Ухвала
від 30.11.2023 по справі 401/1100/23
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження

Справа № 401/1100/23 Провадження № 2-а/401/19/23

30 листопада 2023 року місто Світловодськ

Суддя Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області Андріянова С.М., ознайомившись з матеріалами адміністративної справи за позовною заявою:

- ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1

до

- поліцейського ВП № 1 (м. Світловодськ) Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області Кодак Євгенія Юрійовича; адреса місця роботи: вул. Куцевича, 8, м. Світловодськ Кіровоградської області,

про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності,

ВСТАНОВИВ:

03.04.2023 року позивач звернувся до суду з адміністративним позовом до поліцейського ВП№ 1(м.Світловодськ)Олександрійського ВПГУНП вКіровоградській областіКодак Є.Ю. про скасування постанови БАД № 169817 від 25.02.2023 року.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 03.04.2023 року головуючим суддею у справі визначено суддю Гармаш Т.І.

Ухвалою судді Гармаш Т.І. від 04 квітня 2023 року позовну заяву залишено без руху, та надано позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви.

13 квітня 2023 року представник позивача ОСОБА_2 подав заяву про усунення недоліків позовної заяви.

13.04.2023 року ухвалою суду у справі відкрито спрощене позовне провадження з повідомленням (викликом) сторін.

У зв`язку зі звільненням судді Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області ОСОБА_3 у відставку, розпорядженням керівника апарату Світловодського міськрайонного суду від 24 листопада 2023 року № 121 «Щодо повторного автоматизованого розподілу у справі № 401/1100/23 провадження 2-а/401/19/23», відповідно до п. п. 2.3.50 Положення про автоматизовану систему документообігу суду призначено повторний автоматизований розподіл даної судової справи.

Відповідно до протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 24 листопада 2023 року справу передано судді Андріяновій С.М.

Відповідно до ч. 1 ст. 35 КАС України справа, розгляд якої розпочато одним суддею, повинна бути розглянута цим самим суддею, за винятком випадків, які унеможливлюють участь судді у розгляді справи.

У разі зміни складу суду розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, визначених цим Кодексом (частина друга статті 35 КАС України).

Відповідно до положень статті 257 КАС України, справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Відповідно до абзацу 2 частини п`ятої статті 243 Кодексу адміністративного судочинства України окремим документом можуть викладатися також ухвали з інших питань, які вирішуються під час судового розгляду.

Згідно з частиною 2 статті 241 Кодексу адміністративного судочинства України, процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

З урахуванням малозначності позову, значення справи для сторін, обраного позивачем способу захисту, категорії та складності справи, обсягу та характеру доказів у справі, в тому числі що не потрібно у справі призначити експертизу та викликати свідків, враховуючи кількість сторін та інших учасників справи, що розгляд справи не становить значний суспільний інтерес, суд вважає за можливе розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про прийняття цієї справи до свого провадження та продовження розгляду.

Керуючись статтею 248 Кодексу адміністративного судочинства України, судя,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду адміністративну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до поліцейського ВП № 1 (м. Світловодськ) Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області Кодак Євгенія Юрійовича про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Розгляд справи призначити на 13:30 годину 17 січня 2024 року в залі судових засідань Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області (вул. Приморська, 48 м. Світловодськ, Кіровоградська область, 27500).

Роз`яснити учасникам право подати заяву про відводи протягом 10 днів з часу отримання ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше дня розгляду справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud1121/.

Роз`яснити учасникам про наявність електронної адреси: pomandriyanov@sv.kr.court.gov.ua, на яку можливо направляти документи, адресовані Світловодському міськрайонному суду Кіровоградської області.

Копію ухвали направити учасникам справи, копію позовної заяви з копіями доданих документів направити відповідачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Світловодського міськрайонного суду

Кіровоградської області С.М. Андріянова

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено07.12.2023
Номер документу115436465
СудочинствоАдміністративне
Сутьпритягнення до адміністративної відповідальності

Судовий реєстр по справі —401/1100/23

Рішення від 23.01.2024

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Ухвала від 30.11.2023

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Ухвала від 13.04.2023

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Гармаш Т. І.

Ухвала від 04.04.2023

Адміністративне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Гармаш Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні