Ухвала
від 07.12.2023 по справі 404/9184/23
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/9184/23

Номер провадження 2-а/404/111/23

У Х В А Л А

про залученнядо участіу справіспіввідповідача

07 грудня 2023 року Кіровський районний суд м. Кіровограда

в складі: головуючого судді - Мохонько В.В.,

за участі секретаря - Галушко Н.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кропивницькому справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ДОП Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Бригілевич Лариси Романівни, Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2023 року позивач звернулась до суду із адміністративним позовом до ДОП Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Бригілевич Лариси Романівни, Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення.

27.10.2023 року ухвалою Кіровського районного суду м. Кіровограда прийнято позовну заяву та відкрито провадження, призначено розгляд справи проводити у спрощеному провадженні.

В судове засідання учасники справи не з`явились, повідомлені про час та місце розгляду справи. Представник позивача подав до суду клопотання, яким просив залучити в якості співвідповідача Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Відповідно до ст. 48 КАС України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Суд має право за клопотанням позивача до ухвалення рішення у справі залучити до участі у ній співвідповідача. Якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача. У разі відмови у задоволенні позову до такого відповідача понесені позивачем витрати відносяться на рахунок держави.

Таким чином, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості співвідповідача Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області прав та обов`язків якого може стосуватися рішення, що є підставою для відкладення розгляду справи на іншу дату з направленням залученому співвідповідачу копії позовної заяви з додатками.

Виходячи з вищевикладеного та керуючись ст. ст. 48, 248 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ДОП Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Бригілевич Лариси Романівни, Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення в якості співвідповідача Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Відкласти розглядадміністративної справина 30січня 2024року на11год.45хв. в приміщенні Кіровського районного суду м. Кіровограда за адресою: м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 7, зал № 24.

Згідно ч. 1 ст.261КАС України відповідач має право подати відзив протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали та відповідно до ч. 3 ст. 162 КАС України, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: https://court.gov.ua/sud1109/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 07.12.2023 року.

Суддя

Кіровського районного суду

м. Кіровограда Віталіна МОХОНЬКО

СудКіровський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено08.12.2023
Номер документу115466869
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —404/9184/23

Рішення від 26.02.2024

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 26.02.2024

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 27.10.2023

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні