Ухвала
від 18.12.2023 по справі 718/2739/23
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 718/2739/23

Провадження №2/718/546/23

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

"18" грудня 2023 р. м. Кіцмань Чернівецька область

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого-судді Мінів О.І.

секретаря судових засідань Анучкіної О.З.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду м. Кіцмань цивільну справу № 718/2739/23за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа:орган опікита піклуванняКіцманської міськоїради Чернівецькогорайону Чернівецькоїобласті,про визначеннямісця проживаннядітей ,

за участю учасників провадження:

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_3

відповідача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_4

представника третьої особи Заярнюк Л.В.,-

У С Т А Н О В И В:

В провадженні Кіцманського районного суду Чернівецької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Ухвалою судді Кіцманського районного суду Чернівецької області від 15.08.2023 вказану позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Розгляд справи визначено проводити в порядку загального позовного провадження. (а.с.92)

26.09.2023 представником відповідача Мельник Ю.В. скеровано до суду письмові пояснення (заперечення на позов), до якого долучено ряд письмових документів у справі. (а.с.56-62)

В підготовчому засіданні 18.12.2023 позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Маковійчук Л.В., позовні вимоги підтримали в повному обсязі. Крім того, адвокат Маковійчук Л.В. просила долучити до матеріалів справи ордер, договір та попередній орієнтований розрахунок витрат та не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду.

Разом з тим, представник відповідача ОСОБА_2 адвокат Мельник Ю.В. позовні вимоги не визнають. Зазначив, що орієнтованій розмір судових витрат, пов`язаних із наданням професійної правничої допомоги має намір подати до початку розгляду справи. Також клопотав про долучення в якості доказів документів. Відповідач надав заяву про виклик та допит в судовому засіданні в якості свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 цілому не заперечували щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

У підготовчому засіданні 18.12.2023, третя особа начальник служби у справах дітей Кіцманської міської ради Заярнюк Л.В. надала суду довіреність своїх повноважень та не заперечувала щодо призначення судового розгляду у справі.

Суд, заслухавши думку учасників провадження, дослідивши подані до суду заяви та клопотання приходить до наступного.

В ході підготовчого провадження у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачам, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, позивач від позову не відмовився, будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На стадії підготовчого провадження судом проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, а саме остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, визначено порядок розгляду справи тощо.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, а тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, керуючись ст.ст. 189, 196, 197, 200, 247 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа:орган опікита піклуванняКіцманської міськоїради Чернівецькогорайону Чернівецькоїобласті,про визначеннямісця проживаннядітей тапризначити справудо розглядупо сутіу відкритомусудовому засіданніна 09лютого 2024року о10:00 в приміщені Кіцманського районного суду Чернівецької області, що розташований за адресою: вул. Незалежності, 48 м. Кіцмань Чернівецька область.

Викликати в судове засідання свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та

ОСОБА_7 судове засідання викликати сторони по справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://court.gov.ua/sud2406.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: О.І. Мінів

СудКіцманський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення18.12.2023
Оприлюднено19.12.2023
Номер документу115698372
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —718/2739/23

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мінів О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні