Ухвала
від 04.12.2023 по справі 585/3839/23
РОМЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 585/3839/23

Номер провадження 2/585/922/23

У Х В А Л А

04 грудня 2023 року м.Ромни

Роменський міськрайонний суд Сумської області в складі:

головуючого судді Євтюшенкової В. І.,

з участю секретаря судового засідання - Ковган О. В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Ромни цивільну справу за первіснимпозовом ОСОБА_1 до Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування, ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, та за зустрічнимпозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування (Андріяшівська селищна рада), третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

в с т а н о в и в:

25 вересня 2023 року до суду звернулася ОСОБА_1 з позовом до Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування, ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Л. О., про визнання права власності на спадкове нерухоме майно.

19 жовтня 2023 року до суду звернулася ОСОБА_2 з позовом до ОСОБА_1 , Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування (Андріяшівська селищна рада), третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Л. О., про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Ухвалою суду від 23 жовтня 2023 року зустрічну позовну заяву прийнято до спільного розгляду з первісним позовом та об`єднано їх в одне провадження (а.с.101).

Представник позивача за первісним позовом ОСОБА_1 - адвокат Кузьменко В.О. подав заяву про проведення підготовчого засідання без його участі та участі позивача, позовні вимоги підтримують у повному обсязі. Позовні вимоги ОСОБА_2 , викладені в зустрічному позові не визнають з підстав, викладених у запереченні на зустрічний позов (а.с.132).

Відповідач за первісним позовом, а позивач за зустрічним позовом ОСОБА_2 подала заяву про розгляд справи без її участі. Свої позовні вимоги підтримує у повному обсязі. В задоволенні позовних вимоги ОСОБА_1 просила відмовити у повному обсязі (а.с.133).

Представник відповідача Андріяшівської сільської ради до суду не з`явився. Від сільського голови надійшла заява про розгляд справи без їх участі (а.с.131).

Приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Л. О. до суду не з`явилася, подала клопотання про розгляд справи за її відсутності (а.с.118).

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання не зверталися.

Судом в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено дії, передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 198, 200 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за первіснимпозовом ОСОБА_1 до Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування, ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, та за зустрічнимпозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування (Андріяшівська селищна рада), третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Цивільну справу за первіснимпозовом ОСОБА_1 до Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування, ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, та за зустрічнимпозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Андріяшівської об`єднаної територіальної громади Роменського району Сумської області в особі органу місцевого самоврядування (Андріяшівська селищна рада), третя особа: приватний нотаріус Миргородського районного нотаріального округу Полтавської області Вітер Лариса Олексіївна, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Роменського міськрайонного суду Сумської області на 28 грудня 2023 року на 10 год. 30 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Роменського міськрайонного суду В. І. Євтюшенкова

СудРоменський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення04.12.2023
Оприлюднено06.12.2023
Номер документу115368805
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —585/3839/23

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні