Ухвала
від 06.10.2010 по справі 2а-4193/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної за яви

06 жовтня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-4193/10/1670

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Алєксєєва Н.Ю., розглянувши м атеріали адміністративного позову Головного управління праці та соціального захист у населення Полтавської обла сної державної адміністраці ї до Відділу державної викон авчої служби Головного управ ління юстиції у Полтавській області про визнання дій неп равомірними, -

В С Т А Н О В И В:

02 вересня 2010 року позива ч Головне управління пра ці та соціального захисту на селення Полтавської обласно ї державної адміністрації з вернулося до Полтавського ок ружного адміністративного с уду з позовною заявою до Відд ілу державної виконавчої слу жби Головного управління юст иції у Полтавській області п ро визнання дій неправомірни ми.

Ухвалою Полтавського окру жного адміністративного суд у від 03 вересня 2010 року позовну заяву залишено без руху, у зв' язку з невідповідністю її ви могам статті 106 Кодексу адміні стративного судочинства Укр аїни. Для усунення недоліків встановлено строк до 01 жовтн я 2010 року.

Із наявного в матеріалах сп рави повідомлення про вручен ня поштового відправлення вб ачається, що копію ухвали суд у позивач отримав 07 вересня 2010 року, однак у визначений судо м строк вимоги ухвали не вико нав, недоліки позовної заяви не усунув.

Відповідно до пункту1 части ни 3 статті 108 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни позовна заява повертаєтьс я позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної за яви, яку залишено без руху.

Таким чином, суд приходить д о висновку про необхідність визнання позовної заяви Голо вного управління праці та со ціального захисту населення Полтавської обласної держав ної адміністрації та поверн ення її позивачеві.

На підставі викладеного, ке руючись пунктом 1 частини 3 та частиною 4 статті 108 Кодексу а дміністративного судочинст ва України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Головно го управління праці та соціа льного захисту населення Пол тавської обласної державної адміністрації до Відділу де ржавної виконавчої служби Го ловного управління юстиції у Полтавській області про виз нання дій неправомірними виз нати неподаною та повернути позивачеві.

Роз' яснити позивач еві, що повернення позовної з аяви не позбавляє права повт орного звернення до адмініст ративного суду в порядку, вст ановленому законом.

Копію ухвали направити по зивачеві.

Ухвала набирає зако нної сили після закінчення с троку подання апеляційної ск арги.

Ухвала може бути ос каржена в апеляційному поряд ку до Харківського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Полтавський окружний ад міністративний суд шляхом по дання апеляційної скарги про тягом п' яти днів з дня отрим ання копії ухвали з одночасн им поданням копії апеляційн ої скарги до суду апеляційно ї інстанції.

Суддя Н.Ю. Алєксєєва

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.10.2010
Оприлюднено09.10.2010
Номер документу11547039
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4193/10/1670

Ухвала від 06.10.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

Ухвала від 03.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні