Ухвала
від 11.12.2023 по справі 602/653/23
ЛАНОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 602/653/23

Провадження № 2/602/212/2023

ЛАНОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

Тернопільської області

У ХВ АЛ А

про закриття підготовчого провадження

та призначення до судового розгляду

"11" грудня 2023 р. м. Ланівці

Лановецький районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді - Холява Л.І.,

секретар - Домчук В.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в письмовому провадженні цивільну справу за позовною заявою Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватне сільськогосподарське підприємство «Перемога», про конфіскацію земельної ділянки сільськогосподарського призначення,-

В С Т А Н О В И В :

Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області звернулася до суду із позовною заявою до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватне сільськогосподарське підприємство «Перемога», про конфіскацію земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

Представник позивача - Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Оленяк В.Я. в підготовче судове засідання не з`явився, направивши на адресу суду заяву про проведення підготовчого судового засідання у їхній відсутності, позовні вимоги підтримує.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, хоча про день, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином та не повідомила суд про причини неявки.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватного сільськогосподарського підприємства «Перемога» Незбрицька З.Д. в підготовче судове засідання не з`явилася, подавши заяву про проведення підготовчого судового засідання у їхній відсутності.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197,200 ЦПК України, суд

У ХВ АЛ ИВ :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: приватне сільськогосподарське підприємство «Перемога», про конфіскацію земельної ділянки сільськогосподарського призначення та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Лановецького районного суду Тернопільської області (вул.Шкільна,7 м.Ланівці Тернопільської області) о 09 годині 45 хвилин 20 грудня 2023 року, зал судових засідань № 1.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи та свідків.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя: Л. І. Холява

СудЛановецький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення11.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115580032
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —602/653/23

Рішення від 15.05.2024

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

Ухвала від 22.08.2023

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Холява Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні