Ухвала
від 27.11.2023 по справі 243/6263/23
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2-о/243/142/2023

Номер справи 243/6263/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

«27» листопада 2023 року Слов`янський міськрайонний суд Донецької області у складі:

Головуючого - судді Хаустової Т.А.

за участю секретаря судового засідання Кравченко Ю.О.,

розглянувши упідготовчому судовому засіданні поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів на підставі Наказу № 29-к «Про впровадження дистанційної роботи Слов`янського міськрайонного суду Донецької області» від 10 травня 2022 року, цивільну справу за заявою Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, за участю заінтересованої особи: Управління житлово-комунального господарства Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, про визнання спадщини відумерлою,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла заява Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, за участю заінтересованої особи: Управління житлово-комунального господарства Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, про визнання спадщини відумерлою.

Ухвалою Слов`янського міськрайонного суду Донецької області від 09 листопада 2023 року провадження у справі було відкрито.

Заявник, Слов`янська міська військова адміністрація Краматорського району Донецької області, до підготовчого судового засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, надала заяву про розгляд справи у відсутності її представника.

Представник заінтересованої особи, Управління житлово-комунального господарства Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, належним чином повідомлений про час, дату та місце розгляду справи, до підготовчого судового засідання не з`явився.

Під час проведення підготовчого засідання, судом визначено вимоги та склад учасників судового процесу, з`ясовані заперечення проти заяви, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішено відводи, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно дост.200ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Таким чином, суд приходить до переконання про можливість закриття підготовчого провадження по цивільній справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 43, 76, 81, 84, 189, 197, 200, 212, 259, 260, 261 ЦПК України суд, -

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження за заявою Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, за участю заінтересованої особи: Управління житлово-комунального господарства Слов`янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, про визнання спадщини відумерлою -закрити тапризначити справудо судовогорозгляду посуті на 27 листопада 2023 року о 16 годині 00 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Ухвалу постановлено, складено і підписано в нарадчій кімнаті складом суду, який розглянув справу.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду Т.А. Хаустова

Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено29.11.2023
Номер документу115215145
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання спадщини відумерлою

Судовий реєстр по справі —243/6263/23

Рішення від 27.11.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Хаустова Т. А.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Хаустова Т. А.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Хаустова Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні