Ухвала
від 05.12.2023 по справі 908/3547/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 21/41/23

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

05.12.2023 Справа № 908/3547/23

м. Запоріжжя Запорізької області

Суддя Черкаський В.І., розглянувши матеріали заяви

Кредитора - фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 )

до боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю БІЗНЕСІНТЕРГРУП (вул. Незалежної України, б. 48, м. Запоріжжя, 69126, код ЄДРПОУ 34373171, не має зареєстрованого Електронного кабінету у підсистемі Електронний суд ЄСІТС)

банк, здійснюючий розрахунково-касове обслуговування боржника - відсутній

про відкриття провадження у справі про банкрутство,

визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

Заява ініціюючого кредитора про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна, а саме, арбітражного керуючого Шонії М.В. (свідоцтво № 502 від 09.04.2013) в якості розпорядника майна.

Керуючись ст. ст. 2, 6, 28, 34-36, 117, п. 2-1 розділу Прикінцеві та перехідні положення Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 3, 12, 20, 232-235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

Присвоїти справі номер провадження 21/41/23.

Підготовче засідання призначити на 12.12.2023, о 12 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: вул. Гетьманська, 4, корпус № 2, к. 120, м. Запоріжжя, 69001.

Явку учасників процесу в засідання визнати обов`язковою.

Зобов`язати надати суду:

Заявника - оригінали документів, копії яких приєднано до поданої ним заяви, а також додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Боржника - статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку та витяг з ЄДР; обґрунтований відзив на заяву кредитора (з доказами завчасного направлення відзиву кредитору); оригінали документів на підтвердження заперечень; довідку про загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами за зобов`язаннями, що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких ведеться облік прав на цінні папери, що належать боржнику у депозитарних установах, їх реквізити; відомості про всі рахунки, електронні гаманці, відкриті у небанківських надавачах платіжних послуг, емітентах електронних грошей, що належать боржнику, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов`язаної з державною таємницею; докази необґрунтованості вимог заявника (за наявності); письмові пояснення з приводу достатності (недостатності) активів для розрахунків з кредитором, документи на підтвердження пояснень; відомості про вжиті заходи до погашення заборгованості перед кредитором; довідку ВДВС про строки здійснення виконавчого провадження, вжиті до стягнення заходи та заборгованість станом на дату судового засідання; довідку про податкову заборгованість боржника та про надання ним останньої податкової звітності; відомості про наявні у боржника рахунки в установах банків із зазначенням дат відкриття та закриття; інформацію про призначення та проведення податкових перевірок щодо боржника відповідно до закону, акти та матеріали перевірок станом на дату судового засідання;

Арбітражного керуючого Шонію М.В. - свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 502 від 09.04.2013;

ГУ ДПС у Запорізькій області - довідку про заборгованість боржника перед бюджетом та відкриті поточні рахунки боржника в банківських установах.

Лівобережний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) - довідку про наявність виконавчих документів щодо боржника та про вжиті заходи щодо стягнення безспірних сум з боржника; витяг з Державного реєстру виконавчих проваджень щодо виконавчих проваджень за участю боржника.

Копію ухвали надіслати кредитору, боржнику, арбітражному керуючому Шонії М.В., Міністерству юстиції України, ГУ ДПС у Запорізькій області, ГТУ юстиції у Запорізькій області, Лівобережному відділу державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (електронною поштою/ до електронного кабінету/засобами поштового зв`язку).

Звернути увагу учасників справи, що у разі необхідності отримання копії цього процесуального документу у паперовій формі, слід звернутись з відповідною заявою у справі до канцелярії суду, телефон (061) 764-89-29, або на телефон гаряча лінія - (061) 764-89-30, і погодити час та дату отримання документів.

Запропонувати вказаним особам повідомити суд про згоду та можливість отримувати ухвали (рішення) суду лише електронною поштою, звернутися до суду з відповідною заявою та надати електронні адреси задля повідомлення про розгляд справи шляхом направлення ухвал (рішень) суду по справі (з ЕЦП судді) електронною поштою.

Суддя Володимир ЧЕРКАСЬКИЙ

Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено07.12.2023
Номер документу115407588
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство (неплатоспроможність) містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна, а саме, арбітражного керуючого Шонії М.В. (свідоцтво № 502 від 09.04.2013) в якості розпорядника майна. Керуючись ст. ст. 2, 6, 28, 34-36, 117, п. 2-1 розділу Прикінцеві та перехідні положення Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 3, 12, 20, 232-235 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —908/3547/23

Постанова від 05.02.2024

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Черкаський В.І.

Ухвала від 18.01.2024

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Черкаський В.І.

Ухвала від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Черкаський В.І.

Ухвала від 05.12.2023

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Черкаський В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні