Ухвала
від 12.12.2023 по справі 682/841/23
СЛАВУТСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 682/841/23

Провадження № 2-п/682/6/2023

У Х В А Л А

12 грудня 2023 року м.Славута

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Матвєєвої Н.В.,

з участю секретарки судового засідання - Дубовки Г.Ю.,

представника позивача - Бойка В.Ф.,

відповідачки - ОСОБА_1 , її представника - адвоката Кисельової М.І.,

представника третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - адвоката Волкової А.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Славута Хмельницької області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом військової частини НОМЕР_1 Міністерства оборони України до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача : Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницький, ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , в інтересах якої діє законний представник ОСОБА_2 , Міністерство оборони України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Славутської міської ради, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,

в с т а н о в и в:

В провадженні Славутського міськрайонного суду Хмельницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав, не заперечив проти завершення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачка та її представник в підготовчому судовому засіданні не заперечували проти завершення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник третіх осіб - ОСОБА_2 , ОСОБА_3 - адвокат Волкова А.О. в підготовчому судовому засіданні не заперечувала проти завершення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Інші учасники судового процесу в судове засідання не з`явилися, про розгляд справи повідомлені належним чином, просили розгляд справи здійснювати у їх відсутність.

Суд, заслухавши пояснення учасників процесу, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом військової частини НОМЕР_1 Міністерства оборони України до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача : Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницький, ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , в інтересах якої діє законний представник ОСОБА_2 , Міністерство оборони України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Славутської міської ради, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та призначити її до судового розгляду по суті в приміщенні Славутського міськрайонного суду Хмельницької області на 21 грудня 2023 року о 11 год. 00 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Н.В.Матвєєва

Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115580514
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —682/841/23

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Матвєєва Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні