Ухвала
від 12.12.2023 по справі 467/1399/23
АРБУЗИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 467/1399/23

2/467/295/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.12.2023 року Арбузинський районний суд Миколаївської області

у складі головуючого судді Кірімової О.М.,

з участю секретаря Розмеріци О.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнівзалісуду смтАрбузинка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Арбузинського районного суду Миколаївської області перебуває справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Від позивача до судового засідання надійшла заява про витребування судом у приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Франкевич І.М. належним чином завіреної копії спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Крім того, просив суд судове засідання провести за його відсутності.

Від відповідача та її законного представника до судового засідання надійшла заява про слухання справи за їх відсутності.

Вивчивши матеріали справи, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання оскільки вищезазначені відомості та документи мають значення по справі.

Керуючись ст. 222 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Франкевич І.М. (Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Одеська, 29, 56500) належним чином завірену копію спадкової справи, заведену після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Зобов`язати приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Франкевич І.М. надати зазначені документи та відомості на адресу Арбузинського районного суду до 01 січня 2024 року.

Попередити приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Франкевич І.М., що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбаченого ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Арбузинського

районного суду О.М. Кірімова

СудАрбузинський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115579099
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —467/1399/23

Рішення від 04.01.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні