Ухвала
від 27.11.2023 по справі 724/146/23
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/146/23 Провадження № 2/724/139/23

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

27 листопада 2023 року Хотинський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді: Єфтеньєва О.Г.,

за участі секретаря судового засідання: Банарюк К.Б.,

за участі сторін:

позивача: ОСОБА_1 ,

представника позивача: ОСОБА_2 ,

представника позивача: ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду у м. Хотин Чернівецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_4 , про визнання права власності на 1/2 частки нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання 1/2 частки в нерухомому майні спадковим майном ,-

В С Т А Н О В И В:

До Хотинського районного суду Чернівецької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_4 , про визнання права власності на 1/2 частки нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання 1/2 частки в нерухомому майні спадковим майном .

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 13.03.2023 року провадження у справі відкрито суддею Скрипником С.М.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 13.07.2023 року закрито підготовче провадження у справі та призначено справу до судового розгляду.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 05.05.2023 року у справі задоволено самовідвід та справу передано до канцелярії суду для визначення нового складу.

Так, відповідно до протоколу повторного автоматичного розподілу судової справи між суддями від 05.05.2023 року вказану справу передано на розгляд судді Єфтеньєву О.Г.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 09.10.2023 року справу прийнято до провадження судді Єфтеньєва О.Г.

Позивач ОСОБА_1 в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримала не заперечувала щодо закінчення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник позивача ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в підготовчому засіданні не заперечували щодо закінчення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_5 в підготовче засідання не з`явився, подав до суду заяву в якій вказує, що не заперечує щодо відкладення розгляду справи.

Представник відповідача ОСОБА_6 в підготовче засідання не з`явилася, подала до суду заяву в якій просила суд відкласти розгляд справи на іншу дату та судові засідання проводити в режимі відеоконференції.

Третя особа ОСОБА_4 в підготовче засідання не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце судового розгляду справи, причини неявки суду не повідомив.

Частина 1, 2, 3, 5 ст. 212 ЦПК України визначає, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. ч. 3, 4 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого провадження суд ухвалює рішення у випадку визнання позову відповідачем. Ухвалення в підготовчому засіданні судового рішення у разі відмови від позову, визнання позову, укладення мирової угоди проводиться в порядку, встановленому статтями 206, 207 цього Кодексу.

Під час підготовчого судового засідання були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовчого провадження з призначенням справи до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_4 , про визнання права власності на 1/2 частки нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання 1/2 частки в нерухомому майні спадковим майном та призначити справу до судового розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 20 грудня 2023 року о 12 годині 00 хвилин у залі судового засідання у приміщенні Хотинського районного суду Чернівецької області (Чернівецька область, м. Хотин, вул. Незалежності, 25-а).

Про час і місце розгляду справи повідомити сторін у справі.

Здійснювати розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_4 , про визнання права власності на 1/2 частки нерухомого майна, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання 1/2 частки в нерухомому майні спадковим майном, в режимі відеоконференції за участі в ній представника відповідача ОСОБА_6 з використанням власних технічних засобів згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційну - телекомунікаційну систему.

Про проведення судових засідань в режимі відеоконференції повідомити представника відповідача Мельничук І.В.

Відповідно до ч. 9 ст. 212 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судових засіданнях в режимі відеоконференції направити негайно представнику відповідача Мельничук І.В.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення.

Суддя: Олександр Георгійович ЄФТЕНЬЄВ

СудХотинський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено28.11.2023
Номер документу115189504
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —724/146/23

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні