Ухвала
від 03.09.2010 по справі 2а-4193/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної зая ви без руху

03 вересня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-4193/10/1670

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Алєксєєва Н.Ю., перевіривши м атеріали адміністративного позову Головного управління праці та соціального захист у населення Полтавської обла сної державної адміністраці ї до Відділу державної викон авчої служби Головного управ ління юстиції у Полтавській області про визнання дій неп равомірними, -

В С Т А Н О В И В:

02 вересня 2010 року позив ач Головне управління пр аці та соціального захисту н аселення Полтавської обласн ої державної адміністрації звернувся до Полтавського о кружного адміністративного суду з позовною заявою до Від ділу державної виконавчої сл ужби Головного управління юс тиції у Полтавській області про визнання дій неправомірн ими.

Відповідно до частин и 3 статті 106 Кодексу адміністр ативного судочинства Украї ни (Із змінами і доповненнями , внесеними згідно із Законом України від 07.07.2010 р. N 2453-VI) суб'єкт в ладних повноважень при подан ні адміністративного позову зобов'язаний додати до позов ної заяви доказ надіслання в ідповідачу і третім особам к опії позовної заяви та додан их до неї документів.

Позивачем не виконан о вищезазначену вимогу закон у.

Згідно з частиною 1 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України подання позовної заяви без додержан ня вимог статті 106 Кодексу адм іністративного судочинства України є підставою для зали шення заяви без руху.

Таким чином, позовна заява п ідлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку дл я усунення вказаних недолікі в.

На підставі викладе ного, керуючись статтями 106, 108 К одексу адміністративного су дочинства України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Головно го управління праці та соціа льного захисту населення Пол тавської обласної державної адміністрації до Відділу де ржавної виконавчої служби Го ловного управління юстиції у Полтавській області про виз нання дій неправомірними зал ишити без руху.

Позивачеві надати строк дл я усунення недоліків до 01 жовт ня 2010 року та роз'яснити, що в ра зі неусунення недоліків позо вної заяви, вона буде вважати ся неподаною та повернута.

Недоліки необхідно усунут и шляхом надання до Полтавсь кого окружного адміністрати вного суду доказу надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї докум ентів.

Копію ухвали направити поз ивачеві.

Ухвала набирає зако нної сили після закінчення с троку подання апеляційної ск арги.

Ухвала може бути ос каржена в апеляційному поряд ку до Харківського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Полтавський окружний ад міністративний суд шляхом по дання апеляційної скарги про тягом п' яти днів з дня отрим ання копії ухвали з одночасн им поданням копії апеляційн ої скарги до суду апеляційно ї інстанції.

Суддя Н .Ю. Алєксєєва

Дата ухвалення рішення03.09.2010
Оприлюднено07.09.2010
Номер документу11017565
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій неп равомірними

Судовий реєстр по справі —2а-4193/10/1670

Ухвала від 06.10.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

Ухвала від 03.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні