Ухвала
від 27.11.2023 по справі 682/841/23
СЛАВУТСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 682/841/23

Провадження № 2-п/682/6/2023

У Х В А Л А

про витребування доказів

27 листопада 2023 року м.Славута

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Матвєєвої Н.В.,

з участю секретарки судового засідання - Придачук Г.Л.,

представника позивача - Бойка В.Ф.,

відповідачки - ОСОБА_1 , її представника - адвоката Кисельової М.І.,

представника третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - адвоката Волкової А.О.,

представника органу опіки та піклування виконкому Славутської міської ради - Шаргородської Н.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Славута Хмельницької області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом військової частини НОМЕР_1 Міністерства оборони України до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача : Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницький, ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , в інтересах якої діє законний представник ОСОБА_2 , орган опіки та піклування виконавчого комітету Славутської міської ради, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,

в с т а н о в и в:

В провадженні Славутського міськрайонного суду Хмельницької області перебуває цивільна справа за позовом військової частини НОМЕР_1 Міністерства оборони України до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницький, ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , в інтересах якої діє законний представник ОСОБА_2 , орган опіки та піклування виконавчого комітету Славутської міської ради, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

До Славутського міськрайонного суду Хмельницької області надійшло клопотання від представника позивача військової частини НОМЕР_1 ОСОБА_4 про витребування доказів у Товариства з обмеженою відповідальністю "Х-СІТУ" оригіналу договору про надання телекомунікаційних послуг, укладеного 05.12.2017 року між ТОВ "Х-СІТУ" та ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_1 , та інформації про строк його укладення, причини припинення його дії.

Представник позивача ОСОБА_4 клопотання підтримав, представник Квартирно-експлуатаційного відділу міста Хмельницький в судове засідання не з`явився, просив розглядати справу в його відсутність.

Відповідачка ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_6 заперечували проти задоволення клопотання, зазначивши, що витребування вказаних доказів є недоцільним, оскільки ОСОБА_5 в судовому засіданні буде допитаний в якості свідка.

Представник третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - адвокат Волкова А.О. клопотання підтримала.

Представник органу опіки та піклування виконкому Славутської міської ради - Шаргородська Н.І. при вирішенні клопотання покладалася на розсуд суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасники справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Оскільки заявлена позивачем інформація дійсно має доказове значення у справі, позивач не має можливості самостійно її подати, суд приходить до висновку, що клопотання про витребування зазначеного документа необхідно задовольнити.

На підставі наведеного та керуючись ст. 84 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Х-СІТУ" (ЄДРПОУ 33761335, вул. Мазура, 8/1, м.Хмельницький) укладений 05.12.2017 року між оператором - Товариством з обмеженою відповідальністю "Х-СІТУ" і споживачем ОСОБА_5 , оригінал договору про надання телекомунікаційних послуг за адресою: АДРЕСА_1 , та інформацію про строк дії зазначеного договору, причини припинення його дії.

Зобов`язати Товариства з обмеженою відповідальністю "Х-СІТУ" надати витребувані докази суду до 08 грудня 2023 року

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України за посиланням https://sl.km.court.gov.ua/sud2214/.

Суддя Н.В.Матвєєва

Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено28.11.2023
Номер документу115182062
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —682/841/23

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 30.08.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні