ОСОБА_7 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області лейтенанту поліції ОСОБА_8 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області лейтенанту поліції ОСОБА_9 тимчасовий доступ до оригіналів медичних документів медичних карток (у випадку перебування ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на лікуванні в КНП ТМР « ІНФОРМАЦІЯ_6 » - оригіналів вказаних документів), в яких наявні результати обстеження та лікування (у т.ч. рентген-знімки) ОСОБА_5 , що перебувають у володінні КНП ТМР « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (адреса: АДРЕСА_1 ), з можливістю їх вилучення.

Надати старшому слідчому слідчого відділення відділення поліції №3 (м. Теребовля) капітану поліції ОСОБА_4 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_6 , старшому слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області капітану поліції ОСОБА_7 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області лейтенанту поліції ОСОБА_8 , слідчому СВ ВП№3 (м. Теребовля) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області лейтенанту поліції ОСОБА_9 тимчасовий доступ до оригіналів медичних документів медичних карток (у випадку перебування ОСОБА_5 на лікуванні в КНП « ІНФОРМАЦІЯ_5 » - оригіналів вказаних документів), в яких наявні результати обстеження та лікування (у т.ч. рентген-знімки) ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що перебувають у володінні КНП « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (адреса: АДРЕСА_2 ), з можливістю їх вилучення.

Строк дії ухвали 1 місяць з дня її винесення.

Невиконання ухвали тягне за собою наслідки, передбачені ст. 166 КПК України.

Слідчий суддя :

СудТеребовлянський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення21.11.2023
Оприлюднено27.11.2023
Номер документу115169004
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —606/2256/22

Постанова від 07.03.2024

Кримінальне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

Постанова від 21.11.2023

Кримінальне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

Ухвала від 14.02.2023

Кримінальне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Мельник А. В.

Постанова від 19.12.2022

Кримінальне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні