Ухвала
від 14.12.2023 по справі 945/1150/22
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 945/1150/22

Провадження № 1-кс/945/466/23

УХВАЛА

Іменем України

14 грудня 2023 року м.Миколаїв

Слідчий суддя Миколаївського районного суду Миколаївської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні клопотання прокурора Миколаївської окружної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29.06.2021 року за №42021152020000039 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.240, ч.1 ст.241, ч.2 ст.364-1, ст.356, ч.1 ст.209, ч.3 ст.382 КК України, про визначення порядку зберігання речових доказів шляхом визначення порядку виконання ухвали про арешт майна,

встановив:

Прокурор Миколаївської окружної прокуратури ОСОБА_3 звернулася до слідчого судді Миколаївського районного суду Миколаївської області з клопотанням про визначення порядку зберігання речових доказів шляхом визначення порядку виконання ухвали про арешт майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29.06.2021 року за №42021152020000039 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.240, ч.1 ст.241, ч.2 ст.364-1, ст.356, ч.1 ст.209, ч.3 ст.382 КК України.

Обґрунтовуючи клопотання прокурор вказує, що перелічене у клопотанні прокурора арештоване у ході досудового розслідування кримінального провадження майно загальною вартістю більше 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, не містить слідів кримінального правопорушення, відповідає критеріям визначеним ст.100 КПК України та може без шкоди для кримінального провадження бути передане в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів для реалізації або передачі в управління за договором.

В судовому засіданні прокурор ОСОБА_3 просила суд передати визначене в клопотанні майно Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) в управління у порядку та на умовах, визначених статтями 1, 9, 19-24 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів».

Слідчий суддя вважає за необхідне розгляд клопотання прокурора проводити без виклику представників ТОВ «СПМК-17» (код ЄДРПОУ - 01353551), оскільки існує ризик того, що вказані особи можуть здійснювати перешкоди, які унеможливлять ухвалити законне і обґрунтоване рішення у справі.

Заслухавши прокурора, дослідивши клопотання та його уточнення, слідчий суддя дійшов наступного.

Згідно з абзацом 7 частини 6 статті 100 КПК України речові докази вартістю понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, якщо це можливо без шкоди для кримінального провадження, передаються за письмовою згодою власника, а в разі її відсутності за рішенням слідчого судді чи суду Національному агентству для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їх економічної вартості, а речові докази, зазначені в абзаці першому цієї частини, такої самої вартості - для їх реалізації з урахуванням особливостей, визначених законом.

Відповідно до ч.7 ст.100 КПК України у випадках, передбачених пунктами 2, 4 та абзацом сьомим частини шостої цієї статті, слідчий за погодженням із прокурором або прокурор звертається з відповідним клопотанням до слідчого судді місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого здійснюється досудове розслідування, або до суду під час судового провадження, яке розглядається згідно зі статтями 171-173 цього Кодексу. Прокурор у випадку, передбаченому абзацом сьомим частини шостої цієї статті, не пізніше наступного робочого дня з моменту постановлення ухвали слідчого судді чи суду надсилає копію цієї ухвали Національному агентству зі зверненням щодо прийняття активів, а також вживає невідкладних заходів щодо передачі цих активів Національному агентству.

Положеннями частини першої статті 2 Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" (далі - Закон) визначено, що Національне агентство є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні.

Основна мета заснування та діяльності Національного агентства полягає у сприянні процесуальній діяльності слідчого, детектива, прокурора, слідчого судді, суду, спрямованій, зокрема, на забезпечення збереження речових доказів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, а також збільшення їх вартості, особливо тих, які підлягають конфіскації, спеціальній конфіскації (стягненню в дохід держави у кримінальному провадженні).

Повноваження Національного агентства з управління арештованим (до конфіскації) майном визначені статтями 1, 9, 10, 19-24 Закону та статтею 100 КПК України.

Так, в управління Національному агентству можуть бути передані лише активи, які відповідають таким умовам: вони визнані речовим доказом; на них накладено арешт у кримінальному провадженні; арешт має передбачати заборону розпорядження (обов`язково), або користування майном (бажано); їх сукупна вартість становить понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; це не завдає шкоди кримінальному провадженню. Управління активами за Законом є відповідальною діяльністю, що має на меті зберегти економічну вартість активу протягом кримінального провадження, а також примножити її (за можливості).

Закон та КПК України не містять обмежень щодо типів, видів активів, які можуть передаватися в управління Національному агентству, так само як і обмежень щодо видів злочинів, у кримінальних провадженнях з розслідування яких були арештовані відповідні активи.

Приймаючи активи в управління, Національне агентство самостійно не управляє ними (інакше як у спосіб їх реалізації шляхом передання відповідному реалізатору), натомість обирає професійного управителя конкретним типом активу і передає йому актив в управління, контролює діяльність з управління, або ж передає актив на реалізацію, якщо він підлягає реалізації згідно з Законом та прийнятим на його виконання підзаконним актом.

Відповідно до ст.19 Закону визначено дві альтернативні підстави передання активів в управління Національному агентству: ухвала слідчого судді чи суду про передання активів в управління Національному агентству; згода власника активів на їх передання в управління Національному агентству.

За змістом статей 19-24 Закону Національне агентство самостійно не здійснює управління активами (інакше як у спосіб їх реалізації). У разі передання Національним агентством активу в управління професійному управителеві за договором, послуги з такого управління можуть бути оплачені виключно з доходів від управління (частини друга і третя статті 21 Закону).

Отже, за загальним правилом, управління за Законом у спосіб передання активу в управління за договором управителеві можливе, якщо воно здатне приносити дохід.

Згідно з ч.1 ст.21 Закону управління рухомим і нерухомим майном, цінними паперами, майновими та іншими правами здійснюється Національним агентством шляхом реалізації відповідних активів або передачі їх в управління.

Частиною 4 статті 21 Закону передбачено, що майно, зокрема у вигляді предметів чи великих партій товарів, зберігання якого через громіздкість або з інших причин неможливе без зайвих труднощів, або витрати із забезпечення спеціальних умов зберігання якого чи управління яким співмірні з його вартістю, або яке швидко втрачає свою вартість, а також майно у вигляді товарів або продукції, що піддаються швидкому псуванню, підлягає реалізації за цінами, щонайменше не нижчими від ринкових. Примірний перелік такого майна затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року №685.

Так, в судовому засіданні встановлено наступне.

У провадженні СВ відділення поліції №5 Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області перебувають матеріали кримінального провадження, відомості про яке внесені до ЄРДР за №42021152020000039 від 29.06.2021 року за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.240, ч.1 ст.241, ч.2 ст.364-1, ст.356, ч.1 ст.209, ч.ч.1, 2, 3 ст.382 КК України, за фактами можливого порушення законодавства України посадовими особами ТОВ «СПМК-17».

26.06.2021 року на сайті «Преступности.НЕТ» було опубліковано статтю «Асфальтний завод в пригороде Николаева несмотря на реакцию областной власти, продолжает загрязнять воздух». При перевірці даного факту було встановлено, що невстановлені особи на території асфальтних заводів розташованих в с.Мигія Первомайського району Миколаївської області та поблизу с.Горохівка Миколаївського (Вітовського) району Миколаївської області здійснюють систематичне забруднення атмосферного повітря, шляхом викиду відходів промислового виробництва в повітря, що створює небезпеку для довкілля.

Встановлено, що за адресою: Миколаївська область, Первомайський район, с.Мигія, вул.Гранітна, 21 та на території земельної ділянки, яка має кадастровий номер 4823355300:03:000:0322 розташовані адміністративні та виробничі потужності асфальтобетонних заводів, які належать ТОВ «СПМК-17» (код ЄДРПОУ 01353551 Одеська область, Лиманський (Комінтернівський) район, 21-й км. Старокиївського шосе, 30 «а»), керівником якого є ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Згідно наданих матеріалів УСБУ в Миколаївській області, діяльність ТОВ «СПМК-17» здійснюється без висновку з оцінки впливу на довкілля, дозвільних документів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та санітарно - епідеміологічної експертизи дотримання санітарної зони, що порушує Закон України «Про охорону навколишнього природного середовища» та Закон України «Про оцінку впливу на довкілля».

Також ТОВ «СПМК-17» порушує вимоги п.4 ПКМУ від 13.12.2001 року №1655 «Про затвердження порядку ведення державного обліку в галузі охорони атмосферного повітря», якою передбачено перебування на державному обліку, здійснення сплати екологічного податку та обов`язкове звітування ГУ статистики у Миколаївській області.

Крім того, наявна інформація про те, що ТОВ «СПМК-17» не має устаткування очищення димових вихідних газів від асфальтозмішувальних установок перед викидом в атмосферу на вологих пиловловлювачів.

Також, Указом Президента № 169/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» до ТОВ «СПМК-17» застосовано обмежувальні заходи, в том числі анулювання ліцензій та інших дозволів, одержання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності, зокрема, анулювання чи зупинення дії спеціальних дозволів на користування надрами.

07.07.2021 року слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва винесено ухвалу про надання дозволу на проведення обшуку за адресою: Миколаївська область, Первомайський район, с.Мигія, вул.Гранітна,21 та на території земельної ділянки, яка має кадастровий номер 4823355300:03:000:0322.

08.07.2021 року за вказаними адресами проведено обшуки, в ході яких було вилучено ряд майнових цінностей, які безпосередньо сприяли вчиненню злочину та являються фактично знаряддям злочину.

У ході досудового розслідування кримінального провадження № 42021152020000039 на підставі ст. 170 КПК України, ухвалою слідчого судді Миколаївського районного суду Миколаївської області від 06.10.2023 року у справі №945/1150/22 накладено арешт на ряд сільськогосподарської, спеціальної, дорожньо - будівельної та іншої меліоративної техніки, які перебувають у власності товариства з обмеженою відповідальністю «СПМК - 17», відомості згідно з Єдиним державним реєстром підприємств і організацій України: ідентифікаційний код юридичної особи - 01353551, місцезнаходження юридичної особи: Україна, 65025, Одеська область, Комінтернівський район, 21-й км Старокиївського шосе, буд. 30-А, директор - ОСОБА_4 , кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_5 , а саме:

1) Коток дорожній марки HAMM GRW15.3, 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_1 ;

2) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_2 ;

3) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_3 ;

4) Ресайклер марки WIRTGEN WR240 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_4 ;

5) Коток дорожній марки HAMM 3518 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_5 ;

6) Коток дорожній марки HAMM HD+ 120 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_6 ;

7) Коток дорожній марки HAMM HD+ 140 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_7 ;

8) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1800-3 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_8 ;

9) Причіп розкидач марки DELTA SM 8000 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_9 07.12.2015 року;

10) Фреза дорожня марки WIRTGEN W2100 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_10 ;

11) Автогрейдер марки CATERPILLAR 160H 2008 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_11 ;

12) Коток дорожній марки HAMM HD 12 VT 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_12 ;

13) Міні-навантажувач марки CASE 440 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_13 ;

14) Коток дорожній марки HAMM HD+ 90 VV 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_14 ;

15) Коток дорожній марки HAMM HD 70 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_15 ;

16) Коток дорожній марки HAMM HD 14VT 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_16 ;

17) Коток дорожній марки HAMM GRW280-12H 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_17 ;

18) Коток дорожній марки HAMM 3518 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_18 ;

19) Коток дорожній марки HAMM HD 12VT 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_19 ;

20) Навантажувач фронтальний марки SDLG L956FH 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_20 ;

21) Навантажувач фронтальний марки SDLG L956FH 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_21 ;

22) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1900-3 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_22 ;

23) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_23 ;

24) Коток дорожній марки HAMM GRW 10 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_24 ;

25) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_25 ;

26) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1600-3 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_26 ;

27) Коток дорожній марки HAMM HD+ 90 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_27 ;

28) Коток дорожній марки HAMM HD 110K 2008 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_28 ;

29) Асфальтоукладач марки VOGELE 0819/SUPER 1900-3 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_29 ;

30) Асфальтоукладач марки VOGELE 11.82/SUPER 1600-2 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_30 ;

31) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_31 ;

32) Коток дорожній марки HAMM GRW280-16 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_32 ;

33) Асфальтоукладач марки VOGELE 11.82/SUPER 1600-2 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_33 ;

34) Коток дорожній марки HAMM HD 13 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_34 ;

35) Коток дорожній марки HAMM HD8VV 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_35 ;

36) Навантажувач - фронтальний марки JCB 456ZX 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_36 ;

37) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_37 ;

38) Міні-навантажувач марки CATERPILLAR 236D 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_38 ;

39) Ресайклер марки WIRTGEN WR 250 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_39 ;

40) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1900-3 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_40 ;

41) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_41 ;

42) Коток дорожній марки HAMM GRW15 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_42 ;

43) Навантажувач - фронтальний марки JCB 456ZX 2011 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_43 ;

44) Міні-навантажувач марки JCB 260 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_44 ;

45) Коток дорожній марки HAMM 3518 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_45 ;

46) Коток дорожній марки HAMM GRW280-10 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_46 ;

47) Трактор колісний марки БЕЛАРУС-1221.2 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_47 ;

48) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_48 ;

49) Навантажувач фронтальний марки JCB 426ZX 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_49 ;

50) Коток дорожній марки HAMM HD 110 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_50 .

Згідно матеріалів кримінального провадження вартість зазначеного вище майна значно перевищує 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №42021152020000039 та не містить слідів кримінального правопорушення, відповідає критеріям, визначеним ст.100 КПК України та може без шкоди для кримінального провадження бути передане в управління Національному агентству.

Отже, слідчий суддя вважає, що існують обставини, передбачені ст.ст.19, 21 Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" для визначення порядку зберігання речових доказів у кримінальному провадженні шляхом передачі їх Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901).

Враховуючи вищевикладене, клопотання прокурора Миколаївської окружної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29.06.2021 року за №42021152020000039 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.240, ч.1 ст.241, ч.2 ст.364-1, ст.356, ч.1 ст.209, ч.3 ст.382 КК України, про визначення порядку зберігання речових доказів шляхом визначення порядку виконання ухвали про арешт майна є обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.100, 171-173, 309 КПК України, слідчий суддя,-

постановив:

Клопотання прокурора Миколаївської окружної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29.06.2021 року за №42021152020000039 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.240, ч.1 ст.241, ч.2 ст.364-1, ст.356, ч.1 ст.209, ч.3 ст.382 КК України, про визначення порядку зберігання речових доказів шляхом визначення порядку виконання ухвали про арешт майна - задовольнити.

Передати Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) в управління у порядку та на умовах, визначених Законом України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», а саме:

1) Коток дорожній марки HAMM GRW15.3, 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_1 ;

2) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_2 ;

3) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_3 ;

4) Ресайклер марки WIRTGEN WR240 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_4 ;

5) Коток дорожній марки HAMM 3518 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_5 ;

6) Коток дорожній марки HAMM HD+ 120 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_6 ;

7) Коток дорожній марки HAMM HD+ 140 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_7 ;

8) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1800-3 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_8 ;

9) Причіп розкидач марки DELTA SM 8000 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_9 07.12.2015 року;

10) Фреза дорожня марки WIRTGEN W2100 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_10 ;

11) Автогрейдер марки CATERPILLAR 160H 2008 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_11 ;

12) Коток дорожній марки HAMM HD 12 VT 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_12 ;

13) Міні-навантажувач марки CASE 440 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_13 ;

14) Коток дорожній марки HAMM HD+ 90 VV 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_14 ;

15) Коток дорожній марки HAMM HD 70 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_15 ;

16) Коток дорожній марки HAMM HD 14VT 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_16 ;

17) Коток дорожній марки HAMM GRW280-12H 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_17 ;

18) Коток дорожній марки HAMM 3518 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_18 ;

19) Коток дорожній марки HAMM HD 12VT 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_19 ;

20) Навантажувач фронтальний марки SDLG L956FH 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_20 ;

21) Навантажувач фронтальний марки SDLG L956FH 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_21 ;

22) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1900-3 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_22 ;

23) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_23 ;

24) Коток дорожній марки HAMM GRW 10 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_24 ;

25) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_25 ;

26) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1600-3 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_26 ;

27) Коток дорожній марки HAMM HD+ 90 VV 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_27 ;

28) Коток дорожній марки HAMM HD 110K 2008 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_28 ;

29) Асфальтоукладач марки VOGELE 0819/SUPER 1900-3 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_29 ;

30) Асфальтоукладач марки VOGELE 11.82/SUPER 1600-2 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_30 ;

31) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_31 ;

32) Коток дорожній марки HAMM GRW280-16 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_32 ;

33) Асфальтоукладач марки VOGELE 11.82/SUPER 1600-2 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_33 ;

34) Коток дорожній марки HAMM HD 13 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_34 ;

35) Коток дорожній марки HAMM HD8VV 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_35 ;

36) Навантажувач - фронтальний марки JCB 456ZX 2013 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_36 ;

37) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2012 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_37 ;

38) Міні-навантажувач марки CATERPILLAR 236D 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_38 ;

39) Ресайклер марки WIRTGEN WR 250 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_39 ;

40) Асфальтоукладач марки VOGELE SUPER 1900-3 2017 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_40 ;

41) Коток дорожній марки HAMM HD+ 110 VV 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_41 ;

42) Коток дорожній марки HAMM GRW15 2016 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_42 ;

43) Навантажувач - фронтальний марки JCB 456ZX 2011 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_43 ;

44) Міні-навантажувач марки JCB 260 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_44 ;

45) Коток дорожній марки HAMM 3518 2014 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_45 ;

46) Коток дорожній марки HAMM GRW280-10 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_46 ;

47) Трактор колісний марки БЕЛАРУС-1221.2 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_47 ;

48) Екскаватор-навантажувач марки JCB 3CX SITEMASTER 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_48 ;

49) Навантажувач фронтальний марки JCB 426ZX 2007 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_49 ;

50) Коток дорожній марки HAMM HD 110 2015 року випуску, державний реєстраційний номер НОМЕР_50 .

Прокурору Миколаївської окружної прокуратури ОСОБА_3 , не пізніше наступного робочого дня з моменту постановлення цієї ухвали надіслати її копію до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів із зверненням щодо прийняття активів, а також вжити невідкладних заходів щодо передачі цих активів Національному агентству України з питань виявлення розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Контроль за виконанням ухвали покласти на прокурора, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні № 42021152020000039 від 29.06.2021 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

14.12.2023

СудМиколаївський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення14.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115650347
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна про передачу арештованого майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами,одержаними від корупційних та інших злочинів

Судовий реєстр по справі —945/1150/22

Ухвала від 14.12.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 22.11.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 22.11.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 21.11.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 06.10.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 29.05.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 29.05.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 17.05.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 20.04.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

Ухвала від 11.01.2023

Кримінальне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні