Ухвала
від 22.11.2023 по справі 753/10946/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/10946/23

провадження № 2-о/753/488/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"22" листопада 2023 р. м. Київ

Дарницький районний суд м. Києва у складі головуючого судді Кулика С.В., присяжних Шевченко Ю.Є., Тхорик І.Є., за участю секретаря судових засідань Скобіоли О.П., представника заявника ОСОБА_1 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_2 , заінтересовані особи Орган опіки та піклування Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації, Комунальне некомерційне підприємство «Міський заклад з надання психіатричної допомоги» про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дарницького районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересовані особи Орган опіки та піклування Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації, комунальне некомерційне підприємство «Міський заклад з надання психіатричної допомоги» про визнання фізичної особи недієздатною.

В судовому засіданні представник заявника з метою повного та всебічного розгляду справи просив визнати явку ОСОБА_2 , обов`язковою, для надання особистих пояснень.

Інші учасники в судове засідання не з`явились.

Суд дослідивши матеріали справи, вислухавши думки учасників приходить до наступного.

Відповідно до ст. 294 ЦПК України, під час розгляду справ окремого провадження суд зобов`язаний, серед іншого, вживати заходів щодо всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи.

Справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Відповідно до п. 2, 3 ст. 43 ЦПК України учасники справи зобов`язані з`являтися в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою, у випадку невиконання учасника справи його обов`язків суд застосовує до такого учасника справи засоби процесуального примусу.

Відповідно до п.п. 1, 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи у судовому засіданні у випадку неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату час і місце судового засідання, якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи для виклику заявника ОСОБА_2 , визнавши його явку обов`язковою, з метою всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи.

Керуючись ст. ст. 43, 223, 353 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Визнати обов`язковою явку в судове засідання заявника - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса мешкання: АДРЕСА_1 .

Відкласти судове засідання на 21.12.2023 о 14 год. 00 хв.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя С.В. Кулик

Присяжні І.Є. Тхорик

Ю.Є. Шевченко

Дата ухвалення рішення22.11.2023
Оприлюднено05.12.2023
Номер документу115307169
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —753/10946/23

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні