Ухвала
від 11.12.2023 по справі 544/2944/23
ПИРЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 544/2944/23

Номер рядка звіту 65

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

11 грудня 2023 року м. Пирятин

Суддя Пирятинського районного суду Полтавської області Сайко О.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ,зареєстрованого тапроживаючого в АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , зареєстрованого в АДРЕСА_1 , треті особи: Пирятинська міська рада Полтавської області, місцезнаходження: м.Пирятин Полтавської області, вул.Соборна,42, Комунальне підприємство "Каштан", місцезнаходження: м.Пирятин Полтавської області, пл.Героїв Майдану,8, про визнання таким, що втратив право на користування житловим приміщенням,

в с т а н о в и в:

У грудні 2023 року ОСОБА_1 звернувся до Пирятинського районного суду Полтавської області з позовною заявою до ОСОБА_2 , про визнання його таким, що втратив право на користування житловим приміщенням.

Перешкод для прийняття позовної заяви немає. Форма і зміст позовної заяви дотримані.

Позовна заява подана з додержанням вимогстатей 175,177 ЦПК України.

Відповідно до положень ч.4 ст.19ЦПК України загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Клопотання про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження до суду не надходило.

Таким чином, відповідно до вимог ст.274ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін, оскільки не є малозначною справою.

Керуючись ст.ст.13,187, 274, 277, 279 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 ,зареєстрованого тапроживаючого в АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , зареєстрованого в АДРЕСА_1 , треті особи: Пирятинська міська рада Полтавської області, місцезнаходження: м.Пирятин Полтавської області, вул.Соборна,42, Комунальне підприємство "Каштан", місцезнаходження: м.Пирятин Полтавської області, пл.Героїв Майдану,8, про визнання таким, що втратив право на користування житловим приміщенням.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судовезасідання по справі на 09 год. 00 хв. 17 січня 2024 року у приміщенні Пирятинського районного суду Полтавської області за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41.

Викликати у судове засідання позивача, відповідача та третіх осіб.

Направити відповідачу копію позову з копіями доданих до нього документів та запропонувати подати у строк, який неможе перевищуватип`ятнадцятиднів з дня отримання відповідачем ухвали про відкриття провадження у справі, відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити позивачу, що після отримання відзиву на заяву, він повинен подати суду відповідь на відзив на протязіп`яти днів з дня його отримання із зазначенням своїх міркувань, аргументів та відповідних доказів.

Повідомити учасників, що отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, можливо на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://pr.pl.court.gov.ua/sud1624/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя - Сайко О.О.

Дата ухвалення рішення11.12.2023
Оприлюднено13.12.2023
Номер документу115564545
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання таким, що втратив право на користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —544/2944/23

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні