Ухвала
від 28.11.2023 по справі 578/1518/23
КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 578/1518/23>

провадження № 2/578/225/23>

Ухвала

Іменем України

28 листопада 2023 року смт Краснопілля

Суддя Краснопільського районного суду Сумської області Басова В.І. розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 та ОСОБА_2 в особі представника позивачів адвоката Маслової Олени Євгенівни до Верхньосироватської сільської ради Сумської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору : Сумська районна державна нотаріальна контора, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області перебуває дана цивільна справа. Судове засідання по розгляду означеної справи призначено на 10 год 00 хв. 20 грудня 2023 року.

Від представника позивачів- адвоката Маслової Олени Євгенівни надійшло клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції з Ковпаківським районним судом м. Суми

Згідно ст. 212 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням учасника судового процесу може постановити ухвалу про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції.

Для забезпечення реалізації процесуальних прав сторін, суд вважає необхідним судове засідання провести в режимі відеоконференції доручивши Ковпаківському районному судом м. Суми забезпечити проведення судового засідання за участю представника позивачів в режимі відеоконференції з Краснопільським районним судом Сумської області (смт Краснопілля, вулиця Вокзальна, буд. 18 Сумської області).

Керуючись статтею 212 Цивільного процесуального кодексу України,-

п о с т а н о в и в:

Судове засідання по розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 в особі представника позивачів адвоката Маслової Олени Євгенівни до Верхньосироватської сільської ради Сумської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору : Сумська районна державна нотаріальна контора, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування - провести в режимі відеоконференції.

Судове засідання відбудеться о 10 год 00 хв. 20 грудня 2023 року в приміщенні Краснопільського районного суду Сумської області за адресою: смт Краснопілля, вулиця Вокзальна, буд. 18 Сумської області.

Доручити Ковпаківському районному суду м. Суми /адреса: вул. Маґістратська, 12, м. Суми, 40009/ забезпечити проведення відеоконференції за участю представника позивачів- адвоката Маслової О. Є..

Краснопільський районний суд Сумської області доручає відповідним службовим особам Ковпаківського районного суду м. Суми перевірити документи, що посвідчують представника позивачів, та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів.

Відповідно до частини восьмої статті 212 ЦПК копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відео конференції в приміщенні суду негайно направити до Ковпаківського районного суду м. Суми та особам, які братимуть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Про час і місце судового засідання повідомити осіб у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. І. Басова

Дата ухвалення рішення28.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115238185
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —578/1518/23

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 01.01.2024

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні