Ухвала
від 05.12.2023 по справі 419/1323/19
ТЕРНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 419/1323/19

Номер провадження № 6/194/87/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 грудня 2023 року м.Тернівка

Суддя Тернівськогоміського судуДніпропетровської областіКорягін В.О.,при прийнятті подання головногодержавного виконавцяЩастинського відділуДВС уЩастинському районіЛуганської області Східногоміжрегіонального управлінняміністерства юстиціїТішевського Володимира про видачу дубліката виконавчого листа,-

В С Т А Н О В И В:

Головного державний виконавець Щастинського відділу ДВС у Щастинському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції Тішевський В. в електронній формі звернувся до суду з поданням про видачу дубліката виконавчого листа по справі №419/1323/19 за позовом першого заступника керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області в інтересах управління соціального захисту населення Новоайдарської державної районної адміністрації Луганської області до ОСОБА_1 про стягнення неправомірно отриманої державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім`ям та допомоги одиноким матерям.

Відповіднодо ч.1ст.183ЦПК Українибудь-якаписьмова заява,клопотання,заперечення повиннімістити: повненайменування (дляюридичних осіб)або ім`я(прізвище,ім`я тапо батькові)(дляфізичних осіб)особи,яка подаєзаяву чиклопотання абозаперечення протиних,її місцезнаходження(дляюридичних осіб)або місцепроживання чиперебування (дляфізичних осіб),ідентифікаційний кодюридичної особив Єдиномудержавному реєстріпідприємств іорганізацій України(дляюридичних осіб,зареєстрованих зазаконодавством України),відомості пронаявність абовідсутність електронногокабінету;найменування суду,до якоговона подається; номерсправи,прізвище таініціали судді(суддів),якщо заява(клопотання,заперечення)подається післяпостановлення ухвалипро відкриттяпровадження усправі; змістпитання,яке маєбути розглянутосудом,та проханнязаявника; підставизаяви (клопотання,заперечення); перелікдокументів таінших доказів,що додаютьсядо заяви(клопотання,заперечення); інші відомості, що вимагаються цим Кодексом.

В поданні не зазначено повне найменування сторін по справі, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку та адреси електронної пошти, відомості про наявність або відсутність електронного кабінету.

Крім того, не зазначено доказів, які підтверджують те, що матеріали виконавчого провадження у паперовому вигляді відсутні, та виконавчий лист втрачено.

Відповідно до ч. 4 ст. 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

При цьому повернення подання про видачу дублікатавиконавчого листане перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для її повернення (частина 7ст. 185 ЦПК України).

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями183,260,261 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Подання головногодержавного виконавцяЩастинського відділуДВС уЩастинському районіЛуганської області Східногоміжрегіонального управлінняміністерства юстиціїТішевського Володимира про видачу дубліката виконавчого листа повернути заявнику без розгляду.

Ухвала можебути оскарженабезпосередньо доДніпровського апеляційногосуду шляхомподачі апеляційноїскарги протягомп`ятнадцятиднів здня їїпроголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду складена 05 грудня 2023 року.

Головуючий суддя В.О. Корягін

СудТернівський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено06.12.2023
Номер документу115400657
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —419/1323/19

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 20.01.2020

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

Ухвала від 13.09.2019

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

Рішення від 13.09.2019

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

Рішення від 13.09.2019

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

Ухвала від 23.08.2019

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Мартинюк В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні