Ухвала
від 06.12.2023 по справі 509/3037/23
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

509/3037/23

2/154/1074/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 грудня 2023Володимир-Волинський міський суд Волинської області під головуванням судді Лутая А.М.., за участю секретаря судового засідання Жолоб К.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Володимирі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: служба у справах дітей Овідіопольської селищної ради про визначення місця проживання неповнолітньої дитини,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Володимир-Волинський міський суд Волинської області від 05.10.2023 відкрито провадження у справі за вказаним позовом, по справі призначено підготовче судове засідання.

Прозивач ОСОБА_1 у судове засідання не з`явився, подав до суду заяву в якій позовні вимоги підтримав, просить розгляд справи проводити у його відсутності за наявними в справі документами.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явилась, заяв та клопотань від неї не надходило.

Представник третьої особи служби у справах дітей Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області у підготовче засідання не з`явилась, однак подала заяву в якій просить замінити третю особу , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору в особі служби у справах дітей Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області на службу у справах дітей Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області , оскільки фактична адреса проживання дитини та батька відноситься до повноважень Великодолинської селищної ради .

Згідно вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Суд, розглянувши дане клопотання про заміну третьої особи служби у справах дітей Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області на службу у справах дітей Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області, прийшов до висновку, що воно підлягає задоволенню оскільки відповідає вимогам процесуального закону та захисту прав та інтересів дитини.

Керуючись ст.ст.53, 189, 196-198, 200, 247 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Оголосити перерву у підготовчому судовому засіданні у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 провизначення місцяпроживання неповнолітньоїдитини до14.00 год. 03.01.2024

Залучити в якості третьої особи службу у справах дітей Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області (юридична адреса: Україна, 67832, Одеська область, Одеський район, смт.Великодолинське, вулиця Соборна, будинок 1, корпус А) до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення місця проживання неповнолітньої дитини.

Третю особу службу у справах дітей Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області ,яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення місця проживання неповнолітньої дитини - виключити.

Копію ухвали направити для відому позивачу, відповідачу та Овідіопольській селищній раді Одеської області.

Копію ухвали з позовною заявою та доданими до неї документами направити третій особі службі у справах дітей Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області. Запропонувати третій особі надати суду до наступного судового засідання письмові пояснення щодо позову, які відповідають вимогам ст.178 ЦПК України. Одночасно роз`яснити третім особам, що у разі ненадання у встановлений судом строк письмових пояснень щодо позову, справа буде розглянута за наявними матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.М. Лутай

Дата ухвалення рішення06.12.2023
Оприлюднено08.12.2023
Номер документу115460743
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —509/3037/23

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 10.07.2023

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні