Ухвала
від 13.12.2023 по справі 175/871/22
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/871/22

Провадження № 2/175/291/22

2023 рік

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 грудня 2023 року смт Слобожанське

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої: судді Дараган Л.В.

за участю секретаря судового засідання: Коломоєць Т.А.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про визнання незаконним і скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, за участі третьої особи Садівничого товариства «АИСТ», та зустрічним позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про визнання незаконним дій державного кадастрового реєстратора та скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2 , Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про визнання незаконним і скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, за участі третьої особи Садівничого товариства «АИСТ». ОСОБА_2 звернулася до суду із зустрічним позовом до ОСОБА_1 , Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про визнання незаконним дій державного кадастрового реєстратора та скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки.

В підготовчому судовому засіданні позивачка ОСОБА_1 та її представник адвокат Нестеченко Д.С. зазначили про можливість закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду, будь-яких клопотань не заявляли.

В підготовчому судовому засіданні представник відповідачки ОСОБА_2 адвокат Дрозд Р.Ю. зазначив про можливість закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду, будь-яких інших клопотань, окрім тих, що вже були вирішені судом, не заявляв.

В підготовче судове засідання представник відповідача за первісним позовом Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області не з`явився, про час і місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про причини неявки суд не повідомив, заяви про відкладення підготовчого судового засідання від нього не надходило, тому суд вважає можливим проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

В підготовче судове засідання представник відповідача за зустрічним позовом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області не з`явився, про час і місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про причини неявки суд не повідомив, заяви про відкладення підготовчого судового засідання від нього не надходило, тому суд вважає можливим проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

В підготовчому судовому засіданні представник третьої особи зазначив про можливість закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду, будь-яких клопотань не заявляв.

Суд, вислухавши думку учасників справи, вивчивши матеріали справи, приходить до висновку про можливість закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті, виходячи з такого.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так, справа підготовлена до судового розгляду по суті.

Спір між сторонами не врегульовано.

У ході підготовки справи до судового розгляду судом були проведені всі необхідні підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

Таким чином, з урахуванням вищевикладеного, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196 198, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про визнання незаконним і скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, за участі третьої особи Садівничого товариства «АИСТ», та зустрічним позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про визнання незаконним дій державного кадастрового реєстратора та скасування запису про державну реєстрацію земельної ділянки до судового розгляду по суті на 14 годин 00 хвилин 13 лютого 2024 року.

В судове засідання викликати сторони, третю особу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dp.dp.court.gov.ua/sud0410/.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили негайно після її проголошення, а ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115640152
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —175/871/22

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Васюченко О. Г.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 03.11.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 02.06.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні