Ухвала
від 30.11.2023 по справі 752/1094/23
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/1094/23

Провадження №: 2/752/3605/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

30.11.2023 року Голосіївський районний суд міста Києва,

у складі: головуючого по справі судді - Мазура Ю.Ю.,

секретаря - Луценко А.В.,

за участі сторони:

представника відповідача - Харчука В.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного Підприємства «Українська державна база авіаційної охорони лісів» про стягнення середньоденного заробітку за час затримки розрахунку, -

В С Т А Н О В И В :

У січні 2023 року позивач ОСОБА_1 звернувся до Голосіївського районного суду м. Києва із позовом до Державного Підприємста «Українська державна база авіаційної охорони лісів» про стягнення середньоденного заробітку за час затримки розрахунку.

Ухвалою Голосіївського районного суду м. Києва від 23.01.2023 року відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного Підприємства «Українська державна база авіаційної охорони лісів» про стягнення середньоденного заробітку за час затримки розрахунку.

Судом в підготовчому засіданні було поставлено на обговорення питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Позивач в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений в установленому законом порядку; представник позивача надала до суду клопотання про розгляд справи без участі позивача.

Представник відповідача в судове засідання з`явився та вважав за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні судом були вирішені питання та вчинені процесуальні дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Державного Підприємства «Українська державна база авіаційної охорони лісів» про стягнення середньоденного заробітку за час затримки розрахунку, до судового розгляду по суті на 31 січня 2024 року об 11 годині 45 хвилин.

У судове засідання викликати учасників процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gl.ki.court.gov.ua/sud260.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.Ю. Мазур

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115620449
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середньоденного заробітку за час затримки розрахунку

Судовий реєстр по справі —752/1094/23

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазур Ю. Ю.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазур Ю. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні