Рішення
від 13.12.2023 по справі 534/2059/23
КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №534/2059/23

Провадження №2/534/575/23

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМУКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

13 грудня 2023 року м. Горішні Плавні

Комсомольський міський судПолтавської області

у складі:головуючого судді Комарової Д.Ю.

за участі: секретаря судового засідання Пальчик А.С.

розглянувшизаправилами спрощеногопозовногопровадженняу відкритомусудовомузасіданнів залісудусправузапозовом Управління соціального захисту населення Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 про стягнення незаконно отриманої щомісячної грошової допомоги,

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.263-265 ЦПК, суд

УХВАЛИВ:

Позовні вимоги Управління соціального захисту населення Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області до ОСОБА_1 про стягнення незаконно отриманої щомісячної грошової допомоги задовольнити повністю.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Управління соціального захисту населення Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області незаконно отриману щомісячну грошову допомогу особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, яка за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду, на догляд за нею в сумі 2294 (дві тисячі двісті дев`яносто чотири) грн.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Управління соціального захисту населення Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області понесені судові витрати в сумі 2 684 грн.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Полтавського апеляційного суду.

Відомості про учасників справи:

Позивач: Управління соціального захисту населення Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, ЄДРПОУ 05425371, адреса: 39800, Полтавська область, Кременчуцький район, м. Горішні Плавні, вулиця Миру, 29;

Відповідач: ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 .

Суддя Д.Ю. Комарова

Повний текст рішення буде виготовлено протягом 5 днів з дня проголошення вступної та резолютивної частин рішення.

Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено18.12.2023
Номер документу115656023
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення незаконно отриманої щомісячної грошової допомоги, На підставі викладеного та керуючись ст.ст.263-265 ЦПК, суд

Судовий реєстр по справі —534/2059/23

Рішення від 13.12.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Комарова Д. Ю.

Рішення від 13.12.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Комарова Д. Ю.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Комарова Д. Ю.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Комарова Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні