Ухвала
від 13.12.2023 по справі 273/2566/23
БАРАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БАРАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 273/2566/23

Провадження № 2-о/273/74/23

У х в а л а

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

13 грудня 2023 року м. Баранівка

Суддя Баранівського районного суду Житомирської області Самойленко Л.М., вирішуючи питання про відкриття провадження у справіза заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Баранівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звягельському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Київ ) про визнання особи безвісно відсутньою ,

ВСТАНОВИЛА:

08.11.2023 заявник ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою про визнання особи безвісно відсутньою .

Вищевказана заява підсудна Баранівському районному суду Житомирської області, відповідає вимогам статтей 175,177, 318 ЦПК України.

Підстави для повернення заяви, відмови у відкритті провадження відсутні.

У зв`язку з наведеним необхідно відкрити провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження.

Відповідно до ч. 4 ст. 293 ЦПК Українирозгляд справ вказаної категорії проводиться у складі одного судді та двох присяжних.

Головуючим суддею у справі визначено Самойленко Л.М., присяжними Святу І.В., Чаплінську О.С..

Частиною 3 ст. 294 ЦПК Українипередбачено, що справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 293, 294, 315, 316 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИЛА:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 ,заінтересована особа Баранівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звягельському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Київ ) про визнання особи безвісно відсутньою .

Розгляд справи провести колегіальним складом суду: головуючої судді Самойленко Л.М. та двох присяжних Святої І.В., Чаплінської О.С. .

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 10.00год.05.01.2024 в приміщенні Баранівського районного суду Житомирської області .

Надіслати присяжним ОСОБА_2 , ОСОБА_3 письмове запрошення для участі у здійсненні правосуддя.

У судове засідання викликати заявника та заінтересовану особу.

Копію ухвали направити учасникам справи, а копію заяви та доданих документів заінтересованій особі, роз`яснивши, що після одержання копії ухвали про відкриття провадження у справі і заяви, має право подати суду у 15-денний строк із дня отримання нею копії ухвали про відкриття провадження у справі із врахуванням вимог, передбачених ч.ч.3-6 ст. 178 ЦПК України, письмові заперечення проти заяви та докази, які у неї є.

Повідомити учасників справи про наявність в Баранівському районному суді Житомирської області технічної можливості забезпечити їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. У цьому разі відповідна заява учасника справи має бути подана до суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання з направленням копії такої заяви в той же строк іншому учаснику справи.

Учасники справи можутьотримати інформаціющодо справи,що розглядаєтьсязавеб-адресою http://br.zt.court.gov.ua/sud0602/ на офіційному веб-порталі судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Людмила САМОЙЛЕНКО

СудБаранівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115635366
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про визнання фізичної особи безвісно відсутньою чи оголошення її померлою

Судовий реєстр по справі —273/2566/23

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Самойленко Л. М.

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Самойленко Л. М.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Самойленко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні