Ухвала
від 27.11.2023 по справі 135/1082/23
ЛАДИЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 135/1082/23

Провадження № 2/135/321/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

27.11.2023 року м. Ладижин

Ладижинський міський суд Вінницької області у складі: головуючого - судді Нікандрової С.О., секретар судових засідань Мазур А.О., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Бодачевського Р.В. до Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) прозняття арешту з майна, -

В С Т А Н О В И В:

18серпня 2023рокудоЛадижинського міськогосудуВінницькоїобласті надійшлапозовназаява ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Бодачевського Р.В. до Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) прозняття арешту з майна, у якій позивач просить зняти арешт та заборону відчуження на квартиру за адресою: АДРЕСА_1 , накладене постановою державного виконавця ДВС у місті Ладижині Вінницької області про арешт майна боржника б/н від 28 серпня 2006 року, обтяження за якою було зареєстровано 02 вересня 2006 року за №3678890 Другою Тростянецькою державною нотаріальною конторою.

Ухвалою Ладижинського міського суду Вінницької області від 23 серпня 2023 року відкрито провадження у даній цивільній справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою суду від 12 вересня 2023 року за клопотання представника позивача адвоката Бодачевського Р.В. було витребувано у Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), документи на підставі яких було накладено арешт та заборона відчуження на квартиру за адресою: АДРЕСА_1 , обтяження за якою було зареєстровано 02 вересня 2006 року за №3678890 Другою Тростянецькою державною нотаріальною конторою та витребувано у Державного нотаріального архіву Вінницької області інформацію хто є боржником та стягувачем у виконавчому провадженні, яке було накладено постановою про накладення арешту на квартиру за адресою: АДРЕСА_1 , постановою державного виконавця ДВС у м. Ладижин Вінницької області б/н від 28 серпня 2006 року, обтяження за якою було зареєстровано 02 вересня 2006 року за №3678890 Другою Тростянецькою державною нотаріальною конторою.

17 жовтня 2023 року на адресу суду від начальника Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Зайко Т.В. на виконання ухвали суду від 12 вересня 2023 року надійшла заява, у якій повідомлено, що згідно даних АВСП на виконанні у відділі перебувало ВП №29071465, про стягнення з гр. ОСОБА_2 адміністративного штрафу 51 грн. Дане виконавче провадження відкрито 19 вересня 2011 року. 28 лютого 2012 року, зазначене виконавче провадження було закінчено відповідно до п. 8 ч.1 ст. 49 ЗУ «Про виконавче провадження» (фактичне повне виконання рішення). Відповідно до Інструкції з діловодства в органах державної виконавчої служби, затвердженої наказом Міністра юстиції України від 05 липня 1999 року№ 470/7, а саме п. 3.19, встановлено строк зберігання переданих до архіву завершених виконавчих проваджень три роки. Таким чином, Ладижинський відділ ДВС, не має можливості надати документи на підставі яких було накладено арешт та заборона відчуження на квартиру за адресою: АДРЕСА_1 , оскільки матеріали даного виконавчого провадження були знищені (а.с.40, 41, 42, 43-44).

13 листопада 2023 року на адресу суду від завідувача Державного нотаріального архіву Вінницької області Болотнової М. на виконання ухвали суду від 12 вересня 2023 року надійшла копія постанови державної виконавчої служби у м. Ладижин Вінницької області від 28 серпня 2006 року про арешт майна боржника ОСОБА_3 , а саме заборони відчуження належної йому квартири АДРЕСА_2 , з відміткою Другої Тростянецької державної нотаріальної контори про накладення заборони від 02 вересня 2006 року за реєстровим №86 (а.с.46,47).

Позивач ОСОБА_1 та його представник адвокат Бодачевський Р.В. у підготовче судове засідання не з`явилися, але представник позивача надав суду заяву про розгляд справи без його участі та без участі позивача. У заяві зазначив, що позовні вимоги підтримує в повному обсязі та просить їх задовольнити, не заперечує проти ухвалення заочного рішення.

Представник відповідача Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Зайко Т.В. у підготовче судове засідання не з`явився, але надав суду заяву про розгляд справи без його участі.

Відповідно до п.1 ч.3 ст.223, ч.2 ст.198 ЦПК України, судом ухвалено про проведення підготовчого судового засідання без участі сторін по справі.

У відповідності до вимог ч.2ст.247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

У відповідності до ч.2 ст.197 ЦПК України, в підготовчому провадженні судом:

- встановлено відсутність заяв і клопотань про укладення мирової угоди, передачі справи на розгляд до третейського суду та звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді;

- з`ясовано відсутність заяв сторін про збільшення або зменшення позовних вимог, зміну предмету або підстав позову;

- з`ясовано, що необхідні докази для встановлення обставин справи сторонами надані, необхідність у витребуванні додаткових доказів відсутня;

- з`ясовано відсутність інших заяв і клопотань учасників справи;

- встановлена можливість для призначення справи до розгляду по суті, з визначенням дати, часу і місця проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1-2 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

В підготовчому судовому засіданні визначено дату, час і місце проведення судового засідання, здійснено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.ст. 179, 196, 197, 200, 259-261 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Бодачевського Р.В. до Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) прозняття арешту з майна, і призначити справу до судового розгляду по суті у Ладижинському міському суду Вінницької області на 11 грудня 2023 року о 08 год. 30 хв.

Встановити загальний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, а саме: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу своїх підстав та заперечень, дослідження письмових доказів, судові дебати.

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://lgm.vn.court.gov.ua/sud0211/.

Направити учасникам справи копію ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає, проте відповідно до ст.353 ЦПК України заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ладижинського міського суду

Вінницької області С.О. Нікандрова

Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено11.12.2023
Номер документу115499244
СудочинствоЦивільне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 27.11.2023 року м. Ладижин Ладижинський міський суд Вінницької області у складі: головуючого - судді Нікандрової С.О., секретар судових засідань Мазур А.О., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника адвоката Бодачевського Р.В. до Ладижинського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) прозняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —135/1082/23

Рішення від 11.12.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 23.08.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні