Ухвала
від 29.11.2023 по справі 728/402/23
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/402/23

Номер провадження 2/728/138/23

У Х В А Л А

про виправлення описки

29 листопада 2023 року м. Бахмач

Бахмацький районний суд Чернігівської області

у складі:

головуючої судді Роздайбіди О.В.

при секретарі - Петренко О.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бахмач питання про виправлення описки в рішенні суду у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Генеральний директор Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області Чалий Сергій Григорович, про поновлення на роботі та про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Бахмацького районного суду від 13 червня 2023 року у задоволенні позовнихвимог ОСОБА_1 до Комунальногонекомерційного підприємства«Бахмацька міськалікарня» Бахмацькоїміської радиЧернігівської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог:Генеральний директорКомунального некомерційногопідприємства «Бахмацькаміська лікарня»Бахмацької міськоїради Чернігівськоїобласті ЧалийСергій Григоровичпро поновленняна роботіта простягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу відмовлено.

01 листопада 2023 року постановою Чернігівського апеляційного суду рішення Бахмацького районного суду Чернігівської області від 13.06.2023 року скасовано та позовні вимоги ОСОБА_1 задоволено.

27.11.2023 року до Бахмацького районного суду надійшла заява третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області Чалого Сергія Григоровича про виправлення описки у рішенні Бахмацького районного суду від 13.06.2023 року, а саме: у поясненях його, як третьої особи зазначивши, що він позовні вимоги ОСОБА_1 не визнав, і вважав їх не законними.

Відповідно до ч.1 ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується судом в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалося відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України в зв`язку з неявкою осіб, які беруть участь у справі.

На думку суду, такі виправлення слід внести в зв`язку з тим, що при складанні повного тексту рішення у поясненнях третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області Чалого Сергія Григоровича помилково зазначено що позовні вимоги є законними та обґрунтованими, а позов таким що підлягає задоволенню, замість правильного: " позовні вимоги не визнає, вважає їх не законними, а позов таким, що не підлягає задоволенню".

Керуючись ст. ст. 247 ч. 2, 260, 269 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Виправити описки в рішенні Бахмацького районного суду Чернігівської області від 13.06.2023 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Генеральний директор Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області Чалий Сергій Григорович, про поновлення на роботі та про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу таким чином:

Пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради Чернігівської області Чалого Сергія Григоровича викласти в такій редакції: «в судовому засіданні зазначив, що позовні вимоги не визнає, вважає їх не законними, а позов таким, що не підлягає задоволенню».

Ухвала може бути оскаржена до Чернігівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя О.В.Роздайбіда

Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115315962
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —728/402/23

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Роздайбіда О. В.

Постанова від 01.11.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 01.11.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Рішення від 21.06.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Роздайбіда О. В.

Рішення від 13.06.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Роздайбіда О. В.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Роздайбіда О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні