Ухвала
від 15.12.2023 по справі 343/2589/23
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 343/2589/23

Провадження №: 2/0343/632/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

15 грудня 2023 року м. Долина

Долинський районний суд Івано-Франківської області в складі:

судді Монташевич С. М.

з участю: секретаря судового засідання Шикор Г.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні Долинського районного суду Івано-Франківської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу № 343/2589/23 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, товариство з обмеженою відповідальністю "Руджеро", про витребування майна з чужого незаконного володіння,

за участю: позивача - ОСОБА_1 ,

представниці відповідача - адвокатки Кобилинець Т.В.,

В С Т А Н О В И В:

позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить витребувати від ОСОБА_2 на його користь належний йому автомобіль марки "Opel Asсona", 1986 року випуску, колір чорний, номер кузова НОМЕР_1 , свідоцтво про реєстрацію НОМЕР_2 , номерний знак НОМЕР_3 . Судові витрати покласти на відповідача.

В підготовчому судовому засіданні позивач позов підтримав, вказав, що всі докази на обгрунтування позовних вимог ним долучені до справи, тому просив призначити її до розгляду.

Представниця відповідача в підготовчому судовому засіданні позов не визнала, зазначила, що пояснення надасть під час розгляду справи по суті, на обгрунтування своїх заперечень долучила копію рішення суду, в якому встановлені обставини, що мають значення для даної справи та не потребують додаткового доказування. На підтвердження відсутності повної комплектації автомобіля, що послужило підставою відмови від нього її довірителя, нею також буде долучено звукозапис судового засідання, в якому позивач підтвердив вказані обставини. Просила справу призначити до судового розгляду.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився, причин неявки не повідомив, хоча був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи у встановленому законом порядку, шляхом направлення рекомендованого повідомлення за місцем знаходження юридичної особи. Будь-яких заяв та клопотань щодо процесуальних питань суду не подавав.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого судового засідання виконано вимоги ст. 197, 198 ЦПК України. Строк, встановлений законом для підготовчого провадження, закінчується, підстав та клопотань щодо його продовження не заявлено.

Спір між сторонами не врегульований.

Таким чином, до судового розгляду проведені підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

підготовче провадження у справі № 343/2589/23 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, товариство з обмеженою відповідальністю "Руджеро", про витребування майна з чужого незаконного володіння закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 11 січня 2024 року о 14.00 годин в залі судових засідань № 6 Долинського районного суду Івано-Франківської області (вул. Обліски, 115 м. Долина), про що повідомити третю особу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Долинськогорайонного суду С.М.Монташевич

СудДолинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення15.12.2023
Оприлюднено18.12.2023
Номер документу115674681
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —343/2589/23

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Рішення від 11.01.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні