Ухвала
від 30.11.2023 по справі 335/11515/21
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/11515/21 1-кс/335/3023/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 листопада 2023 року м. Запоріжжя

Слідчий суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу Запорізької обласної прокуратури ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів, в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудового розслідування за №42019000000002104 від 01.10.2019 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ст. 219 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СУ ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором, звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів по кримінальному провадженню внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019000000002104 від 01.10.2019 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ст. 219 КК України.

В обґрунтування клопотання слідчий зазначив, що слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню № 42019000000002104 від 01.10.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України за фактом можливої розтрати грошових коштів громадян м. Запоріжжя під час участі останніх у державних програмах сприяння молодіжному будівництву та фінансування будівництва квартир в житлового комплексі « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 , а також за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 219 КК України за фактом доведення до банкрутства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

У ході досудового слідства встановлено, що упродовж 2017-2019 років ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 та інші громадяни м. Запоріжжя, звернулися до ІНФОРМАЦІЯ_3 » (далі за текстом ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 ») для участі у програмах пільгового молодіжного кредитування.

За результатами розгляду заяв зазначених громадян та поданих останніми документів, ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » надано вказаним громадянам пільгові довготермінові кредити на будівництво житла за рахунок коштів бюджету м. Запоріжжя та державного бюджету України на суму понад 30 млн. гривень (з яких кошти державного бюджету складають 5 млн. 883 грн., кошти місцевого бюджету 24 млн. 462 тис. грн.).

За наявними матеріалами кримінального провадження та показань потерпілих, встановлено, що обов`язковою умовою надання ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » кредитів громадянам України було укладення договорів купівлі-продажу майнових прав на нерухоме майно з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »».

Так, зокрема між ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », як кредитором та вищевказаними громадянами міста Запоріжжя, як позичальниками укладено кредитні договори, за якими позичальники отримали грошові кошти на фінансування будівництва житла, а саме квартир в будинках з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 , згідно з договорами купівлі-продажу майнових прав на нерухоме майно, укладеними між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »» та громадянами міста Запоріжжя (Позичальниками).

Отримані кредитні кошти, а також власні кошти позичальників (у разі купівлі останніми майнових прав на нерухоме майно, площа якого перевищує допустиму норми кредитування за цільовими програмами), посадові особи ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », на підставі наданих громадянами міста довіреностей, в повному обсязі перерахували на рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »».

Відповідно до п. 3.1.1 укладених договорів купівлі-продажу майнових прав на нерухоме майно ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »» зобов`язувалось в термін до 31.05.2019 добудувати та здати в експлуатацію зазначені об`єкти будівництва.

Крім того, під час досудового слідства встановлено, що продаж квартир у вищевказаних житлових будинках, здійснювався ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » не лише через ЗРУ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », а й безпосередньо через офіс компанії. При цьому майбутні власники квартир фінансували будівництво за рахунок своїх власних коштів шляхом їх внесення на рахунки зазначеного товариства. Взаємовідносини між сторонами супроводжувалися оформленням договорів позики, за якими майбутні власники житла перераховували на рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » грошові кошти, сума яких дорівнювала вартості житла, а товариство в строк до 01.10.2019 зобов`язувалося повернути вказані кошти громадянам у тій самій сумі у безготівковому порядку або в інший не заборонений чинним законодавством спосіб. Також вказані взаємовідносини супроводжувалися укладенням договорів бронювання квартири в майбутніх житлових будинках.

Загалом в будівництво житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по вул. Нагнибіди житлового масиву « ІНФОРМАЦІЯ_7 » у м. Запоріжжя інвестували кошти більше 200 осіб. Сума коштів сплачених останніми на рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » та інших, пов`язаних з ними компаній, встановлюється. Орієнтовна вартість будівництва вказаного житлового комплексу склала близько 191772900 гривень, серед яких на рахунки замовника будівництва КП « ІНФОРМАЦІЯ_9 » інвесторами будівництва ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »», ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за весь час будівництва було сплачено лише 114981, 27 гривень.

Станом на теперішній час житлові будинки АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 в експлуатацію не здані. Серед шести зазначених будинків, роботи на двох з них були зупинені на стадії фундаменту, на двох роботи взагалі не виконувалися та два інші відбудовані не більше, як на 50 відсотків. Будівельні роботи на об`єктах будівництва повністю зупинені, а будівельна організація ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », яка фактично виконувала зазначені роботи, відмовляється виконувати взяті на себе зобов`язання, посилаючись на відсутність коштів на будівництво.

30.11.2021 ухвалою Господарського суду Запорізької області відкрито провадження у справі про банкрутство ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 та розпорядником майна призначено арбітражного керуючого ОСОБА_11 .

Згідно інформації, наявної в матеріалах кримінального провадження, встановлено, що частина коштів, які були отримані ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » на будівництво житла для молодих сімей та осіб, які потребували поліпшення житлових умов, фактично були спрямовані товариством не на будівництва житла у вищевказаних будинках, а були фактично сплачені протягом 2019-2020 років ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » на рахунки ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 », код ЄДРПОУ НОМЕР_2 , в якості оплати по операціям з придбання часток в статутному капіталі ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ». При цьому, кошти отримані ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » за продаж часток в статутному капіталі ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на суму близько 54527048, 00 гривень в подальшому були перераховані товариством пов`язаним юридичним особам, власниками яких є родина ОСОБА_12 , зокрема на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 », код ЄДРПОУ НОМЕР_3 та АТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », код ЄДРПОУ НОМЕР_4 .

Вбачається, що в результаті використання створеної схеми відбулось виведення коштів інвесторів на вищевказану суму, шляхом їх розподілення між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » та АТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та подальша їх легалізація.

Всі вищевикладені обставини можуть свідчити про факти розтрати посадовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »» грошових коштів громадян м. Запоріжжя, а також коштів державного та місцевого бюджету, які були фактично перераховані на рахунки товариства на будівництво житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 .

Під час досудового слідства у кримінальному провадженні було призначено судову будівельно-технічну експертизу, для проведення якої судовому експерту необхідно надати документи щодо виконання робіт з будівництва будинків з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по вул. Нагнибіди житлового масиву « ІНФОРМАЦІЯ_7 , зокрема проектно-кошторисну документацію, документи щодо використаних будівельних матеріалів, інженерного обладнання та устаткування на об`єктах будівництва тощо.

Так, згідно наявної інформації ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , яке виступило в якості підрядника будівництва житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 , розташоване за адресою: АДРЕСА_7 . Директором товариства є ОСОБА_13 , розпорядником майна ОСОБА_11 .

Слідчий посилаючись на те, що станом на теперішній час для швидкого, повного та неупередженого розслідування у кримінальному провадженні, встановлення обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також забезпечення проведення у кримінальному провадженні судових експертиз виникла необхідність у вилученні оригіналів документів проектно-кошторисної, технічної та виконавчої документації, а також інших документів з приводу виконання робіт з будівництва житлових будинків з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_8 житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 , які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_7 , просить клопотання задовольнити.

В судове засідання слідчий не з`явився, подав заяву про розгляд клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів за його відсутності, на задоволенні клопотання наполягає.

Представник ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » в судове засідання не з`явився, про день та час судового засідання повідомлявся у встановленому законом порядку.

Перевіривши наданні матеріали клопотання та дослідивши надані докази, з врахуванням позиції слідчого, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно до частини 1 статті 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити виїмку).

За нормою частини шостої статті 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів. Доступ особи до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, здійснюється в порядку, визначеному законом. Доступ до речей і документів, що містять відомості, які становлять державну таємницю, не може надаватися особі, що не має до неї допуску відповідно до вимог закону.

Зазначені органом досудового розслідування обставини вказують, що тимчасовий доступ до документів надасть органу досудового розслідування можливість встановити фактичні обставини вчинення ймовірного злочину, які можуть мати доказове значення під час судового розгляду, при цьому підтвердження обставин, які передбачається довести за допомогою цих документів в інший спосіб є неможливим.

Проаналізувавши доводи клопотання та додані до нього матеріали, слідчий суддя дійшов висновку, що інформація, яка міститься в документах, зазначених у клопотанні, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, може бути використана як доказ, іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, неможливо, а тому наявні підстави для надання тимчасового доступу до цих документів.

Керуючись ст.ст. 40, 131, 132, 159-164 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати старшому слідчому СУ ГУ НП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_3 , слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області майору поліції ОСОБА_14 , заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_15 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Запорізькій області підполковнику поліції ОСОБА_16 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області майору поліції ОСОБА_17 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області підполковнику поліції ОСОБА_18 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_19 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_20 , слідчому СВ Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області лейтенанту поліції ОСОБА_21 тимчасовий доступ до оригіналів документів з можливістю їх подальшого вилучення, а в разі відсутності оригіналів копій документів, з можливістю їх подальшого вилучення, що перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_7 , а саме:

- документів проектно-кошторисної, технічної та виконавчої документації з усіма наявними змінами, корегуваннями, додатками, доповненнями щодо виконання робіт з будівництва будинків з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_8 житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 , в тому числі, але не виключно: договір № 999/20/07 на фінансування будівництва житлового будинку АДРЕСА_9 від 15.06.2020 з усіма наявними додатками, доповненнями та додатковими угодами до нього, договір підряду № 999/724 від 23.08.2016, укладений між КП « ІНФОРМАЦІЯ_12 », код ЄДРПОУ НОМЕР_5 та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 на виконання будівельних робіт з будівництва житлових будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 з усіма наявними додатками, доповненнями, графіками виконання робіт та додатковими угодами до нього, договір підряду № 999/20/05 від 24.04.2020, укладений між КП « ІНФОРМАЦІЯ_12 », код ЄДРПОУ НОМЕР_5 та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 на виконання будівельних робіт з будівництва житлового будинку АДРЕСА_1 з усіма наявними додатками, доповненнями, графіками виконання робіт та додатковими угодами до нього, робочі проекти на будівництво житлових будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 , договірні ціни, кошторисна та звітна документація (в тому числі в електронній версії ІМР, ІМS, ІМD, ІBD), підсумкові відомості ресурсів, технічні вимоги, пояснювальні записки, акти огляду прихованих робіт, акти приймання виконаних будівельних робіт форми КБ-2В, укладені з КП « ІНФОРМАЦІЯ_12 », код ЄДРПОУ НОМЕР_5 та у разі залучення, із субпідрядними організаціями, довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрат, відомості списання матеріалів, акти випробувань, підсумкові відомості ресурсів, дозволи на виконання робіт, документи щодо оплати виконаних робіт, в тому числі наданих авансів на виконання зазначених робіт з будівництва вищевказаних будинків, всі наявні договори підряду (субпідряду), укладені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » з іншими суб`єктами господарювання з приводу виконання робіт на вищевказаних об`єктах будівництва з усіма наявними додатками, доповненнями та додатковими угодами до них;

- документи щодо придбання матеріалів, устаткування та обладнання, що були використані в ході виконання робіт з будівництва житлових будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 за вищевказаними договорами підряду; видаткові та товарно-транспортні накладні на всі використані будівельні матеріали, інженерне обладнання, устаткування тощо; протоколи узгодження цін на придбання використаних будівельних матеріалів, інженерного обладнання, устаткування тощо; документи, що підтверджують якість придбаних та використаних матеріалів, устаткування та обладнання; сертифікати відповідності на використані під час будівництва будівельні матеріали, інженерне обладнання, устаткування; висновки санітарно-епідеміологічної експертизи ІНФОРМАЦІЯ_13 щодо відповідності використаних у будівництві матеріалів, устаткування та обладнання медичним критеріям та показникам безпеки, технічним умовам тощо,

- дозвільні документи на будівництво житлових будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 , накази щодо затвердження проектної документації, дозволи та декларації про початок виконання будівельних робіт на вищевказаних об`єктах будівництва, документи що надавалися для їх отримання, документи щодо проходження проектною документацією державної експертизи та висновки, складені за результатом її проходження, експертні звіти щодо розгляду проектної документації, генеральний план об`єкта будівництва, пояснювальні записки, а також договори на виготовлення проектної документації з усіма додатками та доповненнями до них, акти приймання передачі виконаних робіт, платіжні документи;

- журнали виконання робіт з будівництва житлових будинків з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_8 житлового комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 , журнали технічного та авторського нагляду;

- договори щодо здійснення авторського нагляду на вищевказаних об`єктах будівництва з усіма наявними додатками, доповненнями та додатковими угодами до них, документи щодо приймання виконаних робіт та сплати послуг за вказаними договорами;

- містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, на якій повинні були розташуватися житлові будинки з АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 ;

- технічні умови, проектно-технічна документація на приєднання житлових будинків з будівельними номерами АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 до електричних мереж, систем водо, тепло, газопостачання, а також інших мереж, відповідні договори укладені з суб`єктами господарювання за фактом приєднання зазначених будинків до вказаних мереж з усіма наявними додатками, доповненнями та додатковими угодами до них, акти-приймання передачі наданих послуг, платіжні документи (платіжні доручення, квитанції, виписки руху грошових коштів), що підтверджують факт проведення розрахунків з вказаними суб`єктами господарювання за надані ними послуги, матеріали листування та переписки тощо;

- інформації у формі довідки щодо стану будівництва будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 на теперішній час, а також інформація у формі довідки щодо джерел фінансування зазначених об`єктів будівництва;

- інформації у формі довідки та документів (проектні, виконавчі, звітні тощо) щодо проведення всіх ремонтно-будівельних робіт на вищевказаних об`єктах будівництва після зупинки будівництва по теперішній час;

- інформації у вигляді довідки щодо осіб, які в період з 01.01.2016 по 25.10.2023 були працевлаштовані на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 та безпосередньо були залучені до проведення робіт з будівництва житлових будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 , накази про призначення вказаних осіб на посади/переведення/звільнення, посадові інструкції та інші документи, які регламентували діяльність останніх на займаних посадах за період з початку будівництва вищевказаних об`єктів по теперішній час тощо;

- накази про призначення на посади/переведення/звільнення всіх директорів, заступників директорів, головних бухгалтерів, бухгалтерів, виконробів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , а також інших осіб, які здійснювали юридичне супроводження укладення та виконання договорів на будівництво вищевказаних житлових будинків, відповідали за виготовлення проектів будівництва, проектно технічної документації на підключення до комунальних мереж, перевірку обсягів виконаних робіт та здійснення нагляду тощо, які займали вказані посади на товаристві в період часу з 01.01.2016 по 25.10.2023, посадові інструкції зазначених працівників та інші документи, які регламентували діяльність останніх на займаних посадах, засвідчені копії статуту товариства, положень, інструкцій та інших документів тощо, які регламентували діяльність товариства у вказаний період часу;

- у разі наявності, матеріали оглядів об`єктів будівництва «Житлові будинки №№ 76, АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , 80, 81 в житловому комплексі « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по АДРЕСА_1 », які проводилися (здійснювалися) службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », КП « ІНФОРМАЦІЯ_9 », Інвесторами будівництва за період часу з дати укладення договорів на будівництво об`єктів по теперішній час;

- протоколів нарад проведених за участі представників ІНФОРМАЦІЯ_14 , КП « ІНФОРМАЦІЯ_9 », Інвесторів будівництва (ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »», ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 »» тощо), ІНФОРМАЦІЯ_3 », громадян, які вклали кошти в будівництво, а також інших осіб з приводу обговорення питань будівництва житлових будинків

АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 , залучення нових Інвесторів, врегулювання відносин між забудовником та громадянами (позичальниками), які отримали кредит з міського бюджету в рамках « ІНФОРМАЦІЯ_16 », «Цільова комплексна програма забезпечення молоді міста Запоріжжя житлом на 2018-2020 роки» та інших цільових програм забезпечення молоді міста Запоріжжя житлом або вклали свої власні кошти в будівництво, а також з інших питань, що виникали в ході будівництва будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_5 , АДРЕСА_6 , АДРЕСА_1 ;

- всіх наявних матеріалів листування та переписки між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та КП « ІНФОРМАЦІЯ_9 », інвесторами будівництва ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »», ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 »», ІНФОРМАЦІЯ_3 », громадянами, що вклали свої кошти у вищевказані об`єкти будівництва, страховими компаніями тощо за період часу з 01.01.2016 по 25.10.2023 ;

- платіжні доручення, квитанції, виписки руху грошових коштів по всім розрахунковим рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , відкритим у банківських установах України та органах казначейства за період часу з 01.01.2016 по 25.10.2023.

Визначити строк дії ухвали протягом шестидесяти днів з дня її постановлення слідчим суддею.

Умисне невиконання ухвали суду тягне за собою кримінальну відповідальність, передбачену ст. 382 КК України.

Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу115367120
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —335/11515/21

Ухвала від 09.04.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 09.04.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 07.02.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 07.02.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 15.01.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 30.01.2024

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

Ухвала від 30.11.2023

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 30.11.2023

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 30.11.2023

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні