Ухвала
від 12.12.2023 по справі 756/12060/23
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 756/12060/23

Провадження № 2-о/756/526/23

УКРАЇНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 грудня 2023 року місто Київ

Оболонський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Ткач М.М.,

присяжних - Урзан О.І., Черкашиної Г.М.,

за участі секретаря судового засідання - Тагієва Р.Д.,

заявника - ОСОБА_1 ,

особи щодо якої розглядається справа - ОСОБА_2 ,

представника особи щодо якої розглядається справа ОСОБА_2 - адвоката Міхо К.В.,

представника заінтересованої особи Органу опіки та піклування Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації - Литовченко Н.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі у м. Києві у порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки і піклування Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки,

УСТАНОВИВ:

У провадженні Оболонського районного суду м. Києва знаходиться цивільна справа № 756/12060/23 за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки і піклування Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки.

У судовому засіданні поставлено на обговорення клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування з Правобережної психіатричної амбулаторії №3 медичної документації відносно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 . Клопотання обґрунтоване тим, що вказані документи необхідні для проведення у справі експертизи.

Зявник ОСОБА_1 у судовому засіданні підтримав вищезазначене клопотання та просив його задовольнити.

Представник особи щодо якої розглядається справа ОСОБА_2 - адвокат Міхо К.В., в судовому засіданні підтримав заявлене клопотання та не заперечив проти його задоволення.

Представник заінтересованої особи Органу опіки та піклування Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації в судовому засіданні підтримав заявлене клопотання та просив його задовольнити.

Суд, вислухавши клопотання заявника та доводи інших учасників справи, дослідивши матеріали справи, дійшов наступного висновку.

Згідно з ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

За приписами ч.1 ст.76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Беручи до уваги зміст заявлених вимог та наявні у матеріалах справи докази, суд вважає, що підлягають витребуванню документи за заявленим клопотанням заявника, скільки вони мають значення для подальшого вирішення питання про призначення у справі судово-психіатричної експертизи.

Керуючись статтями 76, 77, 84, 260, 261, 294 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки і піклування Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки - задовольнити.

Витребувати у Правобережної психіатричної амбулаторії №3 (м.Київ, вул.Кирилівська, 103) медичну документацію відносно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Копію ухвали для виконання направити до Правобережної психіатричної амбулаторії №3 (м.Київ, вул. Кирилівська, 103).

Витребувані документи надіслати до Оболонського районного суду міста Києва за адресою: м.Київ, вул. Левка Лук`яненка, 2-Є, в строк до 12.01.2024.

Роз`яснити що відповідно до ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неможливості надати вищевказані документи повідомити про це Оболонський районний суд м. Києва із зазначенням причин.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали суду складено 12.12.2023

Суддя М.М. Ткач

Присяжні О.І. Урзан

Г.М. Черкашина

СудОболонський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено19.12.2023
Номер документу115687472
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —756/12060/23

Рішення від 22.04.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Рішення від 15.04.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Ткач М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні