Ухвала
від 28.11.2023 по справі 686/31170/23
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/31170/23

Провадження № 2/686/7165/23

УХВАЛА

про витребування доказів

28 листопада 2023 року м. Хмельницький

Суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області МазурокО.В., ознайомившись із матеріалами справи за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дінеро»</a>, треті особи які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, на стороні відповідача приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бригіда Володимир Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Лиманський Владислав Юрійович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до суду із позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дінеро»</a>, треті особи які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, на стороні відповідача приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бригіда Володимир Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Лиманський Владислав Юрійович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Позивач направила до суду клопотання про витребування доказів.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку про доцільність витребовування у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бригіди Володимира Олександровича належним чином завірені копії всіх документів, що слугували підставою вчинення виконавчого напису від 16.12.2021 року, зареєстрованого в реєстрі за № 47216; Витребувати у ТзОВ ФК Дінеро: належним чином завірену копію Договору за кредитними договором; належним чином завірений Розрахунок заборгованості ОСОБА_1 перед ТзОВФК "Дінеро; Довідка-розрахунок здійснення стягнень за виконавчим написом нотаріуса від 16.12.2021 року №47216 із зазначенням стягнень коштів винагороди приватного виконавця.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бригіди Володимира Олександровича належним чином завірені копії всіх документів, що слугували підставою вчинення виконавчого напису від 16.12.2021 року, зареєстрованого в реєстрі за № 47216.

Витребувати у ТзОВ ФК Дінеро: - належним чином завірену копію Договору за кредитними договором;

-належним чином завірений Розрахунок заборгованості ОСОБА_1 перед ТзОВФК "Дінеро;

- Довідка-розрахунок здійснення стягнень за виконавчим написом нотаріуса від 16.12.2021 року №47216 із зазначенням стягнень коштів винагороди приватного виконавця.

Направити ухвалу для виконання приватному нотаріусу Київського міського нотаріального округу Бригіді Володимиру Олександровичу (02068, м. Київ, пр.-т Григоренка, 15, прим. 3), ТзОВ «ФК «Дінеро» (03035, м. Київ, вул. Сурикова, буд. 3, літера А) надавши строк для виконання ухвали десять днів з моменту отримання ухвали.

Роз`яснити, що відповідно до ч.6-ч.10 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази. У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з`ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В.Мазурок

Дата ухвалення рішення28.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115239128
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —686/31170/23

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

Рішення від 24.01.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

Рішення від 24.01.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мазурок О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні