Ухвала
від 05.12.2023 по справі 753/18597/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/18597/23

провадження № 2/753/8343/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"05" грудня 2023 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Лужецької О.Р.,

при секретарі - Григораш Н.М.,

розглянувши в у підготовчому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про припинення іпотеки, зобов`язання зняти обтяження

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Дарницького районного суду м. Києва знаходиться цивільна справа за позовом матеріалами цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про припинення іпотеки, зобов`язання зняти обтяження.

Як вбачається із прохальної частини позовної заяви позивачем заявлено вимогу, зокрема до Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про зобов`язання Центру надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації провести державну реєстрацію припинення іпотеки за договором іпотеки, посвідченого приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Гамаль І.М. 01.10.2021 р. за реєстровим номером 9457, предметом якої є квартира АДРЕСА_1 та зняти заборону відчуження, накладену приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Гамаль І.М. зареєстровану в реєстрі №9458, на квартиру АДРЕСА_1 .

05.12.2023 року від представника позивача до суду надійшла заява про відмову від позову в частині позовних вимог до Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації.

Учасники справи в судове засідання не з`явились, про час та місце слухання справи повідомлялись належним чином, причини неявки не повідомили.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов до наступного висновку.

Відповідно до ч.ч. 1, 3 ст. 206 ЦПК України позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Відповідно до вимог п. 4 ч.1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

З огляду на викладене, суд приходить до висновку, що заяву представника позивача слід задовольнити, а провадження у цивільній справів частині позовних вимогОСОБА_1 до Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації закрити, у зв`язку з відмовою позивача від позову в цій частині.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 206, 255, 260 ЦПК України

У Х В А Л И В:

Провадження у справі в частині позовних вимог ОСОБА_1 до Центра надання адміністративних послуг Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації - закрити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали. Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга на ухвали суду подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СУДДЯ О.Р. ЛУЖЕЦЬКА

Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено12.12.2023
Номер документу115527115
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення іпотеки, зобов`язання зняти обтяження

Судовий реєстр по справі —753/18597/23

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні